Adela Tecuceanu de la ”Bravo, ai stil!” a născut. Prima imagine cu bebelușul: ”Cel mai frumos moment”

 Stamen Diana
.

Fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil!', Adela Tecuceanu, a născut un băiețel perfect sănătos. Vedeta de la Kanal D a postat prima imagine cu bebelușul.

Bucurie imensă în familia fostei concurente de la 'Bravo, ai stil!'. Adela Tecuceanu a născut chiar în ziua de Revelion un băiețel perfect sănătos. Vedeta a ales un nume deosebit pentru micuțul ei.

'Dima. 31 decembrie 2019, ora 15:09. Cel mai frumos si emotionant moment din viata mea', a scris Adela Tecuceanu pe una dintre rețelele de socializare.

De când s-a terminat emisiunea, Adela Tecuceanu s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe viața de familie. Fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil!' trăiește acum cele mai frumoase clipe din viața ei.

'Perioada sarcinii este una incantatoare. Un moment in care ti celebrezi feminitatea la superlativ. Te simti femeie. Esti in continuare ceea ce ai fost si pana acum: frumoasa, sexy, inteligenta si dupa caz, frapanta. Nu inseamna ca daca astepti un copil, pe care il vei creste la sanul tau si il vei hrani cu lapte trebuie sa te transformi in…'vacă la copil'.
Inainte de a fi mama, partenera, prietena-esti femeie, iar eu zic sa alegi sa fii una misto!'
, a mai scris Adela Tecuceanu.

Citește și: Adela Tecuceanu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil”, este însărcinată.Primele ei declarații

FOTO: Instagram

Adela-Tecuceanu-5Adela-Tecuceanu-5
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton