Adi Nartea, despre plecarea de la PRO TV: "Tragi linie, vezi plusuri, minusuri. Despărțirea a fost...". A semnat cu Antena 1 pentru a participa la Asia Express

 Radulescu Ruxandra
.

Adi Nartea, despre plecarea de la PRO TV. Adi Nartea a făcut parte ani de zile din familia PRO TV. Iată că oferta venită de la postul rival, Antena 1, de a participa la Asia Express, a fost mult prea tentantă. După ce s-a consultat cu soția lui, Adi Nartea a făcut pasul decisiv și a renunțat la contractul PRO TV pentru provocarea Asia Express.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adi Nartea, despre plecarea de la PRO TV. După ani de zile în cadrul postului PRO TV, Adrian Nartea a simțit nevoia să facă o schimbare radicală. Actorul a primit o ofertă de nerefuzat de la producătorii show-ului Asia Express de pe Antena 1. Nartea s-a gândit foarte bine înainte de părăsi echipa PRO TV. Sfatul soției sale a cântărit foarte mult în această situația, deoarece participarea la Asia Express înseamnă să stea departe de familie o bună perioadă de timp. Actorul a acceptat până la urmă provocarea Asia Express și a dezvăluit și cum a fost despărțirea de PRO TV.

adrian-natea-1080×1080-3adrian-natea-1080×1080-3

Adi Nartea, despre plecarea de la PRO TV

Adi Nartea a făcut o schimbare majoră în cariera lui. Actorul a decis pună punct colaborării cu PRO TV pentru show-ul Asia Express. Momentul despărțirii a fost plin de nostalgie și fără urmă de resentimente.

Citește și: Micutzu scapă de dosarul penal, după scandalul de pe Calea Victoriei, soldat cu îmbrânceli și geamuri sparte. Ce pedeapsă a primit

Citește și: Cu ce regret imens a rămas Adrian Cristea, la 16 ani de la despărțirea de Denisa Nechifor, mama fiicei sale: „Doar cei care au copii știu sentimentul”

Citește și: Cum s-a vindecat Ioana Ginghină după divorțul de Alexandru Papadopol și cât de greu i-a fost ca mamă singură: „Nu eram gata să mă angajez din nou. La 40 de ani, cu un copil agățat de mâneca mea…'

Citește și: Cum arată soția și fiica lui Marius Lăcătuș. Care este cel mai mare regret al fostului fotbalist: 'Nu vreau să-mi aduc aminte…'. Au venit împreună la lansarea filmului „Generația de Aur” / EXCLUSIV

Nu e absolut nicio ranchiună, despărțirea a fost amiabilă, cu drag, dar și cu lacrimi! Așa se întâmplă! Sunt schimbări în viață, mai ales în cea profesională, pe care trebuie să le faci! Tragi linie, vezi plusuri, vezi minusuri, totul trebuie să fie diplomat și sincer! Așa a și fost. Lucrurile sunt cu voie bună și cu zâmbete!', a declarat Adi Nartea pentru Ego.ro.

Cum a reacționat soția lui Adi Nartea, când a aflat că acesta va participa la Asia Express

Adi Nartea a recunoscut că a fost dintotdeauna tentat să participe la un show de aventură, așa cum este Asia Express.

La modul cel mai sincer, îmi doream o provocare de genul acesta, care are legătură cu inteligența, călătoriile, descoperirea de culturi noi! Era complicat pentru că eram în alt trust, însă, îmbrățișând genul acesta de provocări și gândindu-mă că aș vrea să arăt lumii și un alt fel de Adrian față de personajul deja cunoscut, a venit mânușă!

Și soția a fost de acord. Am fost împreună de acord că este ceva extrem de bun pentru mine și la nivel personal, dar și profesional. În mod evident, am schimbat familia, ca să zic.' a mai precizat actorul pentru sursa menționată.

Adi Nartea: „Am o soție înțelegătoare”

Fiind un bărbat cu o familie, ce include atât o soție iubitoare, cât și două fiice, pentru Adi Nartea a fost extrem de important ca partenera sa, Alina Ferinceac, să fie de acord cu plecarea lui. Cuplul a decis că ea va avea grijă de cele două fetițe Mara și Petra, cât timp actorul va fi plecat din țară.

Știu că sunt un stâlp, dar cum să fie? A zis că poate să compenseze ea măcar o perioadă de 2 luni de zile. Acordul ei a fost cel mai important! Eu, ca și bărbat, având un băiețel înauntrul meu, îmi doresc să merg, să descopăr aventuri și așa mai departe!

În același timp, bărbatul din mine spune: Ai o responsabilitate, ai o casă, hai să vedem cum gestionăm lucrurile ca să fie bine!'. Am o soție înțelegătoare! Ea face parte din proiectul acesta și din mine, este în spatele meu, mă susține!', a mai adăugat acesta.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton