Ada Condeescu, despre căsnicia cu regizorul Cătălin Mitulescu și diferența de 16 ani dintre ei: "Când ai un partener de foarte mult timp înveți să mai și lași de la tine"

 Dumba Gabriela
.

Ada Condeescu s-a căsătorit în 2016 cu regizorul Cătălin Mitulescu, după câțiva ani de relație și au împreună doi copii, Ecaterina și Alexei. Diferența de 16 ani nu a fost niciodată o problemă pentru ei, ba dimpotrivă. Ada Condeescu susține că soțul ei îi este cel mai bun prieten și confident, însă căsnicia vine la pachet și cu o serie de compromisuri pentru ca totul să meargă bine.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ada Condeescu este una dintre cele mai apreciate actriţe din România şi a devenit cunoscută o dată cu rolul Anei din filmul Eu când vreau să fluier, fluier', al cărui scenariu a fost scris chiar de actualul ei soţ. De când s-au cunoscut, s-au înțeles perfect atât în plan personal, cât și în cel profesional, iar Ada Condeescu explică secretul relației lor.

16300465_370666636640750_8766126830984963856_o16300465_370666636640750_8766126830984963856_o

Ada Condeescu, despre viața de familie și compromisurile din căsncia ei

Ada Condeescu și regizorul Cătălin Mitulescu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Sunt împreună de mai bine de 10 ani, au doi copii – Ecaterina și Alexei – și reușesc să se ocupe îndeaproape atât de familie, cât și de proiectele profesionale.

Ada Condeescu va juca într-un serial la Antena 1, fiind prima producție de lungă durată la care participă.

Bineînțeles că atunci când vine vorba de un proiect nou, mă consult cu el, copiii sunt foarte importanți în orice înseamnă proiect de lucru. Și dacă nu ar fi în această lume, tot m-aș consulta cu el să vedem cum ne organizăm cu timpul, dar cu atât mai mult cu cât el și urmează să filmeze și noi împreună și separat', a declarat actrița pentru Unica.ro.

Cei doi nu vor lucra împreună la serialul de la Antena 1, ci vor avea un proiect anul viitor. Totul se face organizat. Normal că mă consult cu el, pentru că de foarte mulți ani el e partenerul cel mai bun și cel mai de încredere nu doar în partea personală, dar neapărat în partea profesională. Am încredere foarte mare în el', a completat Ada Condeescu.

Un alt proiect în care au făcut echipă a fost filmul Dincolo de calea ferată', regizor de Cătălin Mitulescu și în care Ada Condeescu a avut rol principal.

Eu sunt și un om care las foarte mult de la mine în momentul când lucrez, nu se întâmplă asta în viața personală, dar întotdeauna când lucrez cu un regizor pe teatru, pe film, îmi place foarte mult să am încredere enormă în el.

Să fie și un ghid, dar, în același timp să știu că pot să mă las și să încerc toate nebuniile și să greșesc și să mă duc peste o anumită limită cumva și atunci scânteile alea nu au fost niciodată, nu prea am genul ăsta de scântei cu regizorii. Prefer întotdeauna dacă e ceva ce mi se pare că nu e în regulă să discut, să mă gândesc. Nu prea sunt conflictuală deloc pe platou, asta spun eu, nu știu ce spun ceilalți, dar prefer să-mi consum conflictul în mine. Mi se pare că nu mă ajută deloc în meserie', a mărturisit, pentru Unica.ro, Ada Condeescu.

Citește și: Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară. Primele declarații: „Eu sunt pro naștere naturală!

Citește și: Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a făcut primii pași: „Ești făcut din iubire, fericire și adevăr!'. Imagini inedite cu Sasha

Citește și: Simona Florescu-Dichiseanu a început să mănânce carne după ce o vreme a fost vegană. Cum se menține în formă la 57 de ani: „Mi-am format un stil de viață sănătos sunt conștientă la ce reacționează bine corpul meu și la ce nu'

Ada Condeescu: „Sunt un om căruia îi place să aibă dreptate de foarte multe ori'

Ada Condeescu a vorbit și despre abilitatea ei de a menține dialogul în echilibru, indiferent de interlocutor.

În plan personal și profesional mă duc până la capăt pentru ideile mele. Când ai un partener de foarte mult timp înveți să mai și lași de la tine cumva. Eu sunt un om căruia îi place să aibă dreptate de foarte multe ori, dar dincolo de asta respect foarte mult și pe cel cu care sunt în dialog, că e prieten, că e iubit, că e omul cu care lucrez și atunci cred că este important să găsești un echilibru', a mai spus actrița.

Actrița a făcut dezvăluiri și despre lucrul cu soțul ei, de profesie regizor, care o lasă să facă ce vrea, de cele mai multe ori.

Să știi că ultima oară am filmat când eu aveam primul copil și era foarte mic, deci în 2018, și nu am avut foarte mult de lucru. Eram și cu cea mică acasă, nu au existat discuții deloc, am fost lăsată să fac ce vreau', a povestit ea.

foto: Facebook Ada Condeescu / Cătălin Mitulescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton