Adevăratul motiv pentru care Brigitte Pastramă a ales să se mute în Dubai: "Am zis că nu vreau să trec de două ori prin asta"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a ales Brigitte Pastramă să se mute în Dubai. Brigitte Pastramă a lut o decizie radicală, aceea de a se stabili în Emiratele Arabe, mai exact în Dubai, alături de fiica ei. Invitată la Xtra Night Show, vedeta a spus și motivul care a determinat-o să părăsească România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a făcut o schimbare radicală, când a decis să părăsească România și să se stabilească, împreună cu fiica ei, Sara, în Dubai. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show despre cum s-a acomodat alături de fata ei adolescentă în Emiratele Arabe și a spus care au fost motivele ce au convin-o să ia o astfel de decizie. Brigitte nu a negat că mutarea ei în Dubai a implicat și anumite sacrificii, însă până la acest moment, se pare că totul a meritat.

brigitte-si-pastrama-s-au-intors-in-locul-in-care-s-au-indragostit-2brigitte-si-pastrama-s-au-intors-in-locul-in-care-s-au-indragostit-2

De ce a ales Brigitte Pastramă să se mute în Dubai

Brigitte Pastramă a mărturisit că unul dintre motivele principale pentru care a ales să se mute în Dubai a fost pentru a construi un viitor mai bun pentru fiica sa, Sara, care studiază acolo.

Brigitte a precizat că nu îi placea anturajul pe care fiica ei îl avea în România și a vrut să ia inițiativă în acest caz, regretând că nu a făcut astfel când au fost problemele și cu fiul ei.

Citește și: Alexia Eram a ajuns la spital, în copilărie, după ce a consumat suc de morcovi. Andreea Esca a povestit episodul: „S-a făcut portocalie pe mâini și pe picioare. Am crezut că…'

Citește și: Scandal între Maria Lungu și Iancu Sterp la Survivor All Stars: „Nu pot tolera așa ceva. Tu nu ai voie să ai gura mare”

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi. Operația estetică facială a durat 7 ore, iar recuperarea două luni

Citește și: Survivor All Stars 18 ianuarie – Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție

„Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut posibilitatea asta, să știi că nu ajunge doar să vrei, sunt niște sacrificii. În primul rând, trebuie să renunți la viața socială pe care o ai, pentru că eu în momentul în care mi-am făcut actele acolo nu am mai putut să ies atât timp din țară. Eu nu m-am mai întors și nu pentru că nu am vrut, ci pentru că nu am putut. Am spus că a trebuit să fac schimbarea asta pentru că nu a fost ok. Adică nu mi-a plăcut cum se îndrepta nici anturajul (n.r. fiicei sale), nici nimic și am zis că nu vreau să trec de două ori prin asta. Dacă am dat o dată cu capul și nu am luat atunci inițiativa și poate în loc să stau mai mult cu copiii am stat, poate cu Ilie', a mărturisit Brigitte Pastramă, pentru Xtra Night Show.

Brigitte Pastramă: „Mi-am dat seama că trebuie să fac o schimbare”

De când se află în Dubai, Brigitte Pastramă investește mult în educația fiicei sale, însă o face pentru ca aceasta să aibă șanse cât mai mari de reușită, în viitor. Vedeta plătește zeci de mii de euro pentru școala pe care o urmează Sara în Dubai.

Eu am fost, acum un an și jumătate, bolnavă. La spital, unica persoana care a venit și m-a vizitat a fost Sara și mi-am dat seama că pentru mine, copiii mei sunt comoara mea. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva, să fac o schimbare. (…) Decât să-mi iau o geantă, mai bine fac un efort și îi plătesc copilului o școală și copilul ăsta ajunge undeva, că este la vârsta la care ea nu realizează ce face bine pentru ea. Am renunțat la viața mea socială, aveam aici prieteni, aveam o casă', a adăugat vedeta.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton