Adevărul despre presupusul divorț dintre Prințul Harry și Meghan Markle. De la ce a pornit totul și ce sumă ar fi cerut Ducesa de Sussex ca să-i redea libertatea

 Oana Pantazi
.

De ceva timp, circulă în media internațională zvonul că Prințul Harry și Meghan Marke ar fi ajuns la divorț. Totul ar fi pornit în momentul în care cei doi nu și-au aniversat cei 5 ani de căsnicie, așa cum își obișnuiseră fanii. De altfel, nenumărate publicații, tabloide sau nu, au dezvăluit faptul că relația Ducilor de Sussex se deteriorează. Iată care este adevărul, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță Prințul Harry și Meghan Markle nu mai duc viața de la Buckingham, dar nici atât de rău nu stau din punct de vedere material, cum se speculează, încât să divorțeze. Totuși, cum nu iese fum fără foc, se pare că zvonurile despărțirii lor au fost alimentate de faptul că cei doi nu și-au aniversat cei 5 ani de căsnicie, dar și de dezvăluirile făcute de apropiații celor doi. Mai mult, la încoronarea Regelui Charles, din 6 mai 2023, Harry a venit în Marea Britanie fără Meghan Markle. Aceasta a rămas în SUA cu copiii, deoarece Archie a împlinit 4 ani chiar în ziua marelui eveniment, dar totuși acest lucru nu le-a scăpat celor care deja vorbeau despre răcirea relațiilor dintre cei doi.

Conform make-up artistului lui Meghan, dar și unui prieten apropiat al acesteia, care au fost contactați de jurnaliștii de la The Telegraph, Harry nu este prea fericit în SUA: „Cu siguranta, si-a gasit locul in California, însa îi este dor de casă.” Și acesta ar putea fi un motiv, cu atât mai mult cu cât despărțirea de Familia Regală Britanică și evadarea din Anglia ar fi fost instrumentate tot de către Meghan Markle.

FWROFWRO

Adevărul despre presupusul divorț dintre Prințul Harry și Meghan Markle

Relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle a fost mereu în atenția publicului, cu atât mai mult cu cât era o noutate pentru Familia Regală atât de conservatoare. Nepotul preferat al Reginei s-a îndrăgostit de o femeie care provine dintr-o familie birasială, divorțată și actriță pe deasupra! Cu toate acestea, Meghan a fost primită și asimilată în Familia Regală până când ea și Harry au decis să renunțe la tot și să părăsească Marea Britanie. Asta nu înseamnă că interesul pentru cei doi a scăzut…

Citește și: Meghan Markle a renunțat la un proiect în televiziune, după ce a fost catalogată drept „o femeie de moravuri ușoare:„Era vorba doar despre frumusețe și…

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, prima fotografie de familie după interviul cu Oprah

Citește și: Thomas, tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după interviul fiicei sale cu Oprah

Mariajul dintre Meghan Markle și Prințul Harry a fost bine documentat în ultimele 12 luni – cu un podcast, un documentar și Spare, carte autobiografică a lui Harry – iar asta a oferit o perspectivă asupra vieții lor. De altfel, poveștile despre viața cuplului au fost permanent asociate cu despărțirea lor de Familia Regală, perechea suferind astfel și consecințele acestui fapt. Și astfel, realitatea nu a mai putut fi disociată de fabulație, așadar, recent, în social media s-a zvonit că Meghan Markle a depus actele de divorț contra unei sume fabuloase.

S-a zvonit că Meghan a depus actele de divorț și a cerut 80 de milioane de dolari, dar și custodia copiilor

Un tweet postat acum ceva vreme de Ada Lluch și vizionat de peste 12 milioane de internauți a agitat apele puternic în social media. Aceasta susținea că „se presupune că Meghan Markle a depus actele de divorț, ea cerând 80 de milioane de dolari plus custodia lui archie și a lui Lilibet”.

În postarea de pe Twitter scria: „Zvonurile spun că Meghan Markle se desparte de Harry. L-a luat din familia lui după ce a făcut de rușine Familia Regală Britanică și a făcut ca întreaga sa națiune să-l urască. Acum, că Harry este lefter și singur din cauza ei, ea ar fi depus actele de divorț, cerând 80 de milioane de dolari și custodia totală a lui Archie și Lilibet”.

Confruntată ulterior de publicația Newsweekk, Lluch a spus că postarea ei s-a bazat pe articole din publicația spaniolă Marca și de pe site-ul de entertainment Showbiz Cheat Sheet.

De ce nu divorțează Meghan Marke și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry nu se vor despărți, deoarece Ducele de sussex nu îi va intenta niciodată divorț soției sale, spune ocmentatorul regal Petronella Wyatt. Aceasta este convinsă că, în pofida zvonurilor că mariajul lor este pe butuci, Harry și Meghan nu vor divorța.

Aceasta, conform GB News, spune că Meghan și Herry nu se vor despărți în primul rând din cauza legilor americane privind custodia, dar și din cauza relației tensionate dintre ducele de Sussex și fratele său, Prințul William.

Întrebată dacă Prințul Harry s-ar întoarce în Marea Britanie în cazul în care s-ar despărți de Meghan Markle, Petronella Wyatt a dezvăluit că nu crede că asta s-ar întâmpla.

„Nu are nicio intenție să revină în Anglia. A ars toate podurile… Copiii lui, care sunt cetățeni americani, vor fi crescuți ca americani. Ce s-ar întâmpla cu copiii, pentru că există legile americane privind custodia?”, a spus comentatorul regal.

„De asemenea, relațiile dintre el și William sunt atât de atroce. Să zicem că peste 10 sau 15 ani William va deveni rege, nu pot să-l văd pe Harry întorcându-se în Marea Britanie în timp ce fratele său este rege”, a mai spus aceasta.y

Desigur, nu în ultimul rând, trebuie luată în calcul și supoziția că mariajul dintre Meghan Markle și Prințul Harry, în pofida tuturor zvonurilor, este unul fericit, alături de cei doi copii ai lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton