Adi Minune a fost dat jos de pe scenă, în Vaslui, chiar de cel care l-a plătit să cânte: "Situația e puțin penibilă! Oi fi tu Adrian Minune, dar nu poți să-ți bați joc de mine"/ Reacția manelistului

 Dumba Gabriela
.

Adrian Minune a fost invitat să cânte, zilele trecute, într-un club din Vaslui, însă după doar 20 de minute, cel care l-a plătit să vină acolo a decis să-l dea jos de pe scenă. Patronul clubului i-ar fi impus lui Adrian Minune încă de la început unele reguli pe care manelistul nu le-a respectat și acesta a fost un motiv în plus pentru a întrerupe cântarea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Adrian Minune a trecut printr-o situație rușinoasă, în Vaslui, când i s-a spus să coboare de pe scenă și să întrerupă concertul. Patronul clubului unde manelistul urma să-i distreze pe petrecăreți a fost nemulțumit de prestația acestuia și a decis să oprească totul.

adi-minune-munceste-de-la-6-aniadi-minune-munceste-de-la-6-ani

Adrian Minune, dat jos de pe scenă într-un club din Vaslui. Care este motivul

Vineri, 30 august, Adrian Minune trebuia să susțină un show live pe 50 de minute la un local de evenimente din Vaslui. După doar 20 de minute de la începerea programului artistic, patronul localului a urcat pe scenă și l-a rugat pe manelist să respecte regulile stabilite și să nu accepte dedicații în timpul cântării.

Neștiind cine este, Adrian Minune i-ar fi spus patronului „nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu. Cine ești?'. După ce a aflat, manelistul le-ar fi spus celor prezenți că patronul i-a plătit „foarte bine' și că nu mai ia dedicații. Situația a fost relatată pentru vremeanoua.ro chiar de patronul localului:

„Da, eu l-am coborât de pe scenă. Situația e puțin penibilă, pentru că ne-am așteptat la așa ceva. Tot respectul pentru Adrian Minune, e un artist de la care ai pretenții, dat fiind că este scump să-l chemi la un eveniment. Noi am convenit de la început că nu are voie să primească bani și dedicații, nu voiam ca anumite personaje să monopolizeze evenimentul, pentru că noi voiam să fie un spectacol pentru toată lumea', a zis Florin Pârgaru, patronul clubului din Vaslui.

Citește și: Scandal între artista Rodica Tudor și organizatorii festivalului Mamaia 2024. Nu a mai vrut să coboare de pe scenă și i-a ironizat pe prezentatorii Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan. Val de reacții printre vedete: ‘Îmi curge sânge din suflet…’ / EXCLUSIV

Citește și: Corina Caragea, șocată de prețurile uriașe din Elveția: „Totul era foarte scump. Am luat un taxi 3 minute și m-a costat…’. Ce peripeții a avut în vacanță / EXCLUSIV

Organizatorul din Vaslui, nemulțumit de „lălăielile” lui Adrian Minune

În plus, patronul din Vaslui a fost nemulțumit de faptul că Adrian Minune făcea doar dedicații și 'lălăieli', în loc să cânte, în condițiile în care spectatorii au plătit bilete de 120 de lei pentru a asista la concert. Potrivit acestuia, prestația lui Adrian Minune, pentru care l-a plătit, a constat în „multă muzică orchestrală' și „lălăială'.

'Eram șocat, nu știam ce să fac, mă uitam la oameni, o fi bine, o fi rău. Nu îmi mai dădeam seama dacă mai cântă omul (n.r. Adrian Minune). La un moment dat, m-am dus și i-am zis 'dacă nu te conformezi și nu cânți un program frumos, așa cum este și normal, să știi că voi fi nevoit să te cobor de pe scenă și să preia DJ-ul atribuțiile', a mai explicat organizatorul.

În final, Adrian Minune a fost dat jos de pe scenă, după doar 20 de minute.

„Din respect pentru cei prezenți, am zis că nu pot să las să se ducă totul în derizoriu. I-am bătut obrazul, i-am transmis să își facă programul artistic pentru care e plătit. (…) Pentru că eu nu mă dădeam din acea zonă, începuseră o lălăială de nu înțelegeam ce se întâmplă eram șocat, nu știam ce să fac, mă uitam la oameni și mă gândeam „o fi bine, o fi rău”. (…) Oi fi tu Adrian Minune, dar nu poți să-ți bați joc de mine, de banii mei sau de vasluieni. Nu știu dacă ar trebui să-mi cer scuze. Pur și simplu nu am vrut ca acest eveniment să cadă în derizoriu', a spus patronul localului din Vaslui.

Reacția lui Adrian Minune, după ce a fost dat jos de pe scenă în Vaslui

Ulterior, Adrian Minune a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care îi îndemna pe cei care au cumpărat bilet pentru concertul lui din Vaslui să-i ceară organizatorului banii înapoi.

„Băi, băieți, aseară, unde ați fost la locația aceea unde patronul nu avea talpă, nu avea toc, nu avea absolut nimic…

Vă rog frumos să vă cereți banii înapoi. Dumneavoastră ați plătit suma de 110 lei, după 25 de minute mi-a spus că de ce strigă sala „hei!”. Ca să vedeți cât de incult este. Cereți-vă bani înapoi!', a spus Adrian Minune.

Potrivit vremeanoua.ro, printre cei care au fost prezenți în acel club din Vaslui se numără și interlopii Alis Centimir și Ionuț Moșailov, care i-au amenințat cu bătaia pe organizatori: „Nu fă talente pe banii oamenilor. Dacă vrei să faci ceva, cheamă-l singurel, dă-l afară când vrei. Lumea ți-a plătit. A stat 20 minute, l-ai alungat. Nu am înțeles ce s-a întâmplat, am crezut că mai stă, dar s-a urcat în taxi și a fugit', spune Moșailov într-un TikTok.

Patronul complexului din Vaslui a transmis că a luat deja legătura cu un avocat pentru a-i da în judecată pe cei doi interlopi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton