Adevăratul motiv al divorțului dintre Sofía Vergara și Joe Manganiello: „El își dorea foarte mult să aibă un copil, iar ea nu era interesată”. Au fost căsătoriți 7 ani

 Calin Maria Bianca
.

S-a aflat adevăratul motiv al divorțului dintre Sofía Vergara și Joe Manganiello. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu aproximativ 5 luni, Sofia Vergara și Joe Manganiello au anunțat, printr-o declarație comună, că divorțează, după o căsnicie de 7 ani. Ei bine, după numeroase speculații și zvonuri, privind despărțirea lor care a ținut primele pagini ale ziarelor, recent, un grup de apropiați au vorbit despre motivul divorțului dintre cei doi! Iată ce s-a aflat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Sofía Vergara și Joe Manganiello făceau partea din cele mai reușite cupluri din showbiz-ul internațional, fiind iubiți și apreciați de către un public extrem de larg. Din nefericire însă, se pare că lucrurile nu au mai mers între cei doi, deși formau un cuplu demn de invidiat, astfel că au pus capăt unui mariaj de șapte ani, în mod inexplicabil pentru mulți dintre fani.

profimedia-0497455047profimedia-0497455047

Citește și: Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează. De ce s-au despărțit, după șapte ani de căsnicie: „Această nouă fază a vieții noastre…'

Citește și: Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer la tiroidă: „Am încercat să nu intru în panică”

Citește și: Delia a șocat Internetul, iar! A purat o ținută cu cizme gigantice, din cauciuc și cagulă cu coarne: „Lumea zice că-s Satana. Îmi place să vă scormonesc…'

Citește și: Momentul penibil în care Monica Gabor și-a pus pe cap o geantă de lux, după ce a confundat-o cu o căciulă. Imaginile au devenit virale

S-a aflat adevăratul motiv al divorțului dintre Sofía Vergara și Joe Manganiello

Nu! Sofía Vergara și Joe Manganiello nu au vrut să facă din divorțul lor un subiect intens mediatizat, astfel că nu au oferit prea multe declarații despre motivele care au dus la această ruptură. Fie că au vrut sau nu, fanii au continuat să dezbată și să comenteze pe larg acest subiect. Ba mai mult decât atât, în timp ce ei au păstrat discreția, un apropiat al celor doi a declarat pentru Revista People faptul că nimeni din anturajul lor nu se aștepta la un astfel de moment între cei doi: 

„Nu am văzut niciodată doi oameni atât de îndrăgostiți, atât de pasionali și atât de fericiți. Râdeau mereu, se vedea că erau îndrăgostiți și cu adevărat fericiți. Un halou magic părea că plutește deasupra lor. Mai mult, ambii erau cu picioarele pe pământ, foarte realiști.', a relatat un apropiat pentru Revista People.

'Între ei existau diferențe majore, care și-au spus cuvântul'

Mai mult decât atât, aceeași persoană care a spus despre ei că erau de nedespărțiți și nimeni nu se aștepta la un astfel de final între cei doi, a dat de înțeles că deși erau foarte frumoși împreună și invidiați de mulți, existau multe diferențe între ei.

Mai concret, este vorba chiar despre domeniul profesional și pasiunile pe care fiecare le avea. În timp ce Sofia Vergara, sexy jurata de la 'America are talent', are o zonă de interes mai largă, se pare că Joe Manganiello, fostul ei soț, era ancorat în continuare cu pasiunea lui de jocuri pe calculator sau alte îndeletniciri, inadecvate pentru vârsta lui din spusele apropiaților.

Ei bine, nici ea, dar nici el nu au confirmat clar că acesta este motivul divorțului dintre ei, însă momentan acestea sunt singurele declarații și dovezi, venite chiar din partea unui apropiat comun de al lor.

Joe Manganiello își dorea un copil alături de Sofia Vergara

Tot pentru Revista People se pare că un alt apropiat consideră că motivul despărțirii este legat într-o oarecare măsură și de faptul că Joe Manganiello își dorea un copil alături de Sofia Vergara, în timp ce ea nu dădea atenție acestui subiect și se pare că-l evita cât de mult posibil. Ce-i drept, sexy jurata de la „America are talent„ se bucură de o frumusețe aparte, cum rar îți este dat să vezi și de o siluetă demnă de invidiat, la care multe femei doar visează.

„El își dorea foarte mult să aibă un copil cu ea, iar ea nu era interesată și asta a cauzat o ruptură', a mai spus o sursă pentru PEOPLE.

Sursă foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton