Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Grămoșteanu, din serialul Mondenii, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. E căsătorită, are un fiu de 5 ani și joacă în piese de teatru

 Radulescu Ruxandra
.

Îți mai amintești de actrița Andreea Grămoșteanu, din serialul Mondenii? Actrița Andreea Grămoșteanu a intrat în atenția publicului datorită rolului din serialul de comedie „Mondenii”. După ce s-a retras din televiziune, ea și-a continuat cariera pe scena teatrelor din Capitală, fiind premiată pentru talentul ei. În viața personală, Andreea Grămoșteanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Marin Grigore.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Grămoșteanu, 45 de ani, s-a făcut remarcată publicului larg în serialul de comedie „Mondenii” de pe PRIMA TV. Actrița, absolventă a Facultății de Actorie din cadrul UNATC, a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se focuseze pe spectacole de teatru și filme de lungmetraj. Andreea Grămoșteanu a obținut numeroase premii pentru talentul, devenind una din cele mai apreciate actrițe. În plan personal această este căsătorită cu actorul Marin Grigore, alături de care joacă pe scena Teatrului Mic, în versiunea modernă a tragediei Medeea. Iată cum arată și cu ce se ocupă la acest moment Andreea Grămoșteanu.

andreea-gramosteanu-1andreea-gramosteanu-1

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Grămoșteanu, din serialul Mondenii, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

În ianuarie 2024 se împlinesc 10 ani de când show-ul „Mondenii' de când ultimul epissod din Mondenii a fost difuzat la PRIMA TV. Andreea Grămoșteanu, una dintre actrițele principale, a rămas în atenția atenția fanilor. Iată că vedeta se află în cel mai bun moment al vieții sale, cu o serie de premii pentru rolurile interpretate pe scena teatrelor, dar și în filme. Grămoșteanu are alături și un soț iubitor, care este la rândul său actor, dar și un fiu minunat, în vârstă de 5 ani.

Citește și: 'Nu m-a sunat nici el, nici ea. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei…'. Irinel Columbeanu susține că nu a fost sunat de Monica Gabor și neagă propunerea venită din partea lui Mr. Pink

Citește și: Andreea Tonciu și-a topit acidul din buze și își face noi intervenții estetice: „Trebuie să mă îmbunătățesc. Mă fac din ce în ce mai frumoasă’

Andreea Grămoșteanu face un rol tragic pe scena Teatrului Mic, alături de soțul ei, Marin Grigore, în spectacolul Medeea, în versiunea modernă a lui Ben Power. Grămoșteanu și soțul ei au o chimie extraordinară, fapt ce poate fi observat chiar și în imaginile din spectacol. Actrița a remarcat, de asemenea, acest aspect și a transmis un mesaj de dragoste soțului ei, în dreptul uneia dintre fotografiile cu ei doi din spectacolul Medeea.

„Dragă Marin, când mi-ai mărturisit că avem același vis, am ridicat din sprânceană. Mi-am dat ochii peste cap în marea mea neștiință, confundând profund nemișcarea cu imaginea unui reper. Abia după ce mi-ai dezlipit ochii, unul câte unul, am mirosit cu genele, apoi cu irișii, gustul aerului liber.

Îți mulțumesc pentru răbdarea și tenacitatea cu care îmi rupi înlănțuirile, pentru această aventură cu care am fost binecuvântați, pentru enduranță, pentru înțelegerea ta și neînțelegerea mea, pentru super eroul și artistul autentic pe care îl admir dinlăuntru, pentru acest vis pe care îl avem împreuna, de a deveni întru…', este declarația de dragoste a Andreei, pentru soțul ei.

Andreea Grămoșteanu a slăbit 9 kilograme pentru un rol

Până la 44 de ani, Andreea Grămoșteanu a jucat în producții de televiziune precum „Mondenii' sau seriale ca „Atletico Textila' și „Las Fierbinți', ori filmele „Complet necunoscuți' sau „#dogpoopgirl'. Pentru acesta din urmă, actrița a slăbit 9 kilograme.

„A existat o discuție între mine și Andrei (n.r. Andrei Huțuleac, regizorvizavi de o modificare a aspectului meu fizic. El își dorea foarte tare să o vulnerabilizeze pe Alina și consideră că are nevoie de cineva cu o prezență mult mai vulnerabilă.

Și atunci am decis împreună să slăbesc cât de mult reușesc într-o perioadă scurtă, undeva la două luni, din momentul în care am avut discuția până am început filmările. Am intrat într-un program intensiv și cred că am dat jos vreo 8-9 kg, fiindcă era un lucru important pentru ceea ce aveam de făcut', a declarat Andreea Grămoșteanu anul trecut pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton