Îți mai amintești de actrița Giovanna Antonelli, interpreta lui "Jade" din Clona? Iată cum arată la 47 de ani, în costum de baie

 Radulescu Ruxandra
.

Îți mai amintești de actrița Giovanna Antonelli, interpreta lui „Jade” din Clona? Giovanna Antonelli a devenit cunoscută publicului român, după ce a interpretat-o pe Jade, o tânără de origine musulmană, în telenovela Clona. În ciuda trecerii timpului și a faptului că a născut trei copii, Giovanna Antonelli și-a afișat silueta superbă, în costum de baie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Îți mai amintești de actrița Giovanna Antonelli, interpreta lui „Jade” din Clona? Actrița Giovanna Antonelli a dat viața personajului „Jade” din telenovela de succes Clona, care a făcut furori în anii 2000, în rândul telespectatorilor români. Antonelli interpreta o tânără rebelă, de origne musulmană, care se răzvrătește împotriva tradițiilor, când se îndrăgostește de Lucas, un bărbat brazilian. Din acest punc de vedere, ficțiunea și realitatea s-au intersectat, căci Giovanna Antonelli și interpretul lui Lucas, actorul Murilio Benicio, chiar au trăit o poveste de dragoste vreme de trei ani, din care a rezultat un fiu, Pietro, acum în vârstă de 18 ani.

screenshot-2023-08-29-175130screenshot-2023-08-29-175130

Îți mai amintești de actrița Giovanna Antonelli, interpreta lui „Jade” din Clona

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actrițe braziliene. Ea a cunoscut succesul odată cu telenovela „Clona”, în care a jucat rolul personajului feminin principal, Jade. Antonelli și partenerul ei de la filmări, Murilio Benicio, s-au îndrăgostit și au avut o relație care a durat din 2002 până în 2005. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce fiul lor, Pietro, a venit pe lume, dar au rămas în relații bune.

Citește și: Gabi Bădălău s-a trezit cu Protecția Copilului la ușă: „Pentru rele tratamente aplicate copiilor din partea părinților mei… Claudia a făcut plângere”

Citește și: Ilinca Vandici și soțul infidel, împreună de dragul copilului, în prima zi de școală: „Zian se va bucura de prezența ambilor părinți în viața lui”

Citește și: Cum arată Andreea Esca în costum de baie. A împlinit 51 de ani și sărbătorește la piscină, în Italia: „Să ne bucurăm de spectacol'

Giovanna mai are două fete gemene din relația cu regizorul Leonardo Noguiera, pe nume Antonia și Sophia. Deși au trecut mai bine de 20 de ani, de când Antonelli a fascinat telespectatorii în rolul lui Jade din Clona, artista a reușit să se mențină într-o formă extraordinară. Actrița braziliancă are și acum, la 47 de ani, același zâmbet carismatic, pletele lungi și strălucitoare, și binecunoscuta privire seducătoare. Giovanna s-a afișat pe Instagram într-un costum de baie, etalându-și silueta fără cusur.

Doar pentru că mi-e dor de vară', a scris Giovanna în dreptul imaginilor care au adunat peste 52.000 de like-uri.

Telenovela Clona s-a bucurat de un succes fulminant

În țara de origine (Brazilia), 32 de milioane de telespectatori au urmărit telenovela. „Clona’ a primit premiul Trofeul Imprensa și două premii Internet pentru cea mai bună telenovelă a anului 2001, dar şi premiul Contigo! de Novelas și a câștigat nu mai puțin de 10 statuete, la următoarele categorii: cea mai bună telenovelă, cel mai bun scenariu, cea mai bună regie, cei mai buni actori – Antonio Calloni (Mohamed), Leticia Sabatella (Latifa), pentru cel mai bun rol interpretat de un copil Carla Diaz (Khadija), pentru cea mai frumoasă poveste de dragoste, între Lucas (Murilo Benicio) și Jade (Giovanna Antonelli). O altă categorie la care superproducția braziliană a primit o distincție Contigo! de Novelas a fost pentru cel mai bun machiaj. 

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton