Adelina Pestrițu dezvăluie secretul relației cu soțul ei, Virgil Șteblea: „Nu sunt cea mai bună la sfaturi. Important e să...”

 Tudorache Simona
.

Adelina Pestrițu e fericită în mariajul cu Virgil Șteblea și spune că relația lor se bazează pe încredere și iubire. Virgil Șteblea și frumoasa brunetă s-au căsătorit în 2019 și au împreună o fiică, pe Zenaida Maria. Cei doi au în plan și un al doilea moștenitor. Adelina Pestrițu nu a dat detalii despre începutul poveștii lor, dar a recunoscut că șase luni au vorbit doar la telefon.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a renunțat de curând la implanturile mamare din cauza durerilor de spate. Vedeta avea de 10 ani silicoane și se mândrea cu bustul ei generos, dar sănătatea a fost mult mai importantă. În prezent, Adelina Pestrițu se declară mulțumită de alegerea făcută. Influencerița a menționat că soțul ei, Virgil Șteblea, a susținut-o în demersul ei.

adelina-pestritu-77adelina-pestritu-77

Adelina Pestrițu, despre mariajul cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu crede că într-un mariaj trebuie să facem ce simțim. „Nu sunt cea mai bună la sfaturi, nici nu îmi place să dau sfaturi pe această temă, pentru că fiecare știe cum se simte mai bine. Dacă acea relație este potrivită pentru ea, e cam greu să dai sfaturi cuiva. Dar, important e să facem ceea ce simțim. Relația mea se bazează pe încredere și iubire.', a mărturisit Adelina Pestrițu, pentru WOWbiz.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au în plan și un al doilea copil. „Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil, dar nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță. Dacă Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de abia îl așteptăm! Acum rămâne de văzut ce va fi!', spunea Adelina Pestrițu, conform Click.

Citește și: Florin Piersic Jr. îi simte lipsa mamei sale, Tatiana Iekel. Mesajul emoționant transmis la șapte ani de la moartea actriței: „Nu e o poză de postat, dar are dramatism, tristețe, gând. Cel mai mult îmi lipsesc…”

Citește și: Ce relație există între Ruxandra Ion și părinții biologici ai Cristinei Ciobănașu: „Oricât s-ar strădui și oricâte eforturi ar face ca mamă, nu ar putea să îmi ofere această șansă a doua oară”

Citește și: Oana Lis își vinde și hainele pentru a-l ajuta pe soțul ei: 'Nu am nevoie de ele, nu merg nicăieri. Viața mea e acasă, clinici medicale…' Până acum, a vândut foarte multe obiecte din casă / EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf a reclamat că i-au fost furate o barcă și un Ferrari din vila Anamariei Prodan: „Nu mai tolerez lipsa de respect'. Ce a transmis avocatul impresarei după plângerea penală

De ce a renunțat Adelina Pestrițu la implanturile mamare

Adelina Pestrițu a explicat motivul pentru care a renunțat la implanturile mamare. „Am apelat la operații estetice acum mulți ani și nu regret. Nu regret în ideea că operațiile estetice mi-au adus încredere în mine, pentru că aveam nevoie de această stare, dar în timp au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam, la care eu nu m-am gândit când am făcut anumite intervenții, respectiv cea de implant mamar.

Au apărut durerile de spate, în timp am realizat și disproporțiile fizice și mi-am dat seama că ar trebui să fac ceva. În primul rând de la ideea că îmi doresc să fiu și să mă păstrez sănătoasă cât mai mult timp, pentru totdeauna dacă s-ar putea și am luat această decizie, dar după ani de zile în care m-am gândit dacă asta este soluția. Am apelat la discectomia cu alcool, pentru durerile de spate, după salteaua pe care dorm.

Am mers la sală, am încercat să îmi întăresc mai tare musculatura spatelui, durerile nu au dispărut și am considerat că ăsta este pasul pe care eu trebuie să-l fac. M-am pregătit un an de zile, tocmai, nu am avut parte de acel șoc.(…) Pot să vă spun că este o decizie înțeleaptă în ceea ce mă privește și mă simt fericită cu alegerea pe care am făcut-o', a declarat Adelina Pestrițu.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton