Adda încă se luptă cu boala Lyme, după mai bine de un an de tratament: ”Simt că nu mai pot. Sper să nu treacă nimeni prin iadul ăsta. Am luat peste 30 de pastile pe zi și...”

 Calin Maria Bianca
.

Adda încă se luptă cu boala Lyme după mai bine de un an de tratament. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa artistă a aflat că suferă de borelioză abia în 2022, după ce, timp de un an și jumătate, s-a tratat pentru un diagnostic greșit. Deși acum starea ei de sănătate e mult mai bună, cântăreața nu a scăpat încă de probleme. Urmează în continuare tratamentul și nu trece nicio zi fără să nu se confrunte cu cel puțin un simptom, care să o facă să spună cu nu mai poate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adda nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. De-a lungul anilor, Adda a atras atenția tuturor și a reușit să-și clădească o carieră de succes, însă nu o duce bine doar pe plan profesional, ci și personal. Are o frumoasă familie alături de Cătălin Rizea, cu care trăiește o poveste de iubire minunată, iar din rodul dragostei lor a rezultat și un băiețel adorabil în urmă cu mai mulți ani.

adda9adda9

Citește și: Ce dietă ține Adda, de când a aflat că suferă de boala Lyme. La ce alimente a renunțat: „Regim antiinflamator țin. Fără zahăr, fără…' / EXCLUSIV

Citește și: Adda își mai dorește un copil, dar boala Lyme o face să mai aștepte: „Aș fi inconștientă dacă aș face asta acum. E complicat'

Citește și: Cum arată Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, după ce a slăbit 10 kilograme: „Se simte minunat…'

Citește și: Sora lui Céline Dion, anunț trist despre starea de sănătate a artistei: „Nu găsim niciun medicament care să funcționeze”. De ce tulburare neurologică rară suferă artista

Adda încă se luptă cu boala Lyme

Adda nu s-a ascuns și a vorbit de nenumărate ori despre boala Lyme, astfel că toți cei care o urmăresc știu că a trecut prin momente dificile din cauza diagnosticului, dar și că simptomele au fost destul de agresive. Artista este foarte activă în mediul online, iar după o perioadă în care nu a mai vorbit despre starea ei de sănătate, acum a dezvăluit că încă are dureri puternice și uneori nici măcar nu se poate mișca, fiindcă înțepenește.

„Ai zile, luni bune, ani buni și apoi poate reveni oricând. Tot timpul stai pe nisipuri mișcătoare și trebuie să înveți să trăiești fără frică.(…) Să te bucuri de viață, în timp ce știi că există probabilitatea să pici oricând. Sunt cazuri de oameni care stăteau liniștiți la masă și brusc au paralizat de la gât în jos.

Eu am luat cinci luni peste 30 de pastile pe zi.(…) Am 59 de injecții făcute, mai am 21. Uneori simt că nu mai pot pentru că sunt foarte dureroase, dar merg înainte sperând că omoară toate spirochetele de Borrelia.

Am 31 de ani și am artrită Lyme. Uneori, abia mă pot mișca din cauza durererilor. Mi se blochează mușchii.Uneori am 0 rezistență la efort, dar merg înainte pentru că mă simt mult mai bine și sper, dacă e să rămân cu sechele, să fie cât mai puține.', a mărturisit Adda pe InstaStory.

Adda: 'Sper să primesc cea mai bună veste'

Adda încă își găsește puterea să lupte, să urmeze tratamentul și să zâmbească zilnic de parcă nu ar avea această problemă, însă speră din tot sufletul ca la controlul din luna martie să aibă parte de cea mai bună veste. Mai concret, așa cum era de așteptat, artista își dorește ca după tratamentul pe care-l are să se facă bine și să își trăiască viața așa cum își dorește.

„Sper în martie 2024 când mă voi testa din nou, să primesc cea mai bună veste și sper ca în octombrie 2024, când mă voi testa iar, să fie veștile tot bune. Fără simptome sau măcar simptome cât mai puține, să pot trăi cu mai puțină frică. Poate chiar să alerg și să fac sport.

Și mai sper să nu mai treacă nimeni prin iadul ăsta. Să deschidă medicii ochii, să existe testări și protocoale de tratament. Sper multe pentru mine, dar și pentru cei ca mine. Cu Dumnezeu înainte', a mai spus artista pe contul său de Instagram.

Adda își mai dorește un copil, însă boala Lyme o face să mai aștepte

Adda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună un băiat, Alexandru, în educația căruia încearcă amândoi să se implice cât de mult pot. Ei bine, pentru că s-au obișnuit repede cu rolul de părinți și totul este la superlativ, cei doi își mai doresc un copil, însă din nefericire, boala Lyme de care suferă Adda în prezent îi ține pe loc privind acest aspect.

„Aș fi inconștientă dacă aș face asta acum. Bine, sunt studii făcute că persoanele care fac Moldamin nu mai transmit fătului Borrelia, dar e complicat. Dacă s-ar întâmpla, asta e. Nu-i niciun pericol, dar am fi inconștienți să facem acum pasul ăsta, a spus Adda, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook /Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton