Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu: "Mi-a zis așa..."

 Radulescu Ruxandra
.

Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales că aceștia erau căsătoriți de 14 ani și au doi copii împreună. Mulți s-au întrebat cum au ajuns cei doi să-și spună „adio” după atâția ani de iubire. Elena Merișoreanu, prietenă a familiei Maxer, a vorbit cu Deea Maxer imediat după vestea divorțului, iar fosta soție a artistului i-a spus de ce s-au despărțit de fapt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Deea Maxer, 33 de ani, și Dinu Maxer, 48 de ani, au divorțat după 18 ani împreună dintre care 14 au fost căsătoriți. Vestea a luat pe surprindere pe mulți, mai ales pe apropiații cuplului, printre care se află și artista Elena Merișoreanu. Când a auzit că Dinu și Deea Maxer au pus punct mariajului lor, cântăreața de muzică populară a contactat-o pe soția lui artistului, întrucât nu-i venea să creadă că cei doi s-au despărțit. Deea Maxer i s-a confesat Elenei Merișoreanu asupra adevăratului motiv al divorțului de Dinu.

cati-ani-are-elena-merisoreanucati-ani-are-elena-merisoreanu

Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

Elena Merișoreanu a declarat că îi pare teribil de rău că Dinu și Deea Maxer au decis să divorțeze, având în vedere că aceștia erau prieteni de familie ai artistei. Merișoreanu a mărturisit că imediat după ce a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu, a sunat-o pe Deea, care i-a spus că adevăratul motiv al divorțului de Maxer a fost diferența de vârstă.

Citește și: Deea Maxer, despre zvonurile că divorțul de Dinu Maxer ar fi o strategie. Cei doi au planuri împreună: „Legat de viitor…”

Citește și: Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii: „Ne-am schimbat’

Citește și: Deea Maxer, mesaj controversat, după divorțul de Dinu Maxer: „Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă…’

„Sunt foarte tristă că s-au despărțit, Maxerii sunt prietenii familiei mele, nu mi-am imaginat niciodată că vor pune capăt căsniciei. Am fost la o lansare de produse și i-am văzut pe amândoi, el arată superb, iar ea e o frumoasă. Am sunat-o să o întreb: „E adevărat că divorțați, care e motivul?'. Deea mi-a zis așa: „Diferența de vârstă!'. Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact. Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile', a declarat Elena Merișoreanu pentru Impact.ro.

Deea Maxer avea 15 ani, atunci când l-a întâlnit pe Dinu

Dinu și Deea Maxer s-au întâlnit pentru prima dată, în urmă cu 18 ani, pe când fosta soție a artistului era doar o adolescentă de 15 ani, iar cântărețul avea 32. Dinu Maxer era pe val la vremea aceea, ca membru al trupei Axxa și tocmai încheiase o relație cu celebra Nicoleta Luciu, fosta Miss România.

„Era în anul 2005, atunci când mă despărțisem de Nicoleta (n.r. Nicoleta Luciu), și era mare circ după separare. Noi ne-am ascuns vreo doi ani. Nu am fost cu amândouă deodată, deși așa a părut.

După două săptămâni de la despărțire am vorbit cu Nicoleta și i-am zis de prietena mea. Iată și demonstrația că am iubit-o foarte mult! Deea avea 15 ani, și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani.

Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă. Soacra mea e cu 5 ani mai mare. Îmi plăcea atât de mult de Deea, încât am studiat cazurile celebre de genul din America ale actorilor celebri, asta ca să văd dacă fac publică relația. Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, dar m-am căsătorit', a declarat Dinu Maxer în 2021, în cadrul emisiunii „La Măruță' (PROTV).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton