Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer"

.

Adela Popescu își pregătește revenirea în televiziune. Vedeta nu vrea, însă, orice proiect, ci unul care să o pună în valoare și în care să demonstreze ce știe și poate. Adela Popescu recunoaște că și-ar dori să fie pe sticlă, dar să aibă timp și pentru propria viață, asta după ce timp de ani de zile a fost doar pe baricade.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adela Popescu reușește să îmbine viața de familie și cariera. Vedeta are trei copii, pe Alexandru, Andrei și Adrian, și o viață de poveste alături de Radu Vâlcan, dar face cumva și își duce la îndeplinire și proiectele din online sau din cinematografie. Acum, Adela Popescu vrea să revină în televiziune, dar și să cânte mai mult.

adela-popescu-14adela-popescu-14

Adela Popescu se pregătește să revină în televiziune

Adela Popescu duce tratative pentru niște proiecte TV. Vedeta admite că nu ar face televiziune cu orice preț, asta dacă emisiunea aleasă nu ar fi tocmai ce își dorește.

Soția lui Radu Vâlcan are planuri mari pentru perioada următoare. „Sunt în niște discuții avansate pentru niște proiecte foarte interesante! Simt că nu mai sunt în punctul în care să fac doar să fac. Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer.

Normal că televiziunea este foarte importantă și știu că trebuie să fac asta, dar nu cu orice preț, adică nu orice și nu să sacrific tot timpul din lume. Nu mai am, am făcut asta! Totuși, toată adolescența mea am fost pe baricade nonstop, ani de zile. Și acum așa aș vrea: să pot să fac și asta, să pot să mă și bucur de viață. Simt că am câștigat dreptul ăsta', a declarat Adela Popescu pentru Ciao.ro.

Citește și: Kate Middleton, într-o ținută splendidă la Wimbledon. Prințesa de Walles, elegantă și zâmbitoare, la jumătate de an după ce a început tratamentul împotriva cancerului

Citește și: Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție'. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Prisăcariu a spus cum se comportă Dani Oțil în intimitate. De ce nu își mai doresc un alt copil: „Are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează”

Citește și: Gheorghe Turda, la un pas de moarte în America, în urmă cu 30 de ani: „Bine că am scăpat cu viață. A fost o cumpănă. Ne-au trimis la moarte, nu am provocat noi treaba asta”

Citește și: De ce și-a amânat Otilia Bilionera nunta cu Bekir Ali: „Nu prea am simțit că sunt căsătorită, sincer. Am stat în România, departe de soțul meu”. Cum se înțelege cu soacra

Adela Popescu a cântat cu Elena Gheorghe

Vedeta are și câteva proiecte legate de muzică, asta pe lângă cele din cinematografie și televiziune. De curând, Adela Popescu a urcat pe scenă alături de Elena Gheorghe. S-a întâmplat în concertul de la Sala Palatului.

„Nu cred că ar fi fost mai potrivit să cânt această piesă cu altcineva decât cu un om drag sufletului meu. Ne cunoaștem din adolescență, am încercat înainte de Mandinga să ne facem o trupă, nu a fost să fie, pentru că Dumnezeu avea alte planuri cu noi, ea să fie una dintre cele mai mari actrițe din România, să fie iubită pentru aceste minuni pe care le-a făcut, iar eu să fiu în Manding', a spus atunci Elena Gheorghe.

Adela Popescu vrea să cânte mai mult

Adela Popescu și Elena Gheorghe vor continua această colaborare. Ba mai mult, Adela așteaptă și alte piese care să o facă se se reîntoarcă pe scenă.

„O să scotem chiar piesa pe care am cântat-o împreună.  Altfel îmi place să cânt, mă face fericită. Eu pe scenă sunt foarte fericită. Mi-am dat seama, când eram pe scenă cu Elena Gheorghe, mă simțeam bine. Dacă o să primesc o piesă bună, da, cum să nu?', a mai spus prezentatoarea TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton