O mai ții minte pe Kelly din Beverly Hills, 90210? Actrița Jennie Garth are 51 de ani și suferă de o boală gravă

 Dumba Gabriela
.

Au trecut 33 de ani de la difuzarea primului episod al serialului legendar Beverly Hills, 90210. Kelly, interpretată de actrița Jennie Garth, este unul dintre personajele preferate de fanii serialului care îi cucerește încet, încet și pe cei din generația tânără. Jennie Garth are 51 de ani acum și chiar dacă suferă de o boală gravă nu renunță să se bucure de părțile frumoase ale vieții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 51 de ani, Jennie Garth arată senzațional! Actrița din Beverly Hills, 90210 se menţine în formă cu o dietă vegetariană. În 2013, a găzduit la televizor o emisiune în care prezenta doar reţete vegetariene şi astăzi face acelaşi lucru pe reţelele de socializare, împărtăşind reţete în care stilul „sănătos şi verde'.

11321132

De ce boală suferă Jennie Garth (Kelly din Beverly Hills, 90210)

Jennie Garth se luptă cu osteoartrita de trei ani. Actrița din Beverly Hills, 90210 a dezvăluit într-un interviu că a început să simtă rigiditate în degete și mâini la vârsta de 47 de ani și are dureri la genunchi ori de câte ori se ridică, dar a fost șocată atunci când a fost diagnosticată cu o boală articulară.

„Mi-am spus că sunt prea tânără pentru artrită', a spus Garth, acum în vârstă de 50 de ani,  pentru Insider Thursday, explicând că un medic ortoped a identificat problema după radiografii și un RMN.

Actrița din „Beverly Hills, 90210' are cea mai comună formă de boală care apare atunci când cartilajul care servește drept protecție la capetele oaselor se erodează pe măsură ce trece timpul. Afectarea este ireversibilă și poate necesita intervenții chirurgicale, cum ar fi înlocuirea genunchiului. În ciuda șocului inițial, Garth încearcă să rămână pozitvă.

Este doar o etapă nouă în maturizarea mea', spune ea, citează clicksanatate.ro.

Citește și: Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie, după cinci ani de relație: „A spus da celui mai bun bărbat

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, după 3 ani de relație: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Nu mai formăm un cuplu’

Citește și: Ce spune George Burcea despre copii, după trei ani de relație cu Viviana Sposub: „Nu știu dacă aș vrea’. De ce iubita lui nu-l însoțește în vacanțele cu cele două fiice

Mamă a trei copii, Jenny a descoperit că, în general activitățile, inclusiv golful și drumețiile cu câinii ei, ajută la ameliorarea simptomelor.  „Când știi cu ce ai de-a face fizic, există întotdeauna o soluție. Cu siguranță nu las nimic să mă limiteze', spune ea.

Garth recunoaște că nu ia niciun medicament pentru starea ei, dar folosește adesea un unguent topic, fără prescripție medicală, pentru a calma durerea. Actrița a așteptat câțiva ani pentru a vorbi de boala de care suferă, dar, în cele din urmă,  a decis să facă public diagnosticul pentru a face lumină asupra bolii degenerative.

„Când auzi cuvântul artrită, îl asociezi cu persoanele în vârstă și cu persoanele imobile care nu pot duce o viață activă', a remarcat ea.

Jennie Garth a trecut prin două divorțuri dureroase

Jennie Garth a trecut printr-un divorț de muzicianul Daniel B. Clark în 1996, după 2 ani de mariaj. Actrița credea că și-a găsit fericirea pentru totodeauna în brațele lui Peter Facinelli, căruia i-a dăruit și trei fete: Fiona Eve, în vârstă de 18 ani, Lola Ray, în vârstă de 20 ani și Luca Bella în vârstă de 26 de ani.

În urmă cu 10 ani, a trecut printr-un nou divorţ dureros, despărţindu-se de Peter Facinelli. S-a luptat cu depresia și tot în aceeași perioadă a slăbit 13 kilograme, revenind în formă.

Ulterior, actrița din Beverly Hills, 90210 și-a refăcut viața, în 2015, cu actorul Dave Abrams.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton