Actrița Roxana Condurache, detalii neștiute din cariera ei în America: "Am jucat alături de Monica Bellucci! Are o energie pe care o au divele adevărate"

 Dumba Gabriela
.

Roxana Condurache este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din țara noastră, care a jucat alături de Monica Bellucci și este mult mai cunoscută în America decât în România. Roxana Condurache a fost aleasă „Cea Mai Bună Actriță” la cea de-a 32-ediție a Premiilor Genie, pentru rolul din filmul Denunțătorul, o surpriză totală pentru ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Condurache are 36 de ani, s-a născut la Iași și la 18 ani s-a mutat la București pentru a studia Actoria. Au urmat numeroase roluri pe scenele din România, iar în 2009 a fost descoperită de Larysa Kondracki, care i-a oferit un rol în filmul Denunțătorul. Între timp, Roxana Condurache a ajuns și în distribuția filmului Teambuilding.

3453434534

Roxana Condurache a jucat alături de Monica Bellucci

Momentul în care a reușit însă să se facă remarcată Roxana Condurache a fost cel în care a jucat în filmul The Whistleblower, cel care i-a și adus o nominalizare la premiul Genie. Iar în filmul cu pricina a jucat alături de nume grele din cinematografie precum Rachel Weisz, Vanessa Redgrave, David Strathairn, Monica Bellucci sau Nikolaj Lie Kaas.

Succesul ei nu s-a oprit însă aici, iar Roxana Condurache a fost aleasă să o interpreteze pe Lauren Bacall, unul dintre sex-simbolurile hollywoodiene, în filmul biografic Bogie and Bacall, cel care spune povestea de dragoste între marea actriță și un alt simbol al cinematografiei americane, Humphrey Bogart.

Primul meu rol a fost într-un film internațional. Am jucat al 5-lea rol din film, am jucat alături de Monica Bellucci. Am fost nominalizată în Canada, Cea mai bună actriță în rol secundar. Chiar a fost o surpriză totală, nici nu mi-aș fi închipuit că mă va nominaliza pe mine cineva.

Eu fiind din România, credeam că nimeni nu știe că exist. Efectiv, m-a sunat cineva, apoi am verificat, am căutat pe net videoclipul în care eram anunțată. Am zis că trebuie să fiu acolo pe covorul roșu. În Canada și în New York mă știa lumea, dar în România nu. Acum, mai nou, am început să fiu mai cunoscută datorită activității mele în online și datorită filmelor românești în care am jucat. Aici nu a apărut acel film, iar lumea nu știa exact cine sunt, dar în străinătate mă recunoșteau oamenii.

Un regizor cunoscut în străinătate m-a felicitat, iar eu nu știam cine e, apoi l-am căutat și am aflat…Am rămas surprinsă! Trebuia să mă interesez, nu mi-am făcut temele de acasă! În Toronto a fost un film foarte important', a dezvăluit Roxana Condurache pentru Playtech Știri.

Într-un interviu mai vechi, Roxana Condurache vorbea despre experiența cu Monica Bellucci, explicând că imediat cum vedeta intra într-o cameră, toată lumea o urmărea.

Și mie mi se pare una dintre cele mai frumoase femei din Univers! Chiar așa este, are o prestanță și o eleganță ieșită din comun. Are o energie pe care o au divele adevărate. Când intră în cameră, toată lumea parcă se oprește și o urmărește!

Ea, în filmul în care a jucat cu mine, trebuia să fie urâtă, să joace un rol negativ, nu trebuia să fie femeie fatală. Cu toate acestea, emana această energie… Am observat că actorii străini, care au un mare succes pe plan international, sunt foarte modești. Au această modestie care, uneori, la noi în România, lipsește!

Citește și: De ce merge Adelina Pestrițu la psiholog. Drama care i-a marcat viața: „Ziua eram la înmormântare și seara la emisiune. Pe interior eram dărâmată…’ / EXCLUSIV

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Relu Pănescu a părăsit emisiunea, după ce a fost învins de Maria Lungu la duelul eliminatoriu

Citește și: Cum se înțelege Vlad Gherman cu viitorii socri și ce părere au părinții lui despre Oana Moșneagu: „Asta a fost una dintre problemele pe care ea le-a întâmpinat în relațiile anterioare'

Le lipsește unor actori și anumitor persoane publice, să zicem! Am observat că ei sunt super prietenoși. Când Rachel Weisz a venit pe set, echipa românilor spunea: Vai, să nu faceți poze cu Rachel Weisz sau Monica Bellucci! Să nu le vorbiți!'. Ea nu era deloc așa, dacă vorbeai cu ea era normală, naturală, iar Monica Bellucci la fel. Țin minte că regizorul filmului The Whistleblower', Larysa Kondracki, mi-a povestit că la un moment dat a împărțit un hamburger cu Monica Bellucci. Asta înseamnă să fii autentic, real și fericit cu tine!', spunea Roxana Condurache pentru ego.ro.

Roxana Condurache a divorțat de tatăl copilului ei

Pe lângă cariera impresionantă, Roxana Condurache a trăit și o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, cu care are împreună un băiețel. Anul trecut, actrița mărturisea de ce a ajuns la separarea de tatăl copilului ei.

„Eu, de obicei, sunt o persoană foarte pozitivă și drăguță cu toată lumea până cineva mă calcă pe nervi și atunci îmi amintesc că sunt moldoveancă și sar la bătaie, între ghilimele, sunt războinică! Când ești într-o familie, te mai cerți, te mai împaci, așa e normal.

Dar până la urmă am divorțat. Ca să-ți răspund, adevărul adevărat e că am divorțat, nu doar din cauza asta, dar și din cauza asta’, spunea Roxana Condurache pentru fanatik.ro.

Roxana Condurache a lăsat de înțeles că divorțul a intervenit și din cauza soacrei sale. „Eu șefe n-am avut, dar am avut o soacră… Era șefa unei asemenea șefe, cea mai cea. Am făcut și un roast, de aia îmi și permit să vorbesc, la iUmor, despre soacre în general, nu neapărat despre a mea, dar, clar nu există șefă mai rea decât fosta mea soacră’, mai spunea Roxana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton