Adela Popescu și Laura Cosoi au organizat zilele de naștere ale copiilor acasă, în curte: „Am simțit o emoție puternică”

 Calin Maria Bianca
.

Adela Popescu și Laura Cosoi au organizat zilele de naștere ale copiilor acasă, în curte. Ce tematici au avut. A fost motiv de sărbătoare în familia Adelei Popescu, dar și a bunei sale prietene, Laura Cosoi, asta după ce cele două actrițe și-au serbat zilele de naștere ale copiilor. În timp ce Alexandru, fiul cel mare al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a împlinit 7 ani pe 11 iunie și a fost sărbătorit în curtea casei, însă cu o petrecere pe cinste, și la Laura Cosoi s-a dat startul la distracție zilele trecute, sărbătorind-o pe fiica cea mică în avans! Iată cum s-au distrat invitații, dar și imagini senzaționale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adela Popescu se află acum într-o vacanță de lux, în Bali, alături de toată familia sa. Ei bine însă, înainte de a pleca pe meleagurile străine, a avut grijă să-i serbeze ziua de naștere a fiului ei cel mare, Alexandru, care a împlinit 7 ani. Fiindcă, chiar ea a spus pe rețelele de socializare, că se găsesc foarte greu locuri libere de închiriat pentru petreceri în această perioadă, a ales să-i organizeze ziua de naștere a micuțului chiar în grădină, unde toți invitații s-au distrat pe cinste.

whatsapp-image-2023-06-21-at-14.10.58-2whatsapp-image-2023-06-21-at-14.10.58-2

Ei bine, același lucru l-a făcut și Laura Cosoi pentru fiica ei cea mică, Lara, care va împlinit un an pe 23 iunie. Fetița a fost sărbătorită în avans, iar imaginile de la petrecere par desprinse dintr-un basm, petrecerea având loc tot într-o grădină special amenajată, la doar câteva zile după ziua de naștere a surioarei Rita, care a împlinit 5 ani pe 11 iunie.

Citește și: Adela Popescu joacă într-un lungmetraj alături de Laura Cosoi, după ce a luat pauză în televiziune: „Este o super comedie'

Citește și: De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii la școli private: „O taxă poate să ți se pară mult, dar…”

Citește și: Fiul lui Cristian Țopescu, dezvăluiri neștiute despre tatăl său și sora lui, Cristina Țopescu: „Până când voi muri sunt convins că nu voi mai cunoaște un asemenea om”

Citește și: Câți bani a câștigat Nina Hariton, de fapt, la Chefi la cuțite 2023. Ce se arată în regulamentul competiției

Adela Popescu și Laura Cosoi au organizat zilele de naștere ale copiilor acasă, în curte

Alexandru, fiul cel mare al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a împlinit 7 ani pe 11 iunie și a avut petrecerea la care a visat, cu personaje din Harry Potter, baloane, tort, spectacol de magie și mulți prieteni alături, printre care și numeroase vedete, precum Laura Cosoi, Andreea Ibacka, Dana Rogoz, Ada Condeescu. Distracția a fost în toi atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, astfel că Adela Popescu nu a putut să nu publice o serie de imagini de la ziua lui Alexandru înainte ca toată familia să își facă bagajele și să plece în vacanță, în Bali.

Băiețelul nostru a împlinit ieri ȘAPTE ani (n.r. pe 11 iunie). ȘAPTE! Pe la 11:06, adică fix la ora la care l-am născut, am simțit o emoție puternică…Pe noi ne face fericiți fericirea lui/a lor, așa că ieri am fost în extaz. A avut petrecerea pe care a visat-o', a scris Adela Popescu, pe Instagram.

Laura Cosoi: 'A fost plin de clipe frumoase'

Ei bine și Laura Cosoi a urmat modelul Adelei Popescu și și-a sărbătorit fiica cea mică în avans. Mai concret, weekend-ul trecut au ales să o serbeze cu mare petrece, tot într-un loc plin de verdeață, în grădină, însă amenajat extrem de frumos. Au avut grijă ca micuții să nu se plictisească astfel că au chemat tot felul de animatori, inclusiv un magician, pe lângă deliciile culinare cu care și-au răsfățat papilele gustative de la mic la mare.

„Am trecut cu bine peste weekendul aglomerat de evenimente, de care îmi era puțin teamă!
A fost plin de clipe frumoase, mai ales că am sărbătorit-o pe Lara în avans. A fost o petrecere în curtea noastră, alături de familie și prieteni, cu prosecco, tort delicios, muzică bună, paellea gătită live la cel mai profesionist nivel, cu magician, rasetele copiilor, jocuri și soare încins, pentru că mai târziu în noapte să dansăm în ploaie plini de energie și recunoștință că trăim toate astea împreună!'
, a detaliat Laura Cosoi, pe Instagram.

Laura Cosoi a sărbătorit-o și pe Rita, fiica ei care a împlinit 5 ani

În familia Laurei Cosoi au fost numeroase motive de sărbătoare până acum, asta fiindcă înainte de petrecerea în avans a Larei, mezina familiei care împlinește un an pe data de 23 iunie, actrița a sărbătorit-o pe Rita, fiica mai mare, care a împlinit frumoasa vârstă de 5 anișori pe 11 iunie. Aceasta a avut o petrecere pe platourile de filmare ale peliculei „Wednesday', așa cum și-a dorit, iar mama ei nu a putut să nu surprindă cele mai simpatice momente.

„Doamne, oare când trece timpul asta? Parcă ieri o aduceam pe Rita pe lume și acum purtăm discuții ca între prietene! Ce norocoși suntem cu așa un copil senin și bun! Să ai o viață plină de magie, Rita dragă! Noi te vom strânge mereu în brațe cu toată dragostea și îți vom fi alături pentru totdeauna! Te iubim nemărginit! La mulți ani! P.S: Am sărbătorit ziua Ritei pe platourile de filmare de la Wednesday, în cafeneaua orașului Jericho. Tematica Feel like a movie start' s-a potrivit de minune în Studiourile de la Buftea', a povestit Laura, pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton