Adda, dietă strictă timp de 9 luni, din cauza problemelor de sănătate: "Probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot"

 Oana Pantazi
.

Deși nu s-ar zice că are nevoie să slăbească, Adda va trebui totuși să țină dietă vreme îndelungată. Iată care este motivul pentru care artista va avea restricții alimentare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda și-a luat fanii de pe rețelele de socializare prin surprindere după ce a mărturisit că a fost nevoită să țină o nouă dietă. Artista a slăbit mult în perioada Asia Express, iar la Te cunosc de undeva a demonstrat că are un trup tonifiat, fără excedent de kilograme, drept urmare motivul este, cu siguranță, altul.

Artista le-a povestit urmăritorilor săi din social media că, într-adevăr, motivul pentru care trebuie să țină dietă este cu totul altul – restricțiile alimentare sunt cauzate de niște probleme de sănătate.

adda-1adda-1

Artista are probleme de sănătate

Chiar dacă se apropie Sărbătorile, perioadă în care cu toții facem excese și ținem mai puțin cont de dietă și, mai mult, Adda are acasă un personal chef – soțul ei, Cătălin, și demonstrat din plin talentul la Chefi la Cuțite -, artista a luat această decizie drastică acum, nemaiașteptând să se încheie perioada de Crăciun și de Revelion.

Din nefericire, cu ceva timp în urmă, Adda ajungea de urgență la spital, din cauza unei alergii care i-a dat mult de furcă.

„Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt înăuntru în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir', spunea Adda la vremea respectivă.

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău: sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Citește și: Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel. Au mers la Botoșani ca să își cunoscă reciproc părinții

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani: „M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Au trecut 3 ani de la moartea Denisei Manelista! Gestul emoționant făcut de familia cântăreței, care a murit la doar 27 de ani

Adda – dieta de Crăciun

Din nefericire, atunci când vine vorba despre sănătate nu-i loc de tocmeală, așadar Adda a fost obligată să înceapă dieta, în pofida faptului că se apropie Sărbătorile. Artista le-a mărturisit fanilor săi că suferă din acest motiv, iar cauza nu este deloc greu de ghicit…

„De astăzi voi începe o dietă care va dura 9 luni. Este împărțită în trei etape. Primele trei luni sunt cele mai grele și mai ales primele săptămâni. Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie', scris Adda pe Instagram.

Adda are toate motivele să fie nefericită, iar asta deoarece nimic din mâncărurile tradiționale de Sărbători nu se va afla în meniul ei, după cum le-a mărturisit fanilor ei, cărora le-a dezvăluit, de altfel, și în ce constă meniul ei zilnic. Și, într-adevăr, dieta Addei poate fi descurajantă pentru oricine, mai ales în perioada aceasta, când pe mese tronează cozonacii, piftia și sarmalele…

„În această dimineață, pentru că nu pot să mănânc fără să îmi beau cafeaua, am băut cafea cu lapte de cocos. Mă așteaptă iaurtul meu vegetal din cocos, două linguri de fulgi de hrișcă, două linguri de fulgi de quinoua și afine.

Asta mănânc până la prânz, când voi mânca o salată doar cu legume, fără altceva. Iar la cină voi mânca o bucățică de somon cam atât', a mărturisit artista.

În final, artista le-a mărturisit fanilor ei și motivația – problemele de sănătate au obligat-o să treacă la această dietă restrictivă.

„Nu este o cură de slăbire, este o dietă anti-inflamatorie care mă ajută să scap de toxine și tot ce e nasol în organism, pentru că și dezechilibrul ăsta din corp mi-a declanșat alergia severă pe care o am încă de două luni și ceva. Urmează o nouă etapă, eu gândesc pozitiv, mă gândesc pozitiv, probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot. Important este să fiu sănătoasă', a specificat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton