Adelina Pestrițu, zi de naștere cu aproape 200 de invitați. A slăbit 2 kilograme de la stres: ”A necesitat multă pregătire și agitație”

 Stamen Diana
.

Adelina Pestritu a dansat, a cantat, a ras in hohote si s-a distrat pana in zori alaturi de aproape 200 de prieteni la petrecerea cu tema Wonderland by EDA' pe care a organizat-o cu ocazia implinirii a 32 de ani. A fost o petrece așa cum mulți visează, iar sărbătorita a fost extrem de fericită când a văzut că totul a ieșit exact așa cum și-a dorit ea.

A fost o petrecere exact asa cum imi place mie, am dansat non-stop, am avut alaturi oamenii pe care ii iubesc, m-am bucurat de un décor de vis in note de negru, auriu si alb, de mancare buna si de un program muzical ce nu ne-a dat voie sa stam mult la mese. Ne-am gandit mult timp daca sa facem o mare petrecere sau sa plecam intr-o vacanta doar noi, insa am decis ca este cazul sa distram prietenii dragi si mai tarziu vom alege si o destinatie exotica pentru relaxare. Si foarte bine am facut!', a povestit cu entuziasm Adelina recunoscatoare pentru fericirea pe care i-a adus-o varsta de 32 de ani.  

Adelina a avut doar 3 saptamani la dispozitie sa puna la punct toate detaliile petrecerii, de la tema, decoruri, pana la meniuri, tort, program muzical si momente-surpriza. In toata agitatia, Adelina a gasit si partea buna si amuzanta: Ca orice eveniment, petrecerea de ziua mea a necesitat multa pregatire si agitatie, dar a meritat, pentru ca a iesit o super-petrecere pana in zorii zilei. Singurele daune le-au suferit picioarele mele, pentru ca nu am stat nicio clipa jos. A! Si o alta parte buna, in ultimele 4 zile am slabit 2 kg din cauza stresului ca totul sa iasa perfect, dar asta nu e rau deloc.'

Seara a inceput si s-a mentinut pana dimineata in forta, atmosfera fiind animata de Taraful din Clejani, dar si de formația Pindu si de Ansamblul Iholu din Constanța care nu au lasat invitatii sa stea prea mult pe scaune. Intregul decor glamour desenat in cele mai mici detalii in negru, auriu si alb a introdus invitatii in atmosfera de tara a minunilor inca de la primii pasi pe care i-au facut in sala de evenimente,  unde Adelina alege sa-si organizeze cele mai importante evenimente din viata, pentru ca simte ca aici i se implinesc toate visurile in materie de amenajari, ospitalitate si delicatese. Le multumesc pentru efort, dedicare si creativitate tuturor celor care m-au ajutat sa transform ziua mea de nastere intr-un vis implinit. O singura problema reala am in acest moment, nu am suficiente vaze pentru florile primite☺.'

Sarbatorita a fost in ton cu tema aleasa in seara aniversarii sale, alegand sa poarte o tinuta alba, care sa creeze contrastul perfect cu elementele negre si aurii care au compus intreg tabloul Wonderland.  

Printre cei care i-au fost Adelinei alaturi de ziua ei s-au numarat Mihaela si Mircea Geoana, chef Joseph Hadad, Roxana Ciuhulescu, Madalin Ionescu, Ellie White, Minodora, Karmen, Xonia, Denisa Tanase, Ela Craciun, Oana Roman, Gabriela Cristea, Natalia Mateut, Alexandru Erbasu si multi altii.

Citește și: Adelina Pestrițu, gest de milioane pentru niște copii fără posibilități! A mers personal să-i ajute: 'Aceasta nu este o poză fashion și nici cool'

Citește și: Adelina Pestriţu nu l-ar ierta pe Virgil Şteblea dacă ar înşela-o cu altă femeie. Declaraţiile vedetei

Imagini de la ziua de naștere a Adelinei PestrițuImagini de la ziua de naștere a Adelinei Pestrițu

FOTO: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton