”Măi, iubitule, nu puteai și tu să-i îmbraci mai frumos? Ai crezut că mă mărit a doua oară cu tine?” Ce i-a spus Adela Popescu lui Radu Vâlcan, la Sala Palatului, când și-a văzut copiii pe scenă / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Adela Popescu, surpriză în spectacolul aniversar susținut de Elena Gheorghe, la Sala Palatului. Ce cuvinte i-a adresat actrița soțului ei, Radu Vâlcan, și cum a reacționat când au urcat băieții ei pe scenă. Vedeta a glumit și l-a întrebat pe soțul ei de ce nu i-a îmbrăcat altfel și dacă a crezut că ea va fi iar mireasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu, surpriză în spectacolul aniversar susținut de Elena Gheorghe. Ce cuvinte i-a adresat actrița soțului ei, Radu Vâlcan, și cum a reacționat când au urcat băieții pe scenă.

20240523_202829-120240523_202829-1

Citește și: Cum reușește Radu Vâlcan să se mențină în formă la 47 de ani. Adela Popescu, soția lui, i-a dezvăluit secretul: „Este foarte atent. Se ține țiplă, dar are mare grijă. În fiecare zi a vieții lui…„

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, surprinși de copii în momente de intimitate: „Ni s-a întâmplat de două ori. Copilul a crezut că…”/ Cum au reacționat când fiul lor cel mare a fost victima bullying-ului, la școală

Citește și: Gabriela Cristea a trecut prin momente foarte grele la prima sarcină: „M-au marcat pe viață. Aveam atacuri de panică, mă gândeam dacă o să-mi iubesc copilul. Cele mai grele săptpmâni din viața mea”

Citește și: Cum a gestionat Carmina Vârciu despărțirea părinților ei și cât de mult a afectat-o: „Recunosc că i-am judecat. Dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu…”. Cum se înțeleg, de fapt, Ami Teiceanu și Liviu Vârciu în prezent / EXCLUSIV

Ce cuvinte i-a adresat Adela Popescu soțului ei, Radu Vâlcan, și cum a reacționat când au urcat băieții ei pe scenă

Adela Popescu a fost una dintre surprizele Elenei Gheorghe în spectacolul aniversar de la Sala Palatului, din București. Actrița a avut o reacție neașteptată când i-a văzut pe scenă pe doi dintre băieții ei.

Adela Popescu a fost uimită să își vadă băieții pe scenă, alături de ea, și a exclamat: 'Măi iubitule, nu puteai să-i îmbraci și tu mai frumos? Ei sunt minunații mei băieți, doi dintre ei… Sunt emoționată, ei mă văd pentru prima dată pe scenă. Și prima dată când îi văd și eu pe scenă, deși nu mă așteptam. Vă iubește mama. Uitați, mergeți la tati. 'Tati, ai crezut că mă mărit a doua oară cu tine, îmbrăcată așa în alb sau ce s-a întâmplat?' Vă iubește mama, hai că am de cântat un cântecel frumos.', a spus Adela Popescu.

'Se lipesc, nu ai ce să spui. Deja știau și versurile…', a spus Elena Gheorghe.

'A fost un moment pe care l-am așteptat 20 de ani și ceva…'

'Elena, eu îți mulțumesc că m-ai invitat în seara aceasta. Este unic ce se întâmplă aici. Nu știu dacă realizezi ce se întâmplă… Sunt mii de oameni care au plătiti bilet să vină să te vadă. Și mi se pare 'wow' și meriți', a spus Adela Popescu.

'Eu îți mulțumesc că mi-ai făcut bucuria să vii aici. A fost un moment pe care l-am așteptat 20 de ani și ceva de ani. Pentru că…', a mai punctat Elena Gheorghe.

'…De când cântam eu la telecomandă, în bucătărie, la Clinceni…', a spus și Adela Popescu. 'Nu la telecomandă, ci la telefonul mobil.', a afirmat Elena. 'Aveam telefon mobil atunci? Poate tu, că erai mai bogată…', spune Adela. 'Nici eu nu eram bogată, stai liniștită', a încheiat Elena.

Adela Popescu: 'Viața noastră s-a schimbat…'

Adela Popescu a interpretat o melodie singură, timp în care Elena Gheorghe și-a schimbat ținuta. Apoi a povestit despre momentul în care și-au dorit să colaboreze, dar viața le-a dus pe un alt drum pe fiecare dintre ele.

'Ea a primit propunerea să cânte în trupa Mandinga, iar eu am luat casting-ul pentru 'Numai iubirea'. Și cum este lesne de înțeles, viața noastră s-a schimbat. Și a mea, și a ei. Și pentru că este un moment artistic. mă aflu în fața voastră deși sunt gâtuită, pentru că este incredibil ce se întâmplă aici. Aș vrea să cânt piesa cu care eu, practic, am debutat în 'Numai iubirea'. V-ați uitat la 'Numai iubirea'? Dacă da, atunci ar trebui să știți cântecul acesta.', a spus Adela Popescu pe scena Sălii Palatului din București, înainte să interpreteze piesa amintită.

Foto: Facebook, Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton