Adelina Pestrițu, superbă într-o ținută all black la VIVA! Party 2023. Are o siluetă perfectă și a întors toate privirile

 Dumitrache Laura
.

Adelina Pestrițu a participat la petrecerea VIVA! 2023. Vedeta a avut o apariție senzațională și a făcut furori în seara petrecerii. Adelina Pestrițu a respectat dress code-ul evenimentului Like a Movie Star și a atras atenția tuturor invitaților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu și-a făcut prezența la VIVA! Party 2023 și a reușit să atragă, din nou, atenția cu ținuta sa. Așa cum ne-a obișnuit, vedeta a îmbrăcat o ținută spectaculoasă, care i-a pus în valoarea silueta perfectă. Pe covorul roșu de la VIVA! Party vedetele și-au făcut apariția conform dress code-ului și au defilat pentru a-și etala ținutele pregătite pentru marele eveniment.

adelinaadelina

Influencerința a avut o stare de spirit bună și s-a întâlnit cu numeroși colegi de breaslă. Adelina Pestrițu a petrecut alături de Laura Cosoi, Adela Popescu, Jorge și alte vedete cunoscute de la noi din țară.

Citește și:Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la Petrecerea VIVA! 2023: „Nu avem loc cu rochiile…'. Ce ținute extravagante poartă

Citește și:Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, prima apariție împreună, la VIVA! Party 2023!

Citește și:Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, vrea să devină mamă a doua oară: „Mai fac unul!”

Citește și:Marina Almășan a împlinit 57 de ani. Cum a surprins-o fiul ei, Victor Socaciu: „Băiatul meu și iubita lui mi-au adus un cadou frumos'

Adelina Pestrițu, superbă într-o ținută all black la VIVA! Party 2023

Petrecerea VIVA! 2023: „The Movie Night' a fost cel mai așteptat eveniment monden al anului, iar vedetele și-au etalat ținutele spectaculoase, pe covorul roșu. Printre celebritățile care au atras atenția se numără și Adelina Pestrițu.

Vedeta a îmbrăcat un compleu negru, format din două piese, fustă și top cu mâneci lungi. Influencerița a arătat spectaculos, iar ținuta i-a scos în evidență trupul lucrat la sală. Outfit-ul său a fost absolut spectaculos! Adelina Pestrițu s-a distrat alături de colegi de breaslă și s-a bucurat să se întâlnească cu multe persoane apropiate.

Primele vedete deja și-au făcut apariția la Petrecerea VIVA! Printre cei care au pășit deja pe covorul roșu se numără Ilinca Vandici, Simona Gherghe, Carmen Brumă, Jorge și Jean Gavril. Crina Abrudan, Anca Țurcașiu, Andreea Berecleanu, Andreea Răducan, Monica Tatoiu, Adelina Pestrițu și cuplul Mihai și Elwira Petre au defilat pe covorul roșu, în admirația celor prezenți. Soții Alina și Elan Laufer, extrem de eleganți, s-au numărat și ei printre invitați, la fel și Cosmin Seleși. O altă prezență spectaculoasă la Petrecerea VIVA! a fosta Raluka, artista făcând furori într-o rochie neagră, simplă, lungă, cu bretele tip spaghetti.

Petrecerea VIVA! Party 2023. Vedetele au sclipit pe covorul roșu

La marele eveniment au participat mii de vedete din România care s-au întrecut în ținute care mai de care spectaculoase. În timp ce Ilinca Vandici a strălucit la propriu într-o rochie senzațională, Andreea Bălan, Adelina Pestrițu, Monica Bârlădeanu și Anamaria Prodan au fost extraordinare în ținute negre. De asemenea, asortați au fost și cuplul format din Dan Pavel și Anamaria Pop care au atras atenția cu prezența lor.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut prima apariție împreună la un eveniment monden și au fost în centrul atenției. Vedeta a purtat o ținută bleu, cu tăietură adâncă pe picior. Dan Bittman a surprins și anul acesta cu o ținută impecabilă. Artistul a purtat un costum crem din in la care a asortat pantofi sport.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios: Sponsori: PANDORA, JTI, MAGNAPHARM cu brandurile Forcapil si Bio Oil, Dr Fiterman, Herbalife, Disney + Parteneri: Alexandrion Group cu brandurile Alexandrion Flavours, Brancoveanu, Hendrick’s, Byzantium si Bottega.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton