Adevărul despre povestea de iubire dintre Alexandra Dinu și Mircea Radu. De ce s-au despărțit

 Laciu Andreea
.

Multă lume știe că Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu. De altfel, din căsnicia celor doi a rezultat și un fiu, Mario. Puțini își amintesc însă că vedeta ProTV s-a iubit în trecut și cu un alt bărbat celebru. Care este adevărul despre relația dintre Alexandra Dinu și Mircea Radu?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Frumoasa actriță are o carieră impresionantă. A ajuns să joace la Hollywood, alături de nume grele din industrie, precum Adrien Brody și Antonio Banderas. În prezent, a revenit în România ca jurat al emisiunii Românii au Talent. Se cunosc însă mai puține detalii despre viața ei amoroasă.

Înainte să se căsătorească în anul 2001 cu Adrian Mutu, Alexandra Dinu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mircea Radu. Cei doi s-au cunoscut înainte de anul 2000, atunci când blondina a debutat la TVR2, ca prezentatoare a emisiunii Trupa DP2. Mircea avea atunci 32 de ani și încă nu plecase la rivalii de la Antena 1.

118187959_10207577511953380_6034548747320440836_n118187959_10207577511953380_6034548747320440836_n

Adevărul despre povestea de iubire dintre Alexandra Dinu și Mircea Radu

Cei doi s-au iubit, dar Alexandra a decis să pună capăt relației. Motivul? S-a îndrăgostit nebunește de Adrian Mutu, la scurt timp după ce l-a întâlnit. Din păcate însă, căsnicia celor doi a durat doar doi ani, în perioada 2001-2003. Nici măcar faptul că aveau un fiu împreună nu i-a ajutat pe Alexandra și Adrian să își salveze relația.

Conform Click, se pare că Mircea Radu a suferit enorm după această despărțire. O iubea foarte mult pe frumoasa prezentatoare TV și avea gânduri serioase cu ea. După ce a fost părăsit, Mircea Radu nu a mai vorbit vreodată cu Alexandra Dinu. După ce a divorțat de tatăl copilului ei, Alexandra a mai avut două relații faimoase, care au ajuns în presă.

Citește și: Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii:„A ieșit un mare scandal'

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Alexandrei Dinu, juratul de la Românii au Talent: „Unica dragoste a vieții mele'

Primul bărbat care a consolat-o după divorț a fost producătorul italian Andrea Rizzoli. O altă relație a Alexandrei a fost cea cu actorul Italian Luca Bastianello. Mircea Radu și-a regăsit și el liniște pe plan sentimental. Îndrăgitul prezentator TV s-a căsătorit în anul 2012. Aleasa inimii lui a fost medicul oncolog Raluca Olaru, cu care are un băiat și o fetiță.

Florin Călinescu l-a avertizat pe Adrian Mutu înainte de divorțul de Alexandra Dinu

Se pare că actualul coleg al Alexandrei, Florin Călinescu, a presimțit pericolul care s-a abătut ulterior asupra mariajului blondinei. El l-a avertizat la acea vreme pe Adrian Mutu în privința italiencelor focoase, care înnebunesc orice bărbat în dormitor.

„Ai grijă cu italiencele, acolo’, i-a spus Florin Călinescu lui Adi Mutu. Așa s-a și întâmplat, din păcate, căci fotbalistul s-a îndrăgostit acolo de Martina Stella și Aida Yespica. Alexandra Dinu a aflat din presă că soțul ei a avut legături amoroase cu mai multe domnișoare din Italia. Așa au ajuns să divorțeze după doar doi ani de la nuntă.

'La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte „dintr-o altă viață'. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta', a mărturisit Alexandra Dinu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton