Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sărbătoresc 4 ani de căsătorie: ”Nu am primit manual de instrucțiuni, dar am învățat că...”. Imagini inedite de la nunta lor

 Calin Maria Bianca
.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sărbătoresc 4 ani de căsătorie. Imagini inedite de la nunta lor. Este motiv de sărbătoare în familia Adelinei Pestrițu și a soțului ei. Astăzi, au împlinit 4 ani de când au spus marele 'DA', așa că vedeta nu a putut să nu aducă în atenția fanilor aceste momente și să împărtășească cu ei una dintre cele mai speciale zile din viața ei de până acum. Iată ce imagini de senzație a postat, dar și ce mesaj a scris cu ocazia acestei zile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de publicul larg din România. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă și atunci când vine vorba despre viața personală o duce foarte bine. Se poate considera o femeie norocoasă, care are acasă un soț minunat și o fetiță adorabilă, formând împreună o familie demnă de invidiat!

whatsapp-image-2023-07-20-at-11.47.48-1whatsapp-image-2023-07-20-at-11.47.48-1

Citește și: Cum se înțeleg Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea după 6 ani de relație și cum s-a schimbat relația lor după ce au devenit părinți: „Avem și momente tensionate. Câteodată suntem impulsivi, ne aprindem de la…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Adelina Pestrițu blondă și cu părul lung: 'Știți cât de mult îmi plac schimbările, dar trebuie să recunosc că…'

Citește și: De ce a înșelat-o Jorge pe soția lui și cum a fost prins: „E o confuzie între sex și iubire, sex și acceptare”

Citește și: Ce nume a ales Georgiana Lobonț pentru cel de-al treilea copil: „Dacă o să fie băiat…”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sărbătoresc 4 ani de căsătorie

Azi este o zi extrem de importantă pentru Adelina Pestrițu și soțul ei. În urmă cu 4 ani, ea îmbrăca rochia de mireasă, iar el costumul de ginere, și pășeau mână de mână către cel mai important pas din relația lor. Și-au unit destinele pentru tot restul vieții într-un decor de vis și un cadru de poveste, fiindu-le alături toți cei dragi și apropiați, cât și fiica lor, care avea câțiva anișori pe atunci. Astăzi, retrăiesc aceste momente, așa că vedeta nu a putut să nu scrie și un mesaj extrem de frumos și emoționant.

'Aproape 7 ani de relatie, dar astazi 4 de cand am spus DA in fata lui Dumnezeu.
Nu am primit un manual de instructiuni pentru asta, dar am invatat in toti acesti ani ca iubirea e ghidul care iti arata intotdeauna drumul cel bun
.

Nu e vorba despre cum sa traiesti in perfectiune. Nimeni nu va reusi asta vreodata.
E despre lucruri simple care devin nepretuite. Emotii care te fac sa te simti apreciat si suficient. E despre bucuria de a te trezi zi de zi langa cei dragi stiind ca atunci cand ai mai mare nevoie, ei sunt acolo si te iubesc neconditionat. E despre familie! Atat
!

@steblea.virgil stii tu ce simt pentru tine, n ai nevoie de declaratii siropoase pe net. To be continued…„. a scris Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram.

Adelina Pestrițu a publicat un clip video emoționant de la nunta ei cu Virgil Șteblea

Ei bine, pe lângă mesajul plin de dragoste și emoție pe care l-a postat, Adelina Pestrițu a făcut public și un clip video cu cele mai speciale momente din ziua nunții ei cu Virgil Șteblea. Nu, nu dansul mirilor și nici imagini de la petrecerea de nuntă, ci chiar de la momentul ceremoniei din Biserică. Amândoi, erau extrem de emoționați și totodată foarte fericiți, iar alături de ei era și fiica lor, Zeny, care arăta exact ca o păpușă, după cum se poate vedea în galeria foto de mai sus.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt împreună de aproape 7 ani

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit astăzi 4 ani de când au spus marele 'DA' și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, însă ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani. De-a lungul timpului, au trecut și prin bune, însă și prin rele, iar de asemenea și-au întemeiat propria familie, având o fetiță absolut minunată. Frumoasa vedetă a declarat faptul că atât suișurile, cât și coborâșurile, le-au consolidat relația.

Noi spunem că avem o relație normală, cu bune și cu rele. Avem și momente tensionate, cum e normal să se întâmple într-o familie, dar le gestionăm împreună. Câteodată suntem impulsivi, ne aprindem repede, dar ne și trece la fel de repede. Uneori ne aprindem de la lucruri absolut banale, cum ar fi ordinea hainelor în dressing sau altele minore, dar apoi realizăm că suntem totuși norocoși că nu avem parte de probleme cu adevărat grave.

Am învățat să ne susținem și să trecem peste toate împreună, fără să facem o tragedie din asta. În fond și la urma urmei, asta presupune să ai un partener de nădejde alături de care să te însoțești pe drumul vieții.', a declarat Adelina Pestrițu în exclusivitate pentru Viva! în urmă cu câteva săptămâni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton