"Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii". Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți

 Radulescu Ruxandra
.

Care sunt dramele ce i-au marcat viața Adinei Buzatu. Adina Buzatu este una dintre cele mai talentate stiliste și creatoare de modă, din România. Creațiile ei vestimentare au fost purtate atât de către personalități din afară, cât și de vedete autohtone. Viața personală a Adinei Buzatu a fost plină de cumpene dureroase, care au făcut-o să fie și mai puternică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

„Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii”. Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți. Adina Buzatu este o stilistă și o creatoare de modă de succes, ce a făcut din numele ei un brand de succes. Vedete de la Hollywood, precum Nicholas Cage i-au purtat ținutele, precum și celebrități autohtone, precum Giulia Anghelescu, Diana Dumitrescu, Alex Velea. Adina Buzatu a avut totuși o viață grea, în care s-a confruntat cu o despărțire dureroasă de tatăl fiicei sale, dar și de o serie de diagnostice grave, care au bulversat-o.

adina_buzatuadina_buzatu

„Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii”. Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți

Adina Buzatu este recunoscută ca una din cele mai de succes femei de afaceri din România. Munca asiduă și talentul au ajutat-o să facă din brandul ei de fashion, un nume internațional în lumea modei. Puțini își închipuie că viața personală a Adinei Buzatu a fost plină de momente extrem de dificile, printre care se numără despărțirea de tatăl fiicei sale, sau problemele grave de sănătate.

'Am avut mai multe. Despărțirea de tatăl fetiței mele, Sara cu toate fricile aferente pe care le simte o mama foarte tânără, singură, cu un copil mic de mână. Pierderea afacerii la care muncisem din greu și a întregului capital care ne-ar fi putut asigura mie și fiicei mele ziua de mâine. Mai multe diagnostice șocante în concomitent, urmate apoi, la ani distanță, de o situație similară. Să continui?

Citește și: Ce vedete au datorii la Adina Buzatu. Stilista le-a dezvăluit numele: „Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani’

Citește și: Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize:„Aveam jumătate din salariul de directoare al mamei în două ore’

'Sunt o persoană extrem de muncitoare și cred cu tărie că dacă pui suflet și energie în ceea ce faci, ai, fără îndoială, succes. Am luat-o de trei ori de la capăt, de la zero și aș putea oricând să o iau din nou cu ambiție, determinare și credință în Dumnezeu', a declarat Adina Buzatu pentru FANATIK.

Adina Buzatu își dorea să devină profesoară sau avocat

Adina Buzatu a recunoscut că atunci când era mică își dorea să devină profesoară, precum mama ei, sau avocat. Vedeta avea încă de pe atunci înclinații artistice și visa să cânte la pian sau să danseze.

Profesor de matematică la fel ca mama și bunica sau avocat. De fapt nu știu cât visam la asta, provin dintr-o familie de profesori și cumva toată lumea se aștepta să urmez tradiția. Mi-ar fi plăcut să cânt la pian sau să dansez, admiram sportivii practicanți de dans de societate', a spus stilista, pentru sursa menționată.

Adina Buzatu: „Nu mi-am pierdut niciodată speranța”

În ciuda tuturor dificultăților prin care a trecut, Adina Buzatu, recunoaște că își i-au rămas în minte mai degrabă faptul că a depășit momentele grele, decât suferințele prin care a trecut. Vedeta a mărturisit că nu și-a pierdut niciodată speranța și este recunoscătoare pentru viața pe care o trăiește.

Ideea e că, uitându-mă în urmă, nu îmi amintesc obstacolele, ci soluțiile, drumul pe care l-am parcurs cu capul sus, cu bucurie și energie pozitivă, întotdeauna spre mai bine. Nu mi-am pierdut niciodată speranța, nici zâmbetul și nici bucuria de a trăi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton