Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a tatuat chipul ei pe braț. Cum a reacționat artista și cum arată desenul: „Când mă gândesc că aia-s eu”

 Tudorache Simona
.

Vlăduța Lupău a rămas impresionată de gestul soțului ei. Adi Rus și-a tatuat pe braț chipul ei, ca și cum ar fi vrut să o asigure de sentimentele lui puternice. Lângă desen, el a scris și câteva cuvinte emoționante. Fostul fotbalist este cucerit total de cea cu care își împarte viața. Drept dovadă, Adi Rus a ținut să marce cumva povestea pe care o trăiește cu cântăreața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a publicat pe Instagram câteva imagini cu tatuajul pe care și l-a făcut soțul ei, semn că această dovadă i-a demonstrat din nou cât o iubește cel alături de care va deveni pentru a doua oară mamă.

vladuta-lupau-97vladuta-lupau-97

Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a tatuat chipul ei pe braț

Vladuța Lupău a fost încântată de tatuajul soțului ei. Ba mai mult, a ținut să le dea și următorilor ei detalii despre felul în care partenerul ei de viață a ținut să îi spună că îi aparține în totalitate. „Când mă gândesc că aia-s eu', a scris Vlăduța Lupău la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Citește și: De ce Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se ceartă și în fața fetițelor: „Dincolo de faptul că sunt expuse la o ceartă între părinți, ele învață…”. Cum s-a schimbat relația cu soțul ei după venirea pe lume a copiilor/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar…' / De ce se întâlnesc rar

Citește și: „Nu am intrat din prima la Teatru, dar din vina mea. M-a învățat cineva, ca să fiu mai bun, să folosesc un pic de alcool. Am folosit și…”. De ce a ales Dorel Vișan actoria și cum și-a petrecut anii studenției/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum fiul Silviei Dumitrescu și al lui Florin Ochescu: „Este mereu plecat, colindă lumea în lung și în lat, e pasionat de religie și de…'. Iulian are 30 de ani și le calcă pe urme / EXCLUSIV

Vladuța Lupău este însărcinată pentru a doua oară

Vlăduța Lupău a anunțat luna trecută că este însărcinată pentru a doua oară. Solista susținea un concert la Sala Palatului atunci când a dat marea veste. Vlăduța Lupău și Adi Rus mai au un băiețel, pe Iair.

„O ființă mică… o să mă strige mămică. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.
Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață.

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer 'Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair' și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!', a scris vedeta în mediul online.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton