Adelina Pestrițu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă la cinci ani de mariaj. Cum a pozat vedeta cu soțul și fetița ei de șase ani: „Am realizat că la 5 ani de căsnicie celebrăm Nunta de Lemn”

.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au realizat o ședință foto spectaculoasă la cinci ani de mariaj. Cei doi au pozat într-un cadru de basm, printre flori albe și lumânări, ba singuri, ba alături de minunea din viața lor, fiica lor de șase ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dacă Adelina Pestrițu a purtat o rochie albă superbă, care îi scotea în evidență talia, Virgil Șteblea a îmbrăcat un costum negru, cămașă albă și papion. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit în 2019 și au împreună o fiică, pe Zenaida Maria. Cei doi își doresc să devină din nou părinți.

adelina-pestritu-800adelina-pestritu-800

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au marcat cinci ani de la nuntă într-un cadru aparte

Și-au jurat iubire veșnic în urmă cu cinci ani și continuă să fie la fel de fericiți împreună. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au marcat cinci ani de la cea mai importantă zi din viața lor într-un mod inedit.

„20 Iulie 2019 este ziua în care eu și Virgil ne-am unit destinele în față lui Dumnezeu, devenind motiv anual de sărbătoare. Respectând tradiția, am realizat că la 5 ani de căsnicie celebrăm de fapt Nunta de Lemn' – un eveniment nu foarte cunoscut în zilele noastre.
După cum știm, lemnul este un material durabil și rezistent, astfel vrem să credem că a devenit și relația noastră de cuplu peste ani. Fiecare an vine la pachet cu lecții și etape care ne provoacă să ne maturizăm, să devenim tot mai uniți și să evoluăm împreună.

Ne-am dorit să marcăm acest moment special cu o ședință foto în toată regulă, întrucât nici la nuntă noastră nu am avut timp să organizăm un astfel de shooting', a spus Adelina Pestrițu, pe o rețea de socializare.

Cum arată Zeny la șase ani

Dacă în ultima vreme a ezitat să o mai expună pe fetița ei pe rețelele de socializare, de această dată Zenaida Maria a completat acest tablou superb de familie.
„Acum tabloul nostru de familie este complet. Nu aveam cum să celebrăm cei 5 ani de căsnicie fără cea mai importantă persoana din viața noastra, Zeny. Mulțumim că ne faci atât de mândri zi de zi. Ești Universul nostru! Te iubim', a mai spus Adelina Pestrițu.

Citește și: Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: „Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună…”. De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a educat Mihaela Geoană copiii: „Am fost o mamă foarte caldă, foarte tandră, dar și fermă. Regulile erau reguli”

Citește și: Cătălin Botezatu își prezintă colecția pe cea mai cunoscută acropolă din lume. La ce eveniment a mai fost invitat, în Cipru: „Am emoții, pentru că acolo sunt bloggeri adevărați, nu ca la noi. Am fost puțin rău…' / EXCLUSIV

Citește și: Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială și o susține pe Kamala Harris. Reacția lui Donald Trump, candidatul Partidului Republican: „A fost cel mai prost președinte din istoria SUA'

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produse alimentare Lidl, după ce le-au promovat pe Internet: „E dezamăgitor pentru că acum realizează mulți că ce afișezi online e total opusul…'. Reacția iubitului ei și a magazinului

Cum a fost Adelina Pestrițu cerută în căsătorie

Adelina Pestrițu nu a dat detalii despre felul în care viața a apropiat-o de Virgil, dar a recunoscut că șase luni au vorbit doar la telefon. Chiar și cererea în căsătorie a fost una inedită.

„Într-o zi mai spre seară, stăteam noi așa și îl aud: „Auzi, ia, ia ceva pe tine și hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare'. Am zis să ne plimbăm pe plajă. L-am văzut că se pune în genunchi, a scos inelul și îl văd că se împleticește repede: Vrei să fii soția mea?”. Mai aveam puțin și îl întrebam ce a zis. Vizibil emoționată, am avut o criză de râs de fericire. L-am ajutat să îmi pună inelul și i-am dat răspunsul mult așteptat: DA', mărturisea Adelina în mediul online, în februarie 2018.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton