Ada, fiica iubitei lui Bebe Cotimanis, mesaj neașteptat pentru sora ei vitregă, Adela: "De când a intrat în viața mea...". Se cunosc de doar 5 ani

 Dumba Gabriela
.

Ada Dumitru, fiica iubitei lui Bebe Cotimanis și Adela Cotimanis, fiica actorului se iubesc ca surorile, deși se cunosc de doar cinci ani. Recent, Adela a împlinit 36 de ani, prilej pentru Ada de a-i scrie un mesaj emoționant în care a vorbit despre relația lor extraordinară și sentimentele pe care le au una pentru cealaltă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din prima căsnicie, Bebe Cotimanis are o fiică, Adela Cotimanis, care a împlinit 36 de ani pe 7 septembrie 2023. Din anul 2018, Bebe Cotimanis formează un cuplu cu actrița Iulia Dumitru, care are o fiică, Ada, în vârstă de 25 de ani și chiar dacă nu sunt surori și se cunosc de doar cinci ani, fetele se iubesc foarte mult.

23702_1220575244032_7565266_n23702_1220575244032_7565266_n

Cum se înțeleg Ada Dumitru și Adela Cotimanis

Ada Dumitru a mărturisit în mediul online că întotdeauna și-a dorit să aibă „pe cineva', ea copilărind singură la părinți. Bebe Cotimanis și mama ei, Iulia, au devenit un cuplu într-o perioadă agitată din viața ei.

Ada Dumitru a mărturisit că nu a știut cum să comunice cu Adela, la început pentru că ea a fost dintotdeauna mai băiețoasă, spre deosebire de Adela, care este stilist, dar încet, încet s-au apropiat și acum se iubesc foarte mult.

„De când a intrat în viața mea, am împărtășit tot. Am călătorit în toată lumea împreună. Am trăit momente grele împreună, momente de cumpănă, dar și momente superbe. Ne împărtășim gândurile, greutățile și bucuriile. Lucrăm împreună. Am trecut prin momente de fericire de îți vine să ieși afară să urli. Am petrecut vacanțe, carantine, situații critice, am luat decizii împreună', a povestit Ada Dumitru, cu lacrimi în ochi, în mediul online.

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea și cine a făcut primul pas: „Mi-a lăsat un mesaj. Am răspuns pentru că…’

Citește și: Bianca Drăgușanu și Randi, replici acide în mediul online: ‘Se crede deștept, prost sau bărbat? Spre surprinderea mea…’/ De la ce a pornit totul

Citește și: Vlad Zamfirescu s-a căsătorit religios cu actrița și Diana Roman. Ținutele spectaculoase alese de cei doi miri: „Great Gatsby contemporan'

Adela Cotimanis, atac de panică din cauza unei farse

În același videoclip, Ada a povestit că, la un moment dat, Adela nu a vorbit o lună cu ea după o farsă de 1 Aprilie. După ce a chemat-o pe Adela la ea, pe motiv că un bărbat se află la ea la ușă, Ada s-a machiat și a așteptat-o întinsă pe podea.

Din cauza farsei, Ada povestește că Adela a făcut un atac de panică.

„E foarte specială. O iubesc foarte mult. E sora mea, aș face orice pentru ea. Toată viața mi-am dorit să am așa ceva. Asta este povestea mea de dragoste care am crezut că n-o să existe niciodată. Uite că la 20 de ani a venit. Am o soră și e ziua ei și îi doresc „La mulți ani!”', a mai declarat Ada Dumitru, potrivit unica.ro.

În descrierea postării, Ada Dumitru a scris: „Povestea noastră. La mulți ani, Adela!'. Actrița a încheiat descrierea cu un mesaj pentru fratele lor mai mic: „Matei, te iubim'.

În secțiunea de comentarii, Adela Cotimanis a scris: „Sora meaaa, nu înțelegeam de ce nu mă suni să îmi zici „La mulți ani!”. Credeam că m-ai uitat! Te iubesc! Mi-au dat lacrimile!”.

„M-am emoționat cum nu am cuvinte', a comentat și actorul Bebe Cotimanis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton