Adele a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit peste 45 de kg. Fotografiile recente cu artista fac furori: "Se simte mai sexy ca niciodată"

 Cica Cristina
.

Adele uimește la fiecare apariție, mai ales după ce a slăbit aproape 50 de kilograme. Este total schimbată, iar mulți fani nici nu o mai recunosc. Ultimele imagini fac cu adevărat furori.

Adele-1Adele-1

Adele este o artistă completă și nimeni nu îi poate subestima calitățile vocale de excepție. Însă, Adele nu mai uimește doar pe scenă. Ultima apariție de la petrecerea după premiile Oscar, organizată de Beyonce și Jay-Z a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Adele a fost greu de recunoscut. S-a machiat, și-a ales cu grijă ținuta și accesoriile astfel încât să își pună în valoare siluetă, iar rezultatul a fost spectaculos.

Citește și: Adele a slăbit enorm după divorț!Cum arată solista acum: a ajuns de nerecunoscut!

Imginea cu Adele postată de prezentatoarea din Polonia Kinga Rusin s-a viralizat imediat, scrie libertateapentrufemei.ro.

„La petrecerea privată de ieri dată de Beyonce și Jay-Z, am vorbit cu Adele despre…pantofi (în fotografie e Adele care a slăbit probabil 30 de kilograme). Știu că pare de necrezut, dar ascultați de la început. Conversația cu Adele a început despre tocurile mele. Sinceră să fiu nu am recunoscut-o pentru că acum este atât de slabă! Am vorbit și am râs, iar la un moment dat, ea și-a spus numele… Conversația cu Adele a continuat și cu un dialog plăcut cu Rihanna. A fost o nebunie curată”, a scris Kinga pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum a reușit Adele să slăbească spectaculos în timp record.Dieta urmată de artistă face furori la Hollywood

Fanii sunt îngrijorați, însă Adele pare să se simtă extrem de bine în piele ei, lucru confirmat și de apropiații ei. Se pare că a prins mai multă încredere în sine și se simte mai împlinită.

„A învățat multe despre ea însăși anul acesta, asa că i-a fost mai ușor să slabească.

Adele se simte mai sexy ca niciodată. 2019 a fost un an foarte greu pentru ea, dar a fost si unul cu o crestere personala”, sustin apropiații vedetei, potrivit andreearaicu.ro.

Dieta care a ajutat-o pe Adele să slăbească aproape 50 de kg

Dieta urmată de Adele e mai puțin cunoscută la noi, însă este preferata vedetelor de la Hollywood, pentru că te ajută să slăbești în timp-record. În plus, permite și mici răsfățuri!

Citește și: Adele divorțează după 3 ani de căsnicie și 8 de relație!Cântăreața va pierde o avere din cauza contractului prenupțial

Sirtfood, dieta pe carea ținut-o Adele, este un regim revoluționar, bazat pe consumul de alimente bogate în compuși chimici meniți să activeze sirtuina (proteină ce controlează metabolismul celulelor). Pe scurt, mesele vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola, ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul.

Sursa foto: Instagram, Libertatea pentru femei, Hepta

Citește și: Adele a slăbit enorm! Dieta cântăreței te scapă de 3 kilograme într-o săptămână. Poți consuma și vin, și ciocolată!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton