Adda, nevoită să renunțe la fumat după ce a descoperit că are probleme de sănătate și la plămâni: „M-am panicat. A ieșit nasol. Am o perioadă grea. E greu, jur...”

 Calin Maria Bianca
.

Adda, nevoită să renunțe la fumat din cauza noilor probleme de sănătate. Toată lumea știe faptul că Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar tratamentul pe care l-a urmat a fost unul extrem de dur și a fost nevoită să țină și o dietă strictă. Ei bine, după ani de chin, cântăreața a reușit aproape să scape de afecțiunea care i-a schimbat viața, însă se pare că după ultimele controale are noi probleme de sănătate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adda este foarte deschisă cu mare ei comunitate de fani, așa că nu ezită să vorbească despre tot ceea ce se întâmplă în viața ei, de la momentele frumoase, la cele mai puțin plăcute. Recent, artista le-a explicat fanilor că a făcut o serie de analize la plămâni și rezultatele nu au ieșit tocmai bune, motiv pentru care trebuie să renunțe la fumat.

adda-lymeadda-lyme

Citește și: „Am urât fiecare zi, mă simțeam îngrozitor, făceam atacuri de panică”. Ce a pățit Adda când a participat la Asia Express, alături de soțul ei

Citește și: Cum se simte ADDA după un an de tratament pentru boala Lyme: „Îl rugam pe soțul meu să mă învelească, nu-mi putea mișca mâinile deloc. Am luat 31 de pastile pe zi, 4650 în total”

Citește și: Antonia și Valentin de la Mireasa s-au despărțit: „Eu am niște traume în spate, relații abuzive în care am fost, i-am zis că…”

Citește și: A murit Andreas Brehme, campion mondial cu Germania, în 1990. Fotbalistul s-a stins „brusc și neașteptat”, la 63 de ani

Adda, nevoită să renunțe la fumat după ce a descoperit că are probleme de sănătate și la plmâni

Ambițioasă, așa cum ne-a obișnuit, încă de când a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda a renunțat la o mulțime de lucruri și plăceri. Mai concret, a renunțat la gluten, lactate și zahăr, însă acum, după noile investigații făcute de către medici, trebuie să se lase de fumat, singurul viciu pe care-l avea.

„Am renunțat relativ ușor la gluten, lactate și zahăr. Zahăr mai ciupesc de câteva luni. Dar o să-l opresc iar. Am renunțat la multe deodată și m-am agățat de singurul lucru «interzis» care mi-a rămas: fumatul. De câteva luni mă tot gândesc să mă las. Tot încerc, de câteva zile efectiv mă chinui să renunț. Așa că, am cerut ajutor. Mi-am făcut analize. Am fost la cardiolog și pneumolog. Azi am făcut teste de spirometrie și CT pulmonar.

Pentru că m-am panicat. Fumez de ceva ani… CT-ul e perfect, însă spirometria a ieșit nasolică. Doar 93% capacitate pulmonară. În condițiile în care sunt cântăreața și am plămânii „mari„ și țeava bună. Gen, îmi țin respirația un minut și ceva fără probleme. Și totuși… Mda!„ a spus Adda pe rețelele de socializare.

Adda: „E greu, jur!'

Fanii au reacționat imediat când au auzit că Adda vrea și totodată trebuie să renunțe la țigări. Mulți se pare că-și doresc acest lucru, astfel că artista a primit numeroase mesaje în care este întrebată la ce metode apelează. Fără a ezita, a spus clar că este foarte greu, dar își dorește să reușească, precizând că ea nu are voie să ia pastile care să o ajute să se lase de fumat, deci totul se rezumă la voință și ambiție.

„O să am o perioadă grea, dar sper să reușesc. Pfa, bă, e greu, jur, dar sper să îți arăt că pot! Și ca să vă răspund la marea întrebare: nu iau pastile care să mă ajute cu renunțatul la fumat. Nu! Nu! Nu! Toate pastilele umblă la receptorii de nicotină din creier, iar eu având inflamația cerebrală de la Lyme, nu am voie. Deci, e un doamne ajută și atât!', le-a mărturisit Adda fanilor săi din mediul online.

ADDA a dezvăluit cum se simte acum, după un an de tratament pentru Lyme

În urmă cu aproximativ trei luni, Adda le-a povestit fanilor că a terminat tratamentul pentru boala Lyme, însă în continuare trebuie să aibă mare grijă de ea. Fericită din cale afară, artista a postat un mesaj extrem de emoționant!

„Postez și plâng ca un copil. Am și băut un pic deși e 14:30. Ideea e ca, acum 30 de minute, am vorbit cu medicul meu si mi-a spus ca OFICIAL AM TERMINAT TRATAMENTUL PENTRU LYME! Probabil o sa mai beau un pic mai târziu si o sa plâng iar…. si apoi o sa mai beau si iar o sa plang…

Am facut un calcul, ca eu sunt psihopata uneori. Uneori’. Nu stiu cat de exact este dar, in primele 5 luni de tratament am luat in total 4650 de pastile. 31 pe zi mai exact. Aici intra si cele de protectie hepatica, stomac etc bla bla. Ca m-am captusit bine ca sa reziste organismul. Efectiv, spre final abia le inghiteam. Nu mai intrau. Apoi un an jumatate de injectii, Moldamin. Pentru cei care nu ati facut.. cum sa va explic. E ca si cum, printr-un ac lung si mare se injecteaza masca de par. Cam atat de gros e. Iar durerea e ca si cum ai avea o masea dureroasa de minte in buca.

E ceva absolut ireal. Mergi la priveghiul proprii tale buci in fiecare saptamana. In lunile astea am mai inghitit, la nevoie, una alta. Mai ales dinalea de mosi si babe, pentru artrita sau simptome neurologice. Zic mosi si babe pentru ca se face reclama la tv la acele pastile, dar in reclama apar unii de 70+. Si chiar ajuta, pe cuvantul meu de cercetas. Mai ales cand ma trezeam noaptea si il rugam pe Cata sa ma inveleasca pentru ca nu imi mai puteam misca mainile deloc. Uneori mai fac asta, dar noroc ca trece senzatia repede. I-am dat si cu vin alb uneori. Pentru ca treceam de la agonie la extaz si voiam sa-mi amortesc durerea si frica si nerabdarea si nelinistea. Si incepeam sa dansez singura prin casa. Ma bucur pentru fiecare om cu Lyme care are rezultate si ma intristez de fiecare data cand aud vesti proaste. Si inca il rog pe Dumnezeu sa imi dea putere. (…)', a fost mesajul artistei publicat pe rețelele de socializare, în luna noiembrie.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton