”Faimoasele 7 kilograme în plus le-am pus din secunda în care am ieșit și am mâncat ca sparta...” Care au fost cele mai grele momente prin care a trecut Ada Dumitru la Survivor 2023 / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ada Dumitru a vorbit despre cele mai grele momente de la Survivor. Vedeta nu știe să spună ce a fost mai dificil pentru ea, între a dormi printre tarantulele pământului, a trăi fără să aibă contact cu familia, sau a da la ținte pentru boabe de orez. Într-un interviu pentru viva.ro, tânăra a vorbit despre experiența Survivor și a dezvăluit ce va face cu banii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ada Dumitru a vorbit despre cele mai grele momente de la Survivor. Vedeta a făcut mărturisiri despre experiența Survivor, într-un interviu pentru viva.ro. Află ce va face cu banii câștigați în competiție și ce i-a fost cel mai greu acolo!

40082629_2361810293835164_1093584246490005504_n40082629_2361810293835164_1093584246490005504_n

Citește și: Ada Dumitru a început un tratament pentru problemele hormonale, după eliminarea de la Survivor 2023: „Nu e un lucru pe care pot să-l rezolv instant'

Citește și: Ada Dumitru are probleme hormonale din cauza condițiilor de la Survivor 2023: „Nu ni s-au dat pastile…

Citește și: Romanița Iovan are un obiect de mobilier identic celui avut și de celebra Coco Chanel: „Atât de îndrăgostită sunt de ea, încât, atunci când mi-am mobilat casa…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul dintre Ramona Păuleanu și Spitalul Filantropia. Jurnalista face noi acuzații, după nașterea prematură a gemenilor: „Mi se pare o monstruozitate să…' / EXCLUSIV

Ada Dumitru: 'Mama s-a bucurat că încă mai trăiesc'

Ada Dumitru a fost eliminată din competiția Survivor înainte de Paște. Actrița a petrecut, astfel, alături de familia ei. Ce a fost cel mai greu în competiție pentru ea? Ada ne va răspunde la întrebări, în cadrul unui interviu pentru viva.ro.

Ce a fost cel mai greu în competiția Survivor? Ai mai participa vreodată?

A.D: Cel mai greu? Sunt încă indecisă: dormi printre toate tarantulele pământului, mori de foame, ai zero contact cu familia, conviețuiești cu necunoscuți pe alt continent sau dai la ținte pentru trei boabe de orez. Mă mai gândesc și revin.

Ce te-a determinat să te înscrii?

A.D: Nu m-am înscris, mi s-a propus. Nu știam foarte multe despre Survivor, dar am aflat destule între timp și dacă mai primesc vreun telefon de genul ăsta mă gândesc de două ori. (râde)

În ce relații ai rămas cu colegii? Cu cine te-ai înțeles cel mai bine?

A.D: În relații suficient de bune încât să nu ne luăm la bătaie pe stradă și suficient de proaste încât să nu-mi petrec sărbătorile pascale cu ei.

Cel mai bine m-am înțeles cu Remus, cu fetele din Ministerio de la mujer' Carmen, Stefy, Bia și cu Alin Chirilă. Cu ei chiar mi-aș petrece sărbătorile pascale.

Iar cu restul…ne unește experiența asta pentru totdeauna. De uitat sigur nu ne vom uita.

Ada Dumitru: 'Să-mi cumpăr zece Lamborghini, două vile de lux duplex în Ibiza sau să donez toți banii la Unicef astfel…'

Ce ai făcut cu banii câștigați în competiție?

A.D: Încă îi am. Contemplez între să-mi cumpăr zece Lamborghini, două vile de lux duplex în Ibiza sau să donez toți banii la Unicef astfel stopând toată foametea mondială (râde).

S-a scris că ai fost eliminată din cauza problemelor de sănătate. Despre ce a fost vorba?

A.D: Despre ovarul meu stâng. Mă amuză cum sunt femei prin comentarii care au aflat odată cu știrile despre mine că există și așa ceva prin organismul lor și că o accidentare nu înseamnă doar oh mi-am rupt un picior'.

Bunica ta a fost un fan înfocat. Nu a ratat nicio ediție. Ce a spus bunica ta la sosire? Dar mama ta?

A.D: După 3 luni de o singurătate cumplită, îmi recuperez într-un final telefonul. Cu mare entuziasm, plină de emoție, cu mâinile aproape tremurânde deschid whatsapp-ul să o sun pe mamaie. Se deschide fereastra, ne privim, zâmbesc fericită. Mamaie nu zice nimic, mă analizează și după câteva secunde zice sec dar tu ești grasă?'. Într-adevăr aveam capul cât o minge de fotbal pentru că mâncasem trei baxuri de Oreo cu o noapte înainte, iar corpul meu a făcut o mini grevă.

Iar mama s-a bucurat că încă mai trăiesc. Avea dubii.

Ada Dumitru: 'Bebe îmi dă sfaturi…'

Ce sfaturi ți-a dat Bebe Cotimanis? Cum te înțelegi cu el? Dar cu mama ta?

A.D: Bebe îmi dă multe sfaturi mereu. Sfaturile lui pot avea o gamă foarte largă de la secretele miraculoase ale bicarbonatului de sodiu până la chestii mai aplicate. Amândoi m-au sfătuit să încerc să nu îmi ies din pepeni, sfat neurmat. În același timp amândoi m-au sfătuit să fiu mereu eu însămi, sfat urmat.

Dar prietenii tăi ce au spus după ce ai revenit în țară?

A.D: Ce să spună? Bine ai revenit în țară'.

Familia te-a așteptat la aeroport, pregătită cu tricouri, cu slănină și ceapă… Te așteptai la așa o surpriză?

A.D: Mă așteptam sigur să facă ceva spectaculos. Suntem o familie foarte gălăgioasă și extra.

Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut când ai ajuns acasă?

M-am dus direct la pisica mea, Mărioara. M-am aruncat pe jos lângă ea, am început să plâng și să o mângâi. M-a privit, mi-a întors spatele si s-a dus și-a făcut pipi în patul meu. D-asta mi-am luat o pisică, pentru iubirea asta multă și necondiționată.

Ada Dumitru: 'Cu Robert Knepper am jucat…'

De Paște ai petrecut în familia. Ați avut și o vizită importantă a celebrului actor american Robert Knepper. Cum a fost? Unde l-ai cunoscut?

A.d: Cu Robert Knepper am jucat într-un serial american numit The Pact', iar mai apoi am filmat un lung metraj Enclave' împreună. Inițial m-am apropiat mult de soția lui pentru că filmările au fost în Thassos și practic amândouă ne-am petrecut tot timpul liber încercând să salvăm zeci de pisicuțe fără stăpân. De atunci, am rămas prieteni.

Și-au dorit să vadă cum petrecem paștele tradițional și m-am gândit să îi duc la ai mei, în satul Glâmbocelu. Knepper a ajuns în backstage-ul Învierii, direct în altar, au încercat drob și pască și a fost foarte frumos.

Ți-ai reluat activitatea?

Da. Încă mă prezint ca un om cvasi sălbatic, dar încerc să țin pasul.

Ce ai făcut de 1 Mai?

A.D: Răspunsul sincer? Am vegetat acasă ca ultimul om. Și-am fost la o nuntă unde erau și un stripper și ceva dansatoare de latino cu multe pene colorate unde am mâncat toate dulciurile din candy bar și am pus de-o sârbă cu neamurile pe care nu le știam ale prietenei mele Ana.

Ada Dumitru: 'Faimoasele 7 kg în plus le-am pus din secunda în care am ieșit și am mâncat ca sparta timp de 3 săptămâni non stop…'

Ai slăbit în junglă, sau, dimpotrivă, te-ai îngrășat? Câte kilograme ai?

Traseul grăsimii în corpul Adei la competiția Survivor: am venit slabă. Am devenit și mai slabă în primele 2 luni. Apoi recompensele s-au mărit, iar corpul meu a intrat în panică, așa că s-a apucat să depoziteze orice mâncam și practic am revenit la cum intrasem, adică slabă dar nu foarte slabă. Iar faimoasele 7 kg în plus le-am pus din secunda în care am ieșit și am mâncat ca sparta timp de 3 săptămâni non stop. Așa că acum nu mai sunt așa slabă.

Este vreun aliment pe care nu îl consumi? Ai ținut vreodată diete?

Nu sunt fan diete deloc pentru că iubesc mâncarea de mor. Singurul aliment pe care am descoperit că nu pot să îl consum este cilantro/coriandru crud. Eram liniștită prin California la prima mea experiență tacos la un mexican și dintr-o dată am simțit un gust nou și a făcut cale întoarsă tot ce mâncasem. Ulterior am aflat că există o întreagă mișcare anti cilantro în lume la care am aderat și eu. (râde)

Îți place să gătești? Care e mâncarea ta preferată?

A.D: Eu și bucătăria – o relație destinată pieirii. Se lasă cu arsuri, bucătăria vraiște, lacrimi și urlete chiar și dacă încerc să fac o omletă. Dar sunt cea mai mare gurmandă în viață, asta cu siguranță. Și dacă ador un fel de mâncare o să îl venerez, o să te sun întâmplător să te implor să îl gătești, o să iți amintesc des cât de mult înseamnă pentru mine și o să condiționez vizita mea doar dacă îmi gătești acel fel.

Mâncarea mea preferată este mujdeiul de usturoi cu orice. De altfel, mujdeiul este singurul lucru pe care știu să îl gătesc fără să fie un fiasco, am chiar și propria mea rețetă.

Ada Dumitru: 'Am niște planuri mărețe…'

Ce mai ai în plan pentru anul acesta?

A.D: Am niște planuri mărețe despre care nu-mi place să vorbesc ca să nu-mi ațâț și mai rău dușmanii. (râde)

Dar planurile cuprind film, teatru, călătorit mult și în principiu să mă bucur de viață că-i păcat de tot ce am.

Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut până acum?

A.D: Oh. Întrebarea ar trebui să fie ce lucruri normale am mai făcut. De când mă știu am un magnet la toate situațiile ieșite din comun și la întâlnit oameni tot așa de nebuni ca mine, iar asta duce inevitabil la multe povești de spus la nepoți.

Am călătorit aproape în toată lumea. S-au adunat multe nebunii care mai de care mai năpraznice. Un exemplu ar fi că la ora 7 aveam spectacol în Toronto și la ora 5 eram suspendată prinsă de niște hamuri pe acoperișul celui mai înalt zgârie nor din Canada.

Ada Dumitru: 'Am o colecție de stilouri…'

Care este cea mai nefericită situație prin care ai trecut?

A.D: Probabil moartea bunicului meu. Era poet, era sufletul meu. Singurul meu tatuaj este semnătura lui de pe manuscrise.

Care este cel mai fericit moment pe care l-ai trăit?

A.D: Îl trăiesc în fiecare zi. Când deschid ochii dimineața și sunt binecuvântată cu o nouă zi de viață.

Care este cel mai interesant lucru pe care îl poți povesti despre tine?

Cel mai interesant lucru este că am o colecție de stilouri cu diverse tipuri de penițe de la stilou, pană cu călimară, până la stilourile caligrafice venețiene.

Și scriu foarte frumos. Colecționez si diverse foi de papirus sau carnețele interesante. Am jurnal de când am învățat să scriu și îmi place să mai corespondez prin scrisori. Cam atât.

Foto: Facebook, PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton