Adela Popescu a cumpărat câteva plase de haine de la un second hand din Slatina și a postat imaginea pe Internet: „Foarte mulțumită de cumpărături"

 Tudorache Simona
.

Adela Popescu are în garderoba ei lucruri de firmă, dar nu ezită să își achiziționeze haine și din magazinele second hand. Vedeta se află cu familia la Șușani, așa că nu a ezitat să plece cu mama și mătușa ei la o sesiune de cumpărături. Cele trei au ajuns în Slatina, orașul cel mai apropiat de Șușani și au luat magazinele la pas.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Adela Popescu a fost fascinată de unele produse, așa că a încărcat câteva pungi cu tot ce și-a cumpărat. Adela Popescu a postat și pe rețelele de socializare câteva imagini din acele momente, în care bucuria i se citește pe chip. Deși are la activ roluri în mai multe seriale de succes și și-a pus amprenta pe multe producții în TV, Adela Popescu nu a uitat de unde a plecat, iar în amintirea acelor vremuri își construiește, astăzi, o casă la Șușani.

adela poperscu 67adela poperscu 67

Adela Popescu a cumpărat câteva plase de haine de la un second hand din Slatina

Adela Popescu și-a lăsat copiii în grija fraților mai mari și a soțului ei, Radu Vâlcan, și s-a aventurat la cumpărături. „Astăzi am lăsat copiii cu băieții familiei și am plecat la Slatina, orașul cel mai apropiat de Șușani, să cumpărăm una-alta. Așa că eu și cu aceste două doamne superbe (mama și mătușa ei) am parcat mașina în fața unui second hand de prestigiu din oraș', a scris ea pe rețelele de socializare.

La sfîrșit, ea s-a declarat încântată de achizițiile făcute și a promis să le arate și urmăritorilor ei cu ce a revenit acasă. „Foarte mulțumită de cumpărături. Abia aștept să ajung acasă să vă arăt ce mi-am luat', a mai scris Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își ridică vilă la Șușani

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o vilă de poveste în Capitală, un apartament la mare, unde mai au o proprietate, ei sunt asociați cu alte vedete la un hotel. Acum au demarat construcția unei case la Șușani, în locurile unde prezentatoarea a copilărit. Adela Popescu își dorește o casă din piatră și are în minte imaginea ei.

A început treaba și sunt foarte fericită. În fiecare seară adorm imaginându-mi cum va fi. Va fi o casă foarte frumoasă, cu obloane din lemn, cu piatră, toată viața am visat la o casă din piatră. Nu va fi foarte mare, dar va avea o terasă foarte mare, casa e cumva poziționată pe un deluleț, care vede un alt deluleț și apusul. Sunt fericită că în sfârșit se întâmplă, mai e puțin', mărturisea Adela Popescu, pe o rețea de socializare.

Citește și: Alina Alexoi, angajata TVR detașată într-o funcție oficială la COSR, a fost suspendată pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu: „Un jeg de om”/ Cum a fost implicată Cătălina Ponor

Citește și: Cine o ajută pe Karmen Simionescu acum, cu fiica ei, după despărțirea de Bogdan Căplescu: „Sofia era îngrijorată…'

Citește și: Canotorul Florin Enache, medaliat cu aur la Paris, are o relație de 10 ani. Ce spune iubita lui despre programul lui încărcat: 'Ne respectăm deciziile și plăcerile' / EXCLUSIV

Citește și: Rapperul american Rich Homie Quan a fost găsit mort în locuința sa. Artistul avea 34 de ani

Citește și: Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în…'

Radu Vâlcan, fascinat de viața la țară

Vedeta povestea că a reușit să îl facă și pe soțul ei, Radu Vâlcan, să se îndrăgostească de locurile unde ea a copilărit și unde totul are un anumit parfum.

„În sfârșit a recunoscut și soțul că e frumos la Șușani. Nu vă așteptați să fiu mâhnita că afirmația a fost făcută abia acum după atâta amar de ani, ba chiar mi se pare un gest cu atât mai frumos că venea și când nu i se părea, doar așa, vezi Doamne, de dragul meu. Și al cartofilor mamei, a vinului tatei, a glumelor unchilor, a grătarului cu pui de țară. Nuuuu, el venea de dragul meu,', mărturisea Adela Popescu de curând.















 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton