Ada Condeescu, mărturisiri despre viața de familie: „Încerc să balansez totul. Să mă văd și cu prietenii, să existe cumva un echilibru" / De ce își ține copiii departe de ochii publicului

 Tudorache Simona
.

Ada Condeescu reușește să îmbine cu succes actoria cu viața de familie. Vedeta are un băiat și o fetiță de care e tare mândră. Deși filmele în care joacă în prezent nu sunt pentru cei mici, ea a reușit să își ducă moștenitorii la alte spectacole. Ecaterina, fetița ei, îi cere să facă un film pentru copii, dar și un spectacol de teatru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ada Condeescu nu mai are timpul dinainte, dar chiar și așa încearcă să păstreze un echilibru. Să joace, să petreacă timp cu cei mici, dar să se vadă și cu prietenii. În această vară, familia va ajunge în vacanță în Grecia. Ada Condeescu vrea să își lase copiii să își aleagă propriul drum și nu încearcă să le influențeze în vreun fel traseul profesional.

ada-condeescu-97ada-condeescu-97

Ada Condeescu, despre viață pe care o are de când a devenit mamă

Ada Condeescu recunoaște că are o altă viață de când a devenit mamă. „După ce am devenit mamă, viața mea s-a schimbat total, dar încerc să balansez totul. Să mă văd și cu prietenii, să existe cumva un soi de echilibru. Este foarte important interiorul pe care îl ai pentru că se reflectă foarte mult în comportamentul copiilor mai apoi”, a povestit actrița, pentru Wowbiz.ro.

Ada Condeescu, vacanță cu familia în Grecia

Ada Condeescu va pleca cu familia în Grecia anul acesta. Cei patru se vor bucura de o vacanță mai lungă, care va dura o lună de zile.
„Vacanța de vară va fi în Grecia anul acesta, mergem împreună cu cei mici la mare. Va fi o vacanță mai lungă, cam de vreo lună așa. Abia aștept momentul, chiar vorbeam recent și ne gândeam că ne foarte dor de mare”, a mai dezvăluit Ada Condeescu.

Citește și: Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce s-a găsit o grenadă la poarta casei lor: „Fiica mea e în stare de șoc, plânge' / Camerele de supraveghere au surprins un posibil suspect

Citește și: Andreea Popescu și-a făcut încă două operații estetice, una la față și alta la sâni: „Acum, la 40 de ani, încă vreau să fiu cum eram odată” / În copilărie a fost mușcată de un câine și a rămas cu multe cicatrici

Citește și: Cum s-a schimbat relația Oanei Roman cu Petre Roman, după decesul mamei ei: „Mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei”

Citește și: Diana Bișinicu, lucruri neștiute despre divorțul de Cătălin Andrieș. Cum și-a ținut fiica departe de suferință: „Copiii noștri când ne văd într-o situație depresivă, triști, supărați și ne văd că ne certăm cu cei de lângă noi, au impresia că este vina lor”

Citește și: Rocsana Marcu a vândut două apartamente de 2.5 milioane de euro fiecare, în Dubai, și a primit un bonus uriaș: „Sărbătoresc! Sunt singura agentă care a vândut o vilă în cer!”

Ada Condeescu, surprinsă de ce i-au cerut copiii

Deși i-ar plăcea ca cei mici să o vadă și pe scenă și în filmele în care joacă, producțiile în care joacă nu îi permit asta pentru moment.

„Filmele în care joc eu sunt 18+, la fel și spectacolul Acasă la Zoo, dar am reușit să îi mai iau la alte spectacole. Am fost și la Teatrul Ion Creangă, chiar și la Teatrul ACT când au avut un spectacol pentru copii. Îi iau destul de mult așa, prefer să fie spectatori deocamdată, nu sub lumina reflectoarelor. Îi țin departe de lumea aceasta cât se poate. Ecaterina cel puțin își dorește foarte mult să fac un film pentru copii și dacă se poate să fac și un spectacol de teatru. Îmi spune asta cam o dată pe săptămână”, a mărturisit Ada Condeescu.

Vedeta crede în independența copiilor ei, de aceea nu încearcă să le ghideze pașii către ceva anume, îi lasă să se descopere și să aleagă ce vor face mai departe. Nu m-am gândit la asta pentru că mi se pare că copiii sunt cumva ființe independente și atunci nu pot să îmi doresc pentru ei decât să fie fericiți și așa bine emoțional și să fie sănătoși. Dincolo de asta, aș vrea să-și urmeze calea adevărată”, a mai precizat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton