Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, anunț neașteptat despre mariajul lor: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna. Nu cred în pauze”

 Tudorache Simona
.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea susțin că nu sunt geloși. Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani, au o fetiță de șase ani și o viață idilică de familie. Frumoasa brunetă recunoaște că partenerul ei de viață o înțelege foarte bine și asta e poate tot ce contează mai mult într-un cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cei doi au trecut prin multe momente care le-ar fi putut zdruncina relația, dar au continuat și s-au lăsat vegheați de aceeași dragoste. Nu și-au despărțit pașii niciodată, pentru că nu cred în pauze. Ba mai mult, au convingerea că dacă se despart o fac pentru totdeauna și dacă rămân împreună va fi pentru o viață.

adelina-peatritu-1000adelina-peatritu-1000

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea nu sunt geloși

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au o relație frumoasă, fără gelozie sau momente critice, care le-ar putea destabiliza legătura. „Nu suntem geloși deloc', precizează Virgil Șteblea.

De cealaltă parte, Adelina Pestrițu admite că i-ar plăcea ca Virgil să fie mai pătimaș și să scoată și un astfel de sentiment la suprafață. „Uneori vreau să fie gelos. Vreau să îl văd puțin așa. Avem atât de multă încredere unul în celălalt, încât nu e necesar să fim geloși. Dar, într-adevăr trebuie să apreciez și să subliniez faptul că Virgil chiar este omul care a înțeles foarte bine domeniul în care mă învârt și că mesajele pe care le primesc nu au nimic de a face cu mine, ci cuoamenii care mă urmăresc și apreciază, iar lucrurile astea trebuie tratate ca atare', a dezvăluit ea, la WOWnew.

Citește și: Magdalena Chihaia a luat foc după ce Deea Maxer a spus că vine ca MC la nunta ei cu Dinu, pe 2.000 de euro: „Ea și fostul meu soț nu au ce să caute”

Citește și: Bordea, reacție neașteptată când a aflat că Elena Ardeleanu, iubita lui, a fost amanta lui Cătălin Cazacu: „O surpriză pentru mine ar fi să…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu trebuie să divorțeze, pentru că nu au fost căsătoriți legal: „Le recomand tuturor să se cunoască cu partenerul înainte să facă pasul decisiv”

Citește și: Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: „Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună…”. De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: „A mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Pentru mine acest om nu mai există. Nu-l cunosc!”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea nu cred în pauzele dintr-o relație, ci în despărțirile definitive

Dacă multe celebrități obișnuiesc să ia o pauză în relație atunci când lucrurile nu mai sunt ca înainte, Adelina Pestrițu nu crede că vor ajunge vreodată în acest punct, pentru că asta ar însemna, de fapt, sfârșitul relației.

„Eu nu cred în pauze. Ar fi foarte greu să luăm o pauză, de la ce? De la viața de familie? De la viața de cuplu? Apoi să ne întoarcem și să continuăm, wow, iubirea vieții mele. Noi nu ne-am pus niciodată problema să se întâmple asta, pentru că nu am avut motive pentru așa ceva. Nu am avut cumpene în relația noastră„.

Virgil Șteblea îi susține spusele, pentru că nici el nu crede în jumătăți de măsură. „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna', declară cei doi.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton