Adi Hădean a avut mari probleme de sănătate după ce a mâncat pepene: "Am fost afectat mai bine de o lună. N-aș lăsa pe nimeni să vândă otravă". Care este explicația

 Dumba Gabriela
.

Adi Hădean a avut mari probleme de sănătate după ce a mâncat pepene. Celebrul bucătar a povestit pe Facebook ce a pățit după ce s-a bucurat și el de fructul verii, însă a regretat decizia și a explicat de ce. Totodată, Adi Hădean a oferit și soluții pentru ca nimeni să nu treacă prin ce a trecut el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Adi Hădean este foarte activ pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu aspecte din viața sa profesională, dar și cea personală și vorbește deseori despre…. ați ghicit: mâncare! Bucătarul dezvăluie ce mânâncă și le dă idei și celor care îl urmăresc, însă experiența pățită din cauza pepenilor i-a lăsat un gust amar.

2ad4daa30ea9018e25dadb56844ee3112ad4daa30ea9018e25dadb56844ee311

Ce a pățit Adi Hădean după ce a mâncat pepene

Adi Hădean susține că pepenii din piață conțin nitriți, substanțe toxice care pot prova mari probleme de sănătate. A simțit și el, pe pielea lui, efectele acestora și a lansat un avertisment celor care îl urmăresc pe Facebook.

„Hai că-i aproape gata sezonul pepenilor. Și n-am zis nimic pe tema asta pentru că am vrut să fiu cât mai precis că nu vorbesc tâmpenii. Plecând de la impresia că anul ăsta pepenii românești s-au dus dracului, impresie solidificată de faptul că am fost afectat digestiv mai bineț de o lună. Și nu ușor. Afectare care a încetat la o săptămână după ce am scos lubenița din meniu, am început să mă uit în stânga și-n dreapta, să văz dacă-s singurul în situația asta', a transmis Adi Hădean pe Facebook.

După ce și-a dat seama că nu este singurul care are această problemă, Adi Hădean a primit, din partea unui laborator de analize, confirmarea că pepenii verzi, produși în România, ascund un adevărat pericol.

Ba mai mult, un prieten cu mijloace. Adică are laborator de testare. Mi-a comunicat că-n pepenii românești testați de el a găsit de 30 de ori mai mulți nitrați decât e maxim admis legal.

Înțeleg că agricultura-i grea și că anul ăsta a fost unul teribil, dar ani ca ăsta sau mai răi o să mai tot fie, și dacă ne batem joc de ce mâncăm, o să avem în plus și problema asta. Dacă aș fi statul român, n-aș mai autoriza nici o piață fără propriul laborator de testare, și dacă aș fi piață, n-aș lăsa pe nimeni să vândă oravă. Iubim produsul românesc, mă tot ambalez să promovez ideea de ani buni, da parcă nici să ne c***m pe noi de dragul ideii nu-i amuzant', a menționat bucătarul.

Citește și: Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a împlinit 71 de ani. Cum arată, cu ce se ocupă în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la regretatul artist Ion Dolănescu: ‘Mereu îl visez…’/ EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau’

Citește și: Florin Ristei revine la X Factor, dar nu ca jurat. Ce rol inedit va avea în noul sezon: „Am acceptat o nouă provocare. Anul acesta voi fi…’

Fiul lui Adi Hădean suferă de alergie la ambrozie

Adi Hădean a vorbit despre suferința prin care trece fiul său, Vladimir, din cauza alergiei la ambrozie. Cel mic de confruntă de cinci ani cu această problemă, însă chinului prin care trece el se adaugă și spaima constantă a părinților care îl veghează să vadă dacă respiră.

România nu-i greu de iubit. Are munte, mare, râuri curate, câmpie câtă vrei, dealuri și mai și. Mâncare grozav de bună și de variată, încă destul de mulți oameni mișto, peisaje care-ți taie respirația. Și mai are ceva care-ți taie respirația, dacă ești alergic (și-s tot mai mulți oameni alergici) la:  ambrozie’, scrie Hădean pe pagina sa de Facebook.

‘Zona București-Ilfov geme de ambrozie. Corbeanca, Pipera, nordul și sudul capitalei sunt sufocate. De vreo cinci ani avem o lege, slabă și șchioapă, dar care ar putea fi măcar pe jumătate folositoare dacă ar fi aplicată. Dar nu e. Știți cum știu că nu e? Am în casă un copil care în ultimii cinci ani a pierdut câte 100 de zile și nopți pe an din cauza ambroziei. Și noi împreună cu el’, a mărturisit cunoscutul bucătar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton