Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor în timpul vacanței din Sri Lanka, după ce i-au apărut semne pe tot corpul: "Cei de la hotel au chemat medicul, s-a întâmplat să se inflameze..."

 Radulescu Ruxandra
.

Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor în timpul vacanței din Sri Lanka, după ce i-au apărut semne corp. Adelina Pestrițu a povestit fanilor ce i s-a întâmplat, în timpul vacanței în Sri Lanka, când s-a treziy cu semne pe tot corpul. Vedeta a avut de suferit din cauza înțepăturilor de insecte și a fost nevoie să apeleze la medic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu este foarte activă pe social-media, unde împărtășește fanilor situațiile inedite prin care trece. Vacanța în Sri Lanka a venit la pachet cu o surpriză mai puțin plăcută pentru vedetă, după ce a fost înțepată de insecte. Adelina Pestrițu a suferit o reacție pe tot corpul și s-a umplut de semne, motiv pentru care a avut nevoie de intervenția medicilor. Adelina a postat pe social-media imagini cu mâinile și picioarele acoperite de înțepături.

whatsapp-image-2023-10-30-at-09-57-06-crop-1698652860whatsapp-image-2023-10-30-at-09-57-06-crop-1698652860

Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor în timpul vacanței din Sri Lanka, după ce i-au apărut semne pe tot corpul

Adelina Pestrițu a trecut printr-o situație mai puțin plăcută, în timpul vacanței, în Sri Lanka, după ce a fost înțepată de insecte. Vedetei i-au apărut pe corp o mulțime de semne, așa că cei de la hotelul unde era cazată au chemat medicii. Adelina a mărturisit că i s-a mai întâmplat să aibă astfel de reacții chiar și în România, așa că a reușit să-și păstreze calmul.

Citește și: De ce nu a rămas Adelina Pestrițu definitiv în America: „Și când mă gândesc că acum aproape 7 ani eram cu toate actele pe masă!'

Citește și:Ce a pățit Adelina Pestrițu într-un parc de distracții din America, unde se află în vacanță cu familia: „Am fugit mâncând pământul. Aveam o senzație dubioasă, cu un…'

Citește și: Mioara Roman a ieșit de la Terapie Intensivă și va fi externată din spital. Oana Roman: „Vom putea să o luăm înapoi în centru'

Citește și: Dovada că Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, s-au mutat împreună. Au fost fotografiați de paparazzi în timp ce erau la cumpărături

„Astăzi sunt așa, iar cei de la hotel au chemat un medic să mă consulte. Nu este nimic grav, nu vă speriați, așa reacționează corpul meu la pișcăturile de insecte în general și în țară mi s-a întâmplat de foarte multe ori ca atunci când mă mușcă țânțarii locul să se inflameze, așa că eu de la început m-am gândit la asta, nu m-am speriat deloc. Nu mă mănâncă, nu mă doare, nu-mi provoacă niciun fel de altă reacție, pur și simplu am aceste semne care vor trece în câteva zile după cum mi-a spus și medicul.(…) Și să vă mai spun ceva, indiferent de unde am călători în lumea asta, dacă corpul nostru nu este obișnuit cu insectele respective, cu siguranță el va reacționa așa, pentru ase apăra.', a explicat Adelina Pestrițu, pe pagina personală de Instagram.

Adelina Pestrițu a impresionat în Sri Lanka, după ce a gătit un preparat românesc

Adelina Pestrițu, care se află într-o vacanță în SriLanka, a reușit să îi cucerească pe localnici cu un preparat românesc. A schimbat costumul de baie pe sorțul de bucătărie și s-a pus pe gătit.

„Urmează să intru eu în bucătărie de data aceasta. M-am oferit aseară să le gătesc ardei umpluți. Pentru că ieri a fost o zi cu specific srilankez. Și m-am gândit că dacă tot ne-au servit cu atâtea bunătăți specifice locului, am zis să le pregătesc si eu ceva de mâncare. Au fost foarte încântați și au zis că de abia așteaptă să vadă ce gust are mâncarea noastră și acum e timpul să intru la cratiță. Prima dată am zis că le pregătesc sarmale, dar ei nu au varză murată. Le-am explicat, le-am arătat poze, dar au zis că nu au de unde să ia așa ceva. Și am ajuns la ardei umpluți ‘, a afirmat Adelina Pestrițu pe InstaStory.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton