Actrița Maria Țăpușă, despre momentul în care și-a dat seama că vrea să profeseze în acest domeniu: „Părinții mei au fost reticenți. Meseria de actor poate fi destul de incertă și provocatoare”

.

Actrița Maria Țăpușă a vorbit deschis despre momentul în care și-a dat seama că vrea să profeseze în acest domeniu. A fost susținută de părinții ei în acest drum, însă aceștia au fost reticenți, deoarece știau că meseria de actor poate fi, de cele mai multe ori, incertă și provocatoare. Mai mult decât atât, ea a vorbit și despre modelling, meserie în care are o carieră impresionantă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Maria Țăpușă joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1. Are o carieră impresionantă în modelling, dar nu mulți știu detalii din viața ei. Recent, actrița a vorbit despre momentul în care și-a dat seama că vrea să profeseze în acest domeniu, dar și despre cariera ca model.

maria-tapusa3maria-tapusa3

Citește și: Cine este actrița Maria Țăpușă din serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. S-a născut în Iași și are o carieră impresionantă în modelling

Citește și: Cine este Sara Ghimpu din „Iubire cu parfum de lavandă”. Are 18 ani, iar în serial este fiica Michaelei Prosan

Citește și: Selly și-a publicat contractul cu Nordis, după ce a fost blamat că a promovat proiectul: „Nu am primit niciun ban. Regret că…'. De ce nu a mai cumpărat un apartament în ansamblul din Mamaia

Citește și: Laura Vicol și-a dat demisia din PSD, după scandalul Nordis și ancheta DIICOT. Cum și-a motivat decizia: „Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic…'

Actrița Maria Țăpușă, despre momentul în care și-a dat seama că vrea să profeseze în acest domeniu

Maria Țăpușă a vorbit despre parcursul său artistic, mai exact despre momentul în care a realizat că vrea să devină actriță. Ea a dezvăluit că ideea de a urma actoria a început să prindă contur când era în primul an de liceu, dar nu a fost sigură până la terminarea liceului.

Actrița a recunoscut că la început, părinții săi au fost reticenți, deoarece erau conștienți de incertitudinile și provocările pe care le aduce această meserie. Cu toate acestea, cu timpul, aceștia au înțeles pasiunea ei și au început să o sprijine.

„În clasa a 9-a a început să prindă contur ideea că aș putea urma actoria, dar nu am fost pe deplin sigură decât până în clasa a 12-a. Părinții mei nu mi-au impus niciodată o direcție, ci m-au susținut în fiecare alegere.

Totuși, la început, au fost reticenți, având în vedere că meseria de actor poate fi destul de incertă și provocatoare. Cu toate acestea, au înțeles treptat cât de mult îmi doresc acest drum și m-au sprijinit cu toată inima', a declarat actrița pentru fanatik.ro.

Ce spune actrița despre modelling

Mai mult decât atât, Maria Țăpușă a vorbit despre modelling. Actrița a început să se implice în această carieră la sfârșitul clasei a IX-a. Ea a spus că această meserie nu este deloc ușoară și asta pentru că implică sacrificii și eforturi considerabile.

Totuși, Maria Țăpușă a avut norocul să colaboreze cu profesioniști extraordinari care au ghidat-o și sprijinit-o încă de la bun început.

„Am început modellingul pe la sfârșitul clasei a 9-a și a fost o experiență cu adevărat interesantă. Desigur, nu e o meserie ușoară, implică multe sacrificii și eforturi. Totuși am avut norocul să colaborez cu profesioniști extraordinari, care m-au ghidat și m-au susținut de la bun început.

La acea vârstă fragedă am reușit să rămân departe de stereotipurile negative din industrie, ceea ce m-a ajutat să mă dezvolt într-un mediu sănătos și creativ. Această experiență m-a învățat nu doar despre modelling, ci și despre importanța integrității și a autenticității în tot ceea ce fac', a mai completat ea.

Maria Țăpușă joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'

Maria Țăpușă joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1. Actrița se bucură să facă parte din acest proiect important de la Antena 1, astfel că a vorbit despre rolul pe care îl joacă în acest serial.

„Am fost extrem de entuziasmată să aflu că parcursul meu actoricesc continuă pe platourile de filmare și, de data aceasta, vine cu o mare provocare. Încă de la primele discuții cu echipa, am simțit că personajul pe care îl voi interpreta are o profunzime și o complexitate care mă vor pune la încercare și cu ajutorul cărora voi explora noi laturi ale actoriei. Filmările au început într-o atmosferă cu multă energie bună, dar și cu nerăbdare, iar locația aleasă adaugă un farmec aparte poveștii noastre. Secvențele sunt gândite în cel mai mic detaliu, aducând cu ele parfumul unic al lavandei și emoția unei povești autentice de dragoste.

Personajul meu, Ioana, o adolescentă extrem de silitoare și dedicată, care alege să-și petreacă timpul liber în cabinetul medical al Andei și care visează să devină medic, într-o bună zi, se împarte între două lumi aparent contradictorii. Pe de-o parte, respectă postura de fiică a preotului din sat și trăiește după reguli și principii stricte, însă, pe de altă parte, ascunde o iubire profundă pentru un băiat rebel, un secret ce trebuie protejat de ochii lumii. Această dualitate construiește o Ioana plină de contradicții și de mister, iar acest lucru îmi oferă șansa de a o dezvălui treptat, fără a-i compromite esența. Îmi doresc ca publicul să aprecieze nu doar povestea noastră, ci și evoluția personajelor, pe care cu toții încercăm să o redăm cu autenticitate și cu multă pasiune', a explicat Maria Țăpușă, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton