Adevărul despre sărutul dintre Zanni și Ana Progras de la Survivor All Stars. Cum au ajuns în această ipostază controversată: „Te provoc. Hai să-ți dau un pupic pe...”

 Calin Maria Bianca
.

Adevărul din spatele sărutului dintre Zanni și Ana Progras la Survivor All Stars. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că imaginile cu Ana Porgras și Zanni în timp ce se pupă senzual au ajuns imediat virale, chiar înainte de redarea lor pe micile ecrane, printr-un videoclip promoțional destinat episoadelor ce urmau să fie transmise. Ei bine însă, acum s-a aflat însă și ce se ascunde în spatele săruturilor. Nu, nu este vorba despre o relația sau începutul unei povești de iubire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mulți s-au întrebat în ce context au ajuns Zanni și Ana Porgras să se sărute senzual pe gât, în condițiile în care relația lor nu era un foarte bună în țară. Ei bine însă, lucrurile s-au liniștit între ei și se înțeleg bine acum, însă chiar și așa fanii sunt curioși cum au ajuns în această ipostază. Așadar, în episodul cu numărul 28 de la Survivor All Stars a fost deslușit misterul sărutului nocturn al lui Zanni cu Ana Porgras.

zannidache-portret-1-1zannidache-portret-1-1

Citește și: Zanni și Ana Porgras, sărut în toiul nopții, la Survivor All Stars: „Trăiri intense și emoții puternice'. Imagini cu cei doi, în ipostaze romantice

Citește și: Cum arată Zanni, Andrei Ciobanu și TJ Miles după ce s-au tuns cu maceta la Survivor All Stars 2024: „Jungla este în deficit de hairstylisti și am zis să deschidem o frizerie”

Citește și: Simona Halep, învinsă la Miami Open, în primul său meci, după 17 luni de pauză: „Știam că va fi greu, dar în cele din urmă a fost bine”

Citește și: Cum ajutat-o amanta lui Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu să câștige custodia copiiilor: „Nu o consider pe ea vinovată. Știind că ei s-au certat foarte urât, am luat legătura'

Adevărul din spatele sărutului dintre Zanni și Ana Progras la Survivor All Stars

Știm cu toții faptul că s-a vorbit zile la rând despre idila pe care ar fi trăit-o Zanii și Ana Porgras la una dintre edițiile anterioare Survivor România, dar și că de aici au urmat mai multe certuri între ei. Totuși, mulți se așteptau să-i vadă din nou împreună. Colegii lor au remarcat că între ei este ceva mai mult decât o simplă prietenie, astfel Ștefania Stănilă a vrut să afle adevărul, așa că i-a lansat următoarea provocare lui Zanni:

„Zanni, te provoc să… să îi dai Anei un pupic pe gât!', a spus fosta gimnasta.

Provocarea a fost imediat acceptată de Zanni, care părea totuși că se aștepta să fie pus să ofere „pupicul' nu chiar pe gât. Totuși, în ciuda lucrurilor din trecutul lor, nu a ezitat absolut deloc și s-a conformat.

„Pe gât?! Hai, Ana, să-ți dau un pupic pe gât!', s-a conformat imediat Zanni, conform Cancan.

Se pare că provocarea nu a fost doar pe placul lui Zanni, ci i-a adus zâmbetul pe buze și Anei Porgras. Fără a sta pe gânduri, după sărutul pasional pe gât, Zanni a întrebat-o pe Ana: „Ți-a plăcut?'. Aceasta nu a răspuns la întrebare, însă a făcut un gest care vorbește de la sine. Mai exact, Ana Porgras i-a întins palma colegului ei, cei doi ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți pentru mai mult timp.

Ce spune sora Anei Porgras de la Survivor All Stars despre relația dintre Faimoasă și Zanni

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare vestea că Ana Porgras și Zanni formează o relație la Survivor All Stars, sora ei a deslușit acest mister și a spus clar că nu se pune problema de o poveste de dragoste între ei. Mai concret, a spus că este vorba doare despre colegialitate și competiție, nu de alte lucruri mai intime sau personale.

„Cred că vor fi exact cum au fost și în sezonul trecut. Într-adevăr, ei au făcut o echipă foarte bună și cred că o vor face în continuare. Am răspuns de multe ori la întrebarea asta (n. red.: dacă poate exista mai mult decât o prietenie între Zanni și Ana). Ana are viața ei privată acasă. Nu a fost și nu va fi o relație între ei mai mult decât implică această competiție’, a spus Georgiana, sora Anei Porgras pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton