Adelina Chivu nu a renunțat să vorbească limba română, deși locuiește de 16 ani în Italia: „La noi acasă e lege, nu se vorbeşte altă limbă. Până şi bona noastră filipineză a învăţat"

 Tudorache Simona
.

Adelina Chivu e stabilită de 16 ani în Italia, dar vorbește la fel de bine limba română și nu a strecurat în vocabular și cuvinte străine. Ba mai mult, soția lui Cristi Chivu recunoaște că la ei în casă și bona filipineză știe limba română. Adelina Chivu a prezentat pentru o vreme știrile din sport la Antena 1, dar după căsătorie s-a mutat cu soțul ei, fotbalist de top, în Italia, la Milano.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de 16 ani și au două fiice împreună, astăzi adolescente, pe Natalia (15 ani) și Anastasia (13 ani). Adelina Chivu se întoarce după 16 ani la prima dragoste, televiziunea. Soția lui Cristi Chivu se declară fascinată de această nouă provocare. Ea va prezenta alături de Mihai Morar X Factor.

adelina chivu 77adelina chivu 77

Adelina Chivu a stat 16 ani în Italia, dar nu a renunțat niciodată la limba română

Adelina s-a mutat cu Cristi Chivu, soțul ei, în Italia, dar a purtat întotdeauna în suflet locurile natale, iar în casă nu au vorbit niciodată italiana.

Eu vorbesc foarte mult în limba română. La noi acasă e lege, nu se vorbeşte altă limbă. Până şi Ann, bona noastră filipineză, care între timp a devenit parte din familia noastră, pentru că ne este alături de 13 ani, a învăţat limba română, a învăţat să facă ciorbă şi sarmale. Noi suntem o mică oază românească în Milano!', a declarat prezentatoarea X Factor în podcastul lui Mihai Morar, Fain și simplu.

Citește și: Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei: „Sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să…”. Mama lui Anghel Damian vine de la Paris la două săptămâni ca să aibă grijă de Sasha / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Petre Roman. Cum se înțeleg acum și cât de des se întâlnesc: „Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata” / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu discută cu băieții ei despre fete și relații intime: „Mi-a povestit că s-a și sărutat cu o fată. E pe drumul cel bun'

Citește și: Ce mare a crescut fiul Roxanei Ciuhulescu și al lui Silviu Bulugioiu! Imagini adorabile cu Cezar la 6 ani, în costum cu papion

Citește și: Laurențiu Reghecampf își dorește să devină și tată de fată: „Tot mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică de…'/ Antrenorul are patru băieți

Cum a ajuns Adelina Chivu să formeze un cuplu cu Cristi Chivu

Adelina Chivu a evitat o vreme să formeze un cuplu cu Cristi Chivu. Înainte de a fi împreună, cei doi s-au întâlnit cu diferite ocazii, iar fostul fotbalist și-a exprimat admirația față de ea prin gesturi subtile. După lungi insistențe, s-au văzut la restaurant, iar trei luni mai târziu erau logodiți.

„Am citit o știre, din presa vremurilor respective, de la începutul anului 2008. Cristian Chivu i-a depus Adelinei demisia la Antena 3″, a spus Mihai Morar, în podcastul „Fain & Simplu’.

„Cristian Chivu nu putea veni în țară decât de Crăciun. Nu s-a întâmplat așa. Nici nu mai știu dacă a fost discutat între noi doi. El m-a cerut pe mine în căsătorie după trei luni de relație, de când am început să ieșim împreună. Ne-am mai întâlnit cu alte ocazii, în trecutul nostru – prima dată, când eu aveam 19 ani. Nu a fost o dată, a fost de vreo patru ori. Prima dată…eu eram la mare, cu gașca mea de prieteni, el era cu niște prieteni, cu gașca lui. Ne-am întâlnit întâmplător, el cunoscând pe cineva. Învățam pe șezlong, la mare, și Cristi cunoștea pe cineva din anturajul meu. A venit să salute, după care a plecat. A trimis un mesaj persoanei respective, să întrebe dacă am putea să ne întâlnim, să ne facă cunoștință. Da (n.r. prima oară l-a refuzat).

A doua oră, țineam locul unui coleg de la Mediafax, și pe vremea aia mergeau reporterii la aeroport, să aștepte. Noi nu știam niciodată cu ce avion vine el. Făceam cu rândul la pândă. Când a venit rândul meu, eu le-am zis: „Vedeți că vine’. Mă uitam să văd dacă mai stă la valize și cineva a ieșit, s-a deschis ușa direct în tâmpla mea. Eu, pe jos, lată. M-a ajutat un cameraman. El, îți dai seama, a ieșit, nu înțelegea panica asta. Mie îmi curgea sânge. A luat toată lumea interviu, în afară de mine. După care, în cantonament, a întrebat un coleg de-al meu cine sunt. El nu voia numărul meu, nu voia să-mi scrie direct. N-a vrut niciodată chestia asta. Nu i se părea genul de abordare frumoasă. Mie mi s-a transmis mesajul, dar nu…

Iar a treia oară, n-a fost cu noroc, pentru că a durat foarte mult timp până eu am acceptat să ne vedem, vreo șase luni. Îmi scria un prieten comun și eu n-am vrut să ne vedem. El, oricum, era în Italia.

În luna iulie, a venit la ziua unui prieten comun, zi de naștere la care eu nu m-am dus, pentru că știam că e el acolo. 2007. Între timp, el fiind în țară, cei de la redacție au zis: „Îl avem pe Cristi în țară, hai că îl chemăm ca invitat. Eu, vrând să evit această situație, i-am zis: „Hai să ne vedem, să discutăm chestia asta, că se întinde deja de prea multă vreme’. În timpul ăsta, tot apăreau știri legate de el cu altcineva, se aflase ceva prin presă. În perioada asta, se răsuflase că el ar fi interesat de o fată de la sport', a mai spus Adelina Chivu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton