Cum arată și cu ce se ocupă Sarah, fiica Adinei Buzatu, la 27 de ani: "Lucrează pentru o companie din Londra de șase ani. Este director de marketing pe..." / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Adina Buzatu pleacă împreună cu fiica ei în Australia, unde tânăra merge în interes profesional, dar cele două vor profita pe deplin de timpul petrecut împreună. Iată ce profesie diferită de cea a mamei sale a ales Sara și ce povestește creatoarea de modă despre pasiunea ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Creatoarea de modă pleacă împreună cu fiica ei în Australia, unde se vor relaxa pe deplin timp de o săptămână. Adina Buzatu și Sara sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri mamă-fiică din România, iar designerul a povestit în repetate rânduri că s-a adaptat cu greu la plecarea fiicei sale la studii, în Marea Britanie. Iată însă că, în pofida distanței, cele două au o relație excelentă și reușesc să petreacă împreună timp de calitate.

455262365_3250218718442409_3340469628508009848_n455262365_3250218718442409_3340469628508009848_n

Citește și: Cum arată Adina Buzatu, în costum de baie, la 46 de ani: „Ești ireală, superbă”. Fanii au reacționat imediat

Citește și: Cum se menține Adina Buzatu în formă la 46 de ani: „Ăsta e motivul pentru care am grijă de mine și nu din vreun complex sau vreo frică de îmbătrânire”

Citește și: Care e cea mai mare provocare pentru Irina Rimes la „Vocea României”: „E greu să menții o balanță…”. Detalii spumoase din culisele sezonului 12 / EXCLUSIV

Citește și: Reputatul neurochirurg Leon Dănăilă încă operează la vârstă de 91 de ani: „După ce am adus microscopul în România, rata mortalității a scăzut drastic, iar intervențiile au devenit mult mai precise și sigure…' / EXCLUSIV

Cum arată și cu ce se ocupă Sarah, fiica Adinei Buzatu

Adina Buzatu va pleca în acest weekend cu fiica ei, Sara, în Australia, pentru a doua oară. Fiica vedetei este director de marketing la o importantă firmă din Anglia și va organiza un eveniment în Sydney. Cele două vor petrece împreună o săptămână, în locuri noi din zonă, pe care n-au apucat să le viziteze anul trecut.

Pleci în Australia. Ce faci acolo?

Plec cu Sara, cu fiica mea. Ea organizează un eveniment acolo. Lucrează pentru o companie din Londra de cinci ani, chiar de șase ani aproape. Este director de marketing pe Asia-Pacific și este unul dintre evenimentele pe care ea le face, anual, acolo. Anul trecut am fost în Australia prima dată. Și, după ce mergem în Sydney, unde ea organizează acest eveniment, vom petrece încă o săptămână împreună, o să vizităm locurile pe care nu am apucat să le vedem anul trecut.

Vara aceasta cum a trecut pentru voi? Ce ați făcut?

În primul rând, a fost bucuria mea de a sta în magazin, cum fac în fiecare vară. Mă gândeam că au trecut peste 20 de ani de când fac asta și sunt foarte fericită și încă îmi place. Sunt norocoasă că mi-am ales o profesie care, pur și simplu, mă face fericită. Și atunci nu mă simt nici obosită, nici alergată, pentru că îmi place.

În altă ordine de idei am plecat pentru că am avut Târgul Pretty Woman la Florența. Am fost la Milano pentru comenzile de anul viitor. Am fost la Londra pentru comenzi și la Paris. Deci, am plecat puțin cu treabă. Și, pe de altă parte, am fost câte un weekend de plimbare, să mențin un echilibru.

Adina Buzatu: 'În primul rând, îmi iau…'

Călătorești foarte mult. Ce nu-ți lipșeste din bagaje sau ce îți lipsește din bagaje? Ai uitat vreodată ceva acasă?

Ce nu-mi lipsește din bagaje îți spun imediat. În primul rând îmi iau un sacou, întotdeauna. Am un sacou negru pe care îl iubesc, dintr-o stofă superbă, pe care îl am de 20 de ani din magazin, care arată impecabil. Îl iau cu mine, pentru că merge la orice. Și, pentru drum dacă îmi este răcoare în avion și acolo unde plec. Anul trecut, de pildă am fost în Thailanda. Era cald, dar dimineața la 6 când am vrut eu să văd răsăritul soarelui, s-ar fi putut face rece și l-am luat cu pantaloni scurți și tricou. Am pus acel sacou deasupra și am mers pe bicicletă și chiar mă gândeam în câte contexte am putut purta acel sacou.

Într-o seară, când am ieșit cu o rochiță, l-am pus pe umeri. E genul acela de sacou bun la toate. Apoi, îmi iau întotdeauna cu mine cămăși, cum am și azi. Deși sunt din bumbac, sunt neșifonabile, sunt extrem de plăcute pe piele și răcoroase pe căldură, dar țin cald dacă este frig. Și, faptul că nu trebuie să le calc este excepțional. Le-ai scos, le pui pe umeraș și într-o oră sunt impecabile.

Adina Buzatu: 'Am uitat la Saint Tropez pălăria într-un taxi și a fost o dramă întreagă'

Iar ce nu îți lipsește sunt cosmeticele. Și ceea ce mi s-a întâmplat să uit au fost ochelarii de soare. Am uitat la Saint Tropez pălăria într-un taxi și a fost o dramă întreagă. Dacă nu am alergat trei zile… Până la urmă, a recuperat pălăria un pieten de-al meu, care mi-a adus-o la București. A ajuns pălăria o lună mai târziu. Zici că venise vreo statuetă valoroasă, dar pentru că era o pălărie care mie mi-a plăcut mult. O luasem chiar din Thailanda. Țin la lucruri, nu neapărat pentru pierdere în sine. Pentru că, atunci când piezri mai bien lași să se ducă, dar sunt lucruri care îmi plac și pe care nu le mai pot găsi oriunde, oricând.

Foto: Facebook, Imza Fine Cuisine

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton