Adelina Pestrițu le pune la punct pe femeile care nu se îngrijesc: ”Ne mirosim transpirația între noi? Facem schimb de păduchi și mătreață?”

 Stamen Diana
.

Adelina Pestrițu este o femeie frumoasă, care are mare grijă de aspectul său și știe cum să-și pună în valoare trăsăturile. Vedeta a reacționat, după ce tot mai multe femei au încetat să se îngrijească și le transmite un mesaj destul de dur și direct.

Vedeta este neplăcut surprinsă că femeile au încetat din ce în ce mai mult să aibă grijă de aspectul lor fizic și să renunțe a se mai îngriji. Adelina Pestrițu are grijă ca întotdeauna unghiile ei să arate impecabil, iar părul său să fie mereu spălat și aranjat. Fosta prezentatoare TV a răbufnit și a transmis un mesaj tuturor femeilor care au uitat să mai fie femei. Adelina Pestrițu spune că dacă vrei să ai grijă de tine nu trebuie să faci prea multe eforturi și nici nu ai nevoie de foarte mulți bani ca să fii o femeie îngrijită.

'Sunt oripilată când văd oameni care își expun corpul plin de chestii (prefer să le numesc așa) despre care din primii ani de viață am învățat că sunt dizgrațioase atunci când sunt lăsate la vedere și trebuie să facem cumva pentru a le îndepărta. (…) Văd fete extrem de frumoase cum se mândresc că și-au lăsat părul pe picioare sau la axilă să crească și, evident, fără să vreau, îmi zboară mintea și în alte zone, moment în care mă cuprinde o stare totală de greață.

Observ des în postările din social media niște persoane civilizate totuși, care își etalează podoaba capilară vizibil nespălată de câteva zile bune, părul bun de împletit codițe la axilă, unghii murdare sau cu oja sărită, hainele șifonate și pline de părul pisicii și aia nespălată și plină de purici, că deh…toată familia să fie pe Natural.

Dar dă-o naibii de naturalețe! Curătă-te de mătreață, folosește lama de ras dacă nu vrei să investeșți banii într-o epilare definitivă sau o ședință de epilare cu ceară, taie-ți unghiile pline de mizerie și lasă-le fără ojă spre exemplu, dacă, din perspectiva ta este costisitor să mergi la salon pentru a te lăsa pe mâinile unui profesionist în domeniu.

Cea mai mare aberație este: nu folosesc deodorant pentru că nu este natural și este plin de ingrediente toxice'. Really? Și cum facem? Ne mirosim transpirația între noi? Facem schimb de păduchi și mătreață? Ne înrudim prin găștile de păduchi pe care le depozităm în părul nostru, care ar trebui să fie mereu curat și îngrijit? Ne împletim părul de pe picioare pe sub mese, ca să fim în trend?', a scris Adelina Pestrițu pe edamagazine.ro.

Mesajul Adelinei Pestrițu vine după ce,  în ultima perioadă tot mai multe femei aleg să nu se mai epileze sau să își facă unghiile. Mai mult, o femeie a postat pe una dintre rețelele de socializare că nu se va mai epila pentru că își dorește să fie naturală și că așa a prins mai multă încredere în ea.

Citește și: Adelina Pestrițu își păstrează hainele și gențile pentru Zenaida: 'Până o să se facă mare…' / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton