Adelina Pestrițu își păstrează hainele și gențile pentru Zenaida: ”Până o să se facă mare...” / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Adelina Pestrițu are un dressing impresionant, unde găsim doar haine de firmă și genți de mii de euro. Când va crește, Zenaida Maria va fi în culmea fericirii, pentru că mama ei îi va păstra toate hainele sale. Cu siguranță, fetița Adelinei Pestrițu va fi la fel de cochetă precum mama ei.

Fosta prezentatoare TV nu se poate abține de la cumpărături și în garderoba ei găsim multe haine de firmă și genți care valorează mii de euro. Atunci când ceva îi place, Adelina Pestrițu nu se uită la bani și își cumpără ceea ce își dorește. Atunci când va creste, Zenaida Maria va fi o norocoasă, pentru că se va bucura de bunurile mamei sale. Adelina Pestrițu ne-a spus mai în glumă, mai în serios că tot ce are pentru că îi va păstra fetiței sale. Suntem convinși că Zenaida Maria va fi la fel de cochetă precum mama ei și se va îndrăgosti de genți, haine și pantofi.

'Le păstrez pentru Zeny. Chiar dacă hainele nu mai încap, le îndesăm. Până o să se facă Zeny mare să intre în dressingul meu, moda se va schimba, trendurile vor fi altele, așa că… din când în când obișnuiesc să fac pachete și să le dau oamenilor care au nevoie. Am avut un botez la care a trebuit să mergem și am fost fardată mai strident, iar Zeny se uita așa mai pierdută. Îi place când îi fac poze, când îi pun fățuci din alea din Instagram. Zenaida înțelege mai multe decât ne imaginăm noi', a declarat Adelina Pestrițu.

Citește și: Adelina Pestrițu a primit cadouri de mii de euro. Moș Nicolae a fost darnic cu vedeta

Citește și: Adelina Pestrițu, copiată de o altă celebritate de la noi. Rochia de la botez a fost inspirație

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton