Adina Halas a vorbit despre infidelitate, după 13 ani de căsnicie: "Primul impuls este să-i rupi capul"

 Dumba Gabriela
.

Adina Halas a vorbit, cu sinceritate, despre infidelitate și a mărturisit ce ar face ea dacă soțul ar înșela-o. Căsătorită de 13 ani cu Lucian Hugeanu, Adina Halas crede cu tărie că atunci când într-un cuplu apare a treia persoană, relația nu ar mai putea fi la fel niciodată, chiar dacă partenerii ar încerca să treacă peste. De asemenea, Adina Halas nu s-ar putea sacrifica, de dragul unui copil, pentru că acesta va fi afectat, la rândul său de tensiunea din casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adina Halas a vorbit despre infidelitate, după 13 ani de căsnicie. Adina Halas și Lucian Hugeanu au o căsnicie fericită, pasiunea din cuplu nefiind alterată de trecerea anilor. Niciunul dintre ei nu ia în calcul infidelitatea pentru că se iubesc foarte mult, iar fiul lor a amplificat iubirea din familia lor. Chiar dacă își iubește foarte mult soțul, Adina Halas nu crede că ar putea să-l ierte dacă ar înșela-o.

297645579_617483076404954_5481954134444018078_n297645579_617483076404954_5481954134444018078_n

Adina Halas a vorbit despre infidelitate, după 13 ani de căsnicie

Adina Halas a fost invitata Danei Săvuică în emisiunea Ego Life, unde au discutat despre viața de cuplu. Întrebată la un moment dat de către gazda emisiunii cum ar gestiona un episod de infidelitate din partea soțului ei, Adina Halas a răspuns că ar încerca să treacă peste, dar crede că s-ar răzbuna.

„Încerc să dau un răspuns sincer. Primul impuls este să-i rupi capul. Cred că nu aș mai putea fi aceeași în relația cu el. Și chiar dacă aș alege să rămân în continuare în relație, nu ar mai fi la fel, ci s-ar vedea lucrul ăsta în timp. Sunt convinsă că sunt femei care pot trece peste lucrul acesta. Și dacă aș fi tentată să trec peste lucrul ăsta, sunt convinsă că nu ar rezista relația în timp. Poate că aș căuta validare sau nevoie de răzbunare în altă parte', a mărturisit Adina Halas pentru ego.ro.

Adina Halas a recunoscut că, dacă ar apărea probleme în relația ei, ar încerca mai întâi să le rezolve și abia în ultimă instanță s-ar gândi la divorț.

„Aș face cu siguranță un efort să îmi păstrez familia, având în vedere că la mijloc e un copil. Aș încerca, pentru că aș avea un motiv în plus să fac lucrul acesta. Nu știu dacă aș putea, nu m-aș sacrifica, pentru că și copilul din acel cuplu ar simți că nu este reală acea împăcare. Dar aș încerca și dacă mi-ar ieși, ne-am împăca, dacă nu, relația s-ar încheia', a adăugat Adina Halas.

Citește și: O mai ții minte pe Milagros din Înger Sălbatic? Ce face și cum arată Natalia Oreiro la 44 de ani

Citește și: Artistul Florin Apostol a murit, la doar 58 de ani. Cântărețul își pierduse casa într-un incendiu și Adrian Daminescu l-a luat la el, acum patru ani

Cum s-au cunoscut Adina Halas și soțul ei

Între Adina Halas și soțul ei a fost dragoste la prima vedere. Într-un interviu mai vechi pentru VIVA!, vedeta povestea ce a simțit când l-a văzut prima dată pe bărbatul care i-a devenit soț după doar cinci luni de relație.

„A fost dragoste la prima vedere, chiar dacă nu am vrut să îmi recunosc acest lucru. Eu mergeam la cycling la un club din București și, într-o zi, instructorul la care eram și care ținea niște cursuri de spinning pentru începători a lipsit.

 A venit să îi țină locul un alt instructor, era Lucian, soțul meu, și când l-am văzut a fost ca și cum aș fi primit un pumn în stomac, mi-am dat seama că e lată. Mi-a plăcut de el atât de mult din prima clipă, am fost atât de șocată de senzația pe care am avut-o, încât o săptămână nu m-am mai dus deloc la sală. Apoi m-am dus direct la orele ținute de el.

Și, uite, suntem încă împreună după atâta timp. Aveam să aflu că a fost dragoste la prima vedere și din partea lui', a povestit Adina Halas pentru revista VIVA!.

Atât de îndrăgostiți erau unul de celălalt, încât Adina Halas și Lucian Hugeanu au știut după doar o lună că vor să-și petreacă viața împreună. Astfel, sportivul și-a luat inima în dinți și după doar o lună a cerut-o de soție.

„La o lună și jumătate din momentul în care am fost împreună, m-a cerut de soție și eu am spus „Da!”. Eram atât de îndrăgostiți, încât nu ne-am gândit că nu ne cunoaștem atât de bine și că s-ar putea să iasă rău. Dar iubirea și pasiunea au ținut și chiar ne-am potrivit, avem aceeași energie. Aveam 30 de ani la acel moment, nu eram un copil care să creadă în povești cu Feți-Frumoși, eram cu picioarele pe pământ (…)', a mai spus Adina.

Adina Halas era însărcinată la nunta cu Lucian Hugeanu

Adina Halas era însărcinată atunci când a îmbrăcat rochia de mireasă, după doar 5 luni de relație.

„În timp ce ne pregăteam de nuntă, am rămas însărcinată și a fost o veste importantă pentru noi și familiile noastre. Am fost atât de fericiți, încât nu mi-a trecut nicio secundă prin cap că rochia pe care mi-o comandasem s-ar putea să nu îmi mai vină la momentul nunții, care era peste trei, patru luni.

Ca urmare, cu două zile înainte de nuntă, când a venit rochia din Spania, a fost o întreagă nebunie cu atelierul care îmi modifica rochia, pentru că luasem câteva kilograme (…)', a mai spus Adina Halas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton