De ce Adela Popescu a dormit într-o morgă și pe masa de operație: "Știu că pare halucinant. Radu chiar are o teorie, crede că sufăr de..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Adela Popescu a dormit într-o morgă și pe masa de operație. Adela Popescu mărturisește că are probleme cu somnul, de aceea le-a dezvăluit fanilor că a profitat de fiecare ocazie ce i-a ieșit în cale pentru a se odihni câteva minute. Actrița a adormit astfel în cele mai neobișnuite locuri, printre care și … un pat de morgă, dar și pe masa de operație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește adesea momente din viața ei fanilor. Actrița a mărturisit că se confruntă cu o problemă în ceea ce privește somnul. Mai exact, vedeta nu se poate odihni la ore fixe, așa că ațipește pe unde apucă. Adela Popescu nu a ezitat să dezvăluie că a adormit și pe platourile de filmare, inclusiv la o filmare ce a avut la…morgă, dar și pe masa de operație, dintr-un spital.

adela-popescu-radu-valcan-trei-copii-7-1adela-popescu-radu-valcan-trei-copii-7-1

De ce Adela Popescu a dormit într-o morgă și pe masa de operație

Adela Popescu a fost dintotdeauna o fire deschisă și, recent, a povestit că a adormit atât la o filmare, ce a avut loc la morgă, dar și pe masa de operație . Chiar și la nunta ei cu Radu Vâlcan, Adela Popescu recunoaște că, în toiul petrecerii, s-a retras pentru a trage un pui de somn.

Citește și: Betty Salam și Andrei Ursu sunt pe lista concurenților de la Asia Express 2024. Artista și reprezentantul României la Eurovision au semnat cu Antena 1

Citește și: Jador l-a adus în discuție pe Culiță Sterp la Survivor All Stars: „Când am auzit că și el a făcut, îmi venea să…” Ce a dezvăluit despre fratele lui Iancu Sterp

Așa cum știți, mie îmi place mult, mult să dorm. Am uneori momente în care îmi este atât de somn, încât îmi vine să mă întind pe jos. La propriu. Și, pentru că nu o pot face chiar mereu, și oriunde, am deprins câteva modalități de a păcăli și de a reuși, totuși, să dorm, rezolvând a stfel, problema.
Am să va las mai jos câteva situații din experiența mea, poate vă servesc drept inspirație:

  • în baia nașilor copiilor noștri, cu fundul pe capacul de wc și capul sprijinit pe calorifer.
  • la un eveniment monden, cu ochelarii pe ochi, în picioare, sprijinită de un perete.
  • la morgă, în frigider, în pauză dintre cadrele de filmare
  • în timp ce făceam pluta
  • pe masă de operație, înainte de anestezia generală.

Stiu ca pare halucinant. Radu chiar are o teorie, crede ca sufar de boala somnului', ca-altfel-nu-imi-explic-cum-e-posibil.
Vestea buna e ca imi sunt suficiente 10 minute, uneori si mai putin. Eu ii spun ca atipesc. E adevarat. La nunta noastra, am prins un moment si m-am dat putin in pat
. ” a scris Adela Popescu pe social-media.

Radu Vâlcan și Adela Popescu dezvăluie cine este mai gelos în căsnicia lor

Adela Popescu formează un cuplu cu Radu Vâlcan, iar împreună au trei copii minunați. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului românesc Iubire și onoare, iar de atunci trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Rodul iubirii lor sunt Alexandru, Andrei și Adrian, de care sunt extrem de mândri. Recent, Adela Popescu și Radu Vâlcan au oferit detalii picante despre relația lor și a dezvăluit care este mai gelos. 

„Cel mai gelos? Normal, când ai așa ceva lângă tine, cine ar putea să fie?u este cazul de gelozie, nu s-a pus problema până acum', a spus Radu Valcan pentru ego.ro. 

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu, în postura de mamă a trei copii

Adela Popescu este mereu în lumina reflectoarelor și se bucură de o carieră de succes, însă viața ei nu este deloc una perfectă. Chiar dacă soțul ei, Radu Vâlcan, a numit-o o „mamă eroină', Adela recunoaște că sunt momente când simte că cedează din cauza oboselii, acumulate. Vedeta a mărturisit în cadrul unei postări că a învățat să se bucure de fiecare clipă petrecută alături de micuții ei, conștientă fiind că perioadacopilăriei trece repede.

„Da, știu, vă vine să trimiteți macaraua să mă salveze. Dacă ar exista un număr l-aș apela des, dar doar să mă văicăresc puțin, pentru că paradoxal, îmi place la nebunie viața noastră de acum.

Și mă gândeam că noi, părinții de copii mici și foarte mici, trăim cea mai plină de sens perioadă a vieții noastre. Așa cum e ea. Că îți vine să mai spargi o farfurie de nervi, că o și spargi, că nopțile neîntrerupte sunt o utopie, că împingi mașinuțe când tot ce și-ai dori ar fi să zaci pe canapea, când simți că bubuie inima și de supărare, dar și de dragoste.
Dar e atât de plin și condensat și magic tot ce trăim acum. Cu casele pline și brațele la fel. Ce e mai important decât asta? Mai ales ca nu dureaza la infinit…’, a fost mesajul transmis de Adela Popescu prin intermediul rețelelor sale de socializare.

FOTO: VIVA! Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton