Cum a afectat-o pe Adina Alberts severitatea mamei sale, în copilărie: "Eu nu o să fiu cum a fost ea, nu e un model bun. Psihologul mi-a zis că...". Ce relație au în prezent

 Dumba Gabriela
.

Adina Alberts a recunoscut că nu a avut o relație apropiată cu mama ei pentru că aceasta era foarte severă și nicidecum un model bun de mamă, așa cum afirmă medicul. De aceea, Adina Alberts și-a promis că nu va fi niciodată ca ea, atunci când va fi mamă, și se ține de cuvânt. Soția lui Viorel Cataramă este foarte atentă cu educația fiicei sale și face tot ce poate să fie o mamă minunată pentru micuța Briana.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Adina Alberts este căsătorită cu Viorel Cataramă din anul 2013 și împreună au o fetiță, pe nume Briana Maria, născută la data de 15 august 2015, care este mezina afaceristului. Viorel Cataramă mai are 3 copii, astfel un băiat din căsnicia cu Adela Surugiu și două fete dintr-o altă căsnicie anterioară.

87453452_2799740533429178_8560039519380832256_n87453452_2799740533429178_8560039519380832256_n

Adina Alberts și-a promis că nu va fi niciodată ca mama ei

În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Adina Alberts a vorbit despre nefericirea pe care a simțit-o din cauza mamei sale. Medicul a recunoscut că a fost o perioadă destul de dificilă, deoarece mama ei a fost foarte severă cu ea.

Adina Alberts simte că mama ei nu a fost deloc un model bun de mamă, dar astfel a putut înțelege care sunt greșelile pe care o mamă le poate face în relația cu copilul ei și a știut cum să procedeze, la rândul ei, cu fiica ei.

A fost o perioadă foarte dificilă, mama a fost foarte severă din punctul acesta de vedere. A avut dreptate, poate că nu. Așa era vremurile respective. Eu nu o să fiu cum a fost ea. Nu a fost un model, nu e un model bun de mamă. Eu sunt cu totul altfel.

Sper din tot sufletul să nu greșesc și să crească, să înflorească și să-și găsească potențialul cât mai repede datorită acestei educații pe care i-o dau', a mai povestit Adina Alberts.

Citește și: Cine este Adina Alberts și ce afaceri are aceasta. Este căsătorită cu politicianul Viorel Cataramă

Citește și: De ce și-au trimis Adina Alberts și Viorel Cataramă fiica la o școală de stat, deși sunt milionari: „Am întâlnit niște aberații…'

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu'

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!’

Ce relație are Adina Alberts cu mama ei, în prezent

Adina Alberts a recunoscut că s-au întâmplat anumite lucruri în copilărie și adolescență, care i-au afectat și viața de adult. Psihologul i-a recomandat să aibă o discuție cu mama ei pentru a repara relația lor și, din fericire, mama ei i-a recunoscut că a greșit.

Medicul a mărturisit că asta a ajutat-o să depășească traumele din trecut și să știe cum să reacționeze în viața ei de mamă.

Da (nr. Că nefericirea ei a fost din cauza mamei sale). Psihologul mi-a zis că trebuie neapărat să fac o discuție cu mama, să intrăm în detaliile din acel moment din adolescența mea.

Mama a recunoscut că a greșit, și-a cerut scuze și cred că acesta a fost un moment foarte important pentru că am realizat că și mamele pot greși.

Și scuzele acestea chiar sunt un pansament pentru suflet. M-a ajutat să depășesc momentul și eu în viața mea de mama. Deși fetița mea are doar opt ani, și eu am obiceiul să îmi cer scuze atunci când greșesc fără niciun fel de problemă. Eu consider că orice om trebuie să-și ceară scuze atunci când greșește, atunci când realizează că a greșit', a spus Adina Alberts.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton