Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea. În ce emisiune va apărea, din toamnă, la Pro TV: "Scoate-mă din platou..."

 Dumba Gabriela
.

Adela Popescu nu se mai întoarce la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV, însă va apărea într-un alt show de televiziune, la același post. În echipa Vorbește Lumea rămân tot Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel, iar Adela Popescu face parte dintr-un alt proiect, cel puțin în calitate de invitat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a prezentat mulți ani emisiunea Vorbește Lumea, însă a ales să fie mamă cu normă întreagă pentru cei trei copii ei săi și, în paralel, are numeroase colaborări și contracte de imagine, care îi aduc venituri avantajoase. Totuși, Adela Popescu nu va sta departe de televiziune și va apărea, deocamdată, în calitate de invitat, tot la Pro TV.

18c4934d7c541ba990d88409d660ba4b18c4934d7c541ba990d88409d660ba4b

În ce show TV va apărea Adela Popescu din toamnă

Fanii Adelei Popescu se așteptau ca ea să revină la „Vorbește lumea', unde Lili Sandu îi ține locul, însă nu va fi așa. Noul sezon al emisiunii va fi prezentat tot de Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel, după cum s-a anunțat la lansarea grilei de toamnă Pro TV.

În schimb, Adela Popescu va apărea în alt show de la Pro TV, unde va avea de data aceasta rolul de invitat. Ea a filmat deja pentru emisiunea „Săriți de pe fix', care e prezentată de Cabral și care va avea premiera la Pro TV pe 14 septembrie.

Îmbrăcată într-o ținută albă, prinsă de o coardă, Adela Popescu apare în promo-ul noii emisiuni de la Pro TV. „Sunt celebră, scoate-mă din platou!', e auzită spunând vedeta, conform Fanatik. Și alte vedete sunt invitate la „Săriți de pe fix', printre aceste se numără Cosmin Seleși, Andreea Marin, Cătălin Moroșanu, Ana Baniciu.

Citește și:Când s-au împrietenit, de fapt, Radu Ștefan și Violeta Bănică: „Frații se înțeleg mai bine când sunt mici de obicei, la noi…' / Relația lor nu a fost mereu așa apropiată ca acum

Citește și:Andra a împlinit 37 de ani. Ce urare romantică i-a făcut Cătălin Măruță: „Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume’

Citește și:„O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști’. Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

Ce spune Cabral despre noua emisiune în care va apărea și Adela Popescu

8 comedianți din România vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări, totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

„E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix! Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la Săriți de pe fix!. Am niște invitați permanenți… Niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți. Sunt talentați.

De exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali', a declarat în urmă cu ceva timp Cabral, la PRO TV, despre noul său proiect.

„Săriți de pe fix!' (Anything Goes) este un show care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor. În fiecare ediție, cei 8 comedianți, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, dar și doi invitați speciali, vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri care le va testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor.

Cea mai mare provocare a celor 8 comedianți din show-ul „Săriți de pe fix!' este Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, în care invitații vor interpreta personaje într-o serie de scenete. Câți vor rămâne în picioare în încercarea de a intra în rol și câți vor fi încurcați de gradul de înclinare a platoului, vom vedea în curând, la PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton