Adele s-a îndrăgostit din nou, după divorțul dureros! Cine este iubitul ei și ce cadou fabulos i-a făcut

 Oana Pantazi
.

Viața lui Adele s-a schimbat complet în ultimul an… Artista nu numai că a reușit să slăbească 50 de kilograme, dar, se pare, este din nou îndrăgostită. Iată cine este bărbatul care face să-i bată inima mai repede!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adele părea să fi căzut în depresie la scurt timp după divorțul de soțul ei Simon Konecki, tatăl fiului ei, alături de care a fost 7 ani. Timpul a trecut însă și ceea ce părea a fi începutul unei decăderi fizice și psihice s-a dovedit a fi, de fapt, o transformare fabuloasă… Coconul a devenit fluture și și-a luat zborul din nou!

Pe scurt, Adele a reușit să slăbească nu mai puțin de 50 de kilograme, devenind practic de nerecunoscut, și-a schimbat stilul vestimentar și, în ultima perioadă, are motive să zâmbească din nou, deoarece, susțin apropiații ei, artista s-ar fi îndrăgostit.

Adele și Skepta, mai mult decât buni prieteni!

Zvonuri despre relația specială dintre Adele (32) și rapperul Skepta (38), pe numele său adevărat Joseph Junior Adenuga, au apărut încă din octombrie 2019, cei doi având o relație de prietenie de mai mulți ani. La scurt timp după divorțul ei de Simon Konecki, o sursă a mărturisit pentru publicația The Sun:

„Adele și Skepta sunt foarte apropiați și au, cu siguranță, o legătură specială. Petrec tot mai mult timp împreună. Unii dintre prietenii lor speră și prevăd că ei doi vor fi un cuplu grozav cândva”.

Citește și: Lidia Buble și Cornel Ilie spun totul despre relația dintre ei:”Știm totul unul despre celălalt”

Adele-despre-tatal-ei5Adele-despre-tatal-ei5

S-au apropiat tot mai mult în ultimele luni

În luna iunie a acestui an, au apărut din nou speculații cu privire la relația lor, când Adele și Skepta au fost prinși flirtând pe Instagram. Informațiile recente le-au dat însă și mai multă apă la moară celor care speculau pe această temă. Se pare că Adele a fost la ziua de naștere a lui Skepta și i-a dăruit rapperului, printre altele, un lanț în valoare de 16.000 de lire sterline. Un cadou mult prea costisitor pentru a fi făcut unei simple cunoștințe, chiar dacă adele este milionară…

„Adele și Skepta s-au apropiat tot mai mult în ultimele luni și s-au văzut adeseori. Ea a fost în Anglia și i-a dăruit un lanț minunat de ziua lui. el li l-a arătat prietenilor săi și părea extrem de încântat de el. Dacă nu sunt într-o relație în mod oficial, în orice caz sunt aproape”, mărturisea un apropiat al cuplului pentru Mirror.

Legătura dintre Adele și Skepta este una specială, cu atât mai mult cu cât ambii artiști sunt născuți și crescuți în Tottenham și au copii din relații anterioare – Skepta are o fiică pe nume River, iar Adele, un fiu, Angelo.

Citește și: Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat! Cum arată inelul de logodnă oferit de Edward Sanda

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton