Adelina Pestrițu, petrecere fastuoasă pentru fiica ei, Zeny, la aniversarea de 6 ani: ”Te iubim infinit...”. A avut un tort spectaculos, mult mai înalt decât ea

 Calin Maria Bianca
.

Fiica Adelinei Pestrițu, petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere. A fost motiv de sărbătoare în familia Adelinei Pestrițu în acest weekend. Fiica ei și a lui Virgil Șteblea a împlinit frumoasa vârstă de 6 ani, iar părinții ei au avut grijă să-i organizeze o petrecere superbă, fiind atenți la cele mai mici detalii. Iată cele mai noi imagini cu Zeny! Tortul a atras toate privirile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe data de 3 august 2024, fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 6 ani, moment în care vedeta a organizat o ședință foto de poveste, alături de ea și soțul său, Virgil Șteblea. Pozele cu Zeny au cucerit pe toată lumea și mulți au complimentat-o, iar totodată i-au făcut și numeroase urări pentru ziua ei de naștere. Totuși, imaginile de la petrecerea care a urmat au stârnit multe reacții printre fani.

whatsapp-image-2024-08-05-at-11.31.01whatsapp-image-2024-08-05-at-11.31.01

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție provocatoare la un festival. S-a pozat în sutien și toată lumea i-a lăudat abdomenul bine lucrat: „Ești cea mai îngrijită și bine îmbrăcată femeie pe oriunde te duci”

Citește și: Ce lecții de viață i-a dat Adelina Pestrițu fiicei sale: „Cred că este important să construim această relație strânsă mamă-fiică”

Citește și: Ce pensie are Nelu Vlad, liderul trupei Azur, la 73 de ani: „Nu mă plâng, este bunicică. Însă, eu mai și cânt, nu stau acasă'

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale: „Mama, când citește ceva rău despre mine, este desfigurată. Mă doare când copilul meu îmi spune…'

Fiica Adelinei Pestrițu, petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere

Adelina Pestrițu a reușit să organizeze și în acest an o petrecere inedită pentru unica ei fiică. Dacă anul trecut tema petrecerii a fost Barbie, iar totul a fost decorat în nuanțe de roz, anul acesta Zenayda are parte de cu totul și cu totul altă tematică. Părinții ei au decis să închirieze o cabană la munte, unde fiica lor a avut parte de un party în pijama cu toți cei dragi ei. Distracția a fost în toi, toți copiii aveau pijamale personalizate, numeroase jocuri, însă surpriza petrecerii a fost fără doar și poate tortul.

A avut un tort spectaculos, mult mai înalt decât ea / Zeny a împlinit 6 ani

Zeny a avut parte de un tort cum nu s-a mai văzut până acum. Nu doar că a fost cu mult mai mare decât ea, având numeroase etaje, ci a fost cu adevărat spectaculos. În nuanțe de alb și roz, cu mulți ursuleți și un trenuleț roz, tortul a fost surpriza zilei la petrecerea de naștere a Zenaydei.

Tematica a fost tot în nuanțe de roz, cu numeroase balone, un candy bar de poveste, decor cu castel pe spate, iar asta nu este tot. Adelina Pestrițu i-a adus și un tobogan conflabil alb, tot în formă de castel.

Adelina Pestrițu, urare emoționantă de ziua de naștere a fiicei sale

Așa cum ne-a obișnuit, Adelina Pestrițu a emoționat și anul acesta prin urarea specială pe care i-a făcut-o fiicei sale la împlinirea vârstei de 6 ani. Cu emoție și o iubire nemărginită, vedeta i-a urat tot ceea ce este mai bun, asiguranând-o de dragoste necondiționat și sprijin în orice moment al vieții.

LA MULȚI ANI, Zeny! Fie ca îngerul tău păzitor să te ocrotească în fiecare clipa a vieții tale, să-ți păstreze iubirea și credința. Ești motivul nostru zilnic pentru care îi mulțumim bunului Dumnezeu. Suntem foarte mândri de tine și îți mulțumim că ne umpli inima zi de zi.
Te vom iubi și te vom prețui toată viața!', a scris Adelina pe Instagram de ziua fiicei sale.

Bineînțeles, nici fanii nu au ezitat și au luat imediat cu asalt secțiunea comentariilor.

Cea mai frumoasă petrecere! / Sa va traiasca minunata, sanatoasa si norocoasa! / La mulți ani minunați, Zeny! / La multi ani ,sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele frumoasooo! / Ce oamenii frumoșii sunteți! / La multi ani frumoși și sănătoși!!! / În viața mea nu am mai văzut un tort așa superb, la mulți ani să crească mare și sănătoasă! / La mulți ani, deosebitei domnișoare!! Așa mamă, așa fiică!!! Sunteți minunați și un bun exemplu pentru tinerele familii!!!', sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea Adelinei Pestrițu.

Adelina Pestrițu își mai dorește un copil

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șașe ani, iar din rodul relației lor a venit pe lume Zeny, fiica lor care le aduce mereu zâmbetul pe buze. Sunt o familie superbă, demnă de invidiat, iar recent vedeta a declarat că își dorește să mai aibă un copil.

„O mai întrebăm noi din când în când dacă și-ar mai dori un frățior sau o surioară. Ea câteodată spune da, câteodată nu, depinde. Cred că nici nu își dă seama cum ar fi exact. Dar, cum vrea Dumnezeu. Nu e ceva pe care noi putem să îl programăm. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai trimită un copil, noi îl primim cu brațele deschise.', a declarat Adelina Pestrițu în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton