Adnana Mihaela Eremia a ajuns pe perfuzii înainte de probe, la Chefi la cuțite. În ediția din 8 mai a show-ului culinar, concurenta din echipa roz s-a simțit rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. Din fericire, și-a revenit la timp pentru a-și ajuta colegii.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Spiritele se încing și competiția a devenit tot mai acerbă, așadar nu este de mirare că Adnana Mihaela Eremia s-a simțit rău și, ulterior, a ajuns pe perfuzii, chiar înnainte de proba de ieri, la Chefi la cuțite. Din fericire, intervenția medicilor a ajutat-o să se remonteze, Adnana și-a revenit și a intrat din nou în competiție alături de colegii ei, care au și câștigat battle-ul de ieri.
Adnana Mihaela Eremia a ajuns pe perfuzii, la Chefi la cuțite, după ce i s-a făcut rău
Mai e puțin până la finală, iar competiția devine tot mai acerbă cu fiecare zi. Concurenții sunt împinși să-și forțeze limitele, dar nu toți rezistă presiunii la fel de bine. Ieri, Adnana a întâmpinat probleme din cauza oboselii și a stresului și, în cele din urmă, a ajuns pe perfuzii, riscând să-și lase colegii fără un om în echipă. Chef Richard Abou Zaki s-a îngrijorat când a văzut că lipsește tânăra.
‘Unde e Adnana?’ a întrebat chef Richard , la începutul emisiunii.
‘E la perfuzii, îi e rău și îi dă acum o perfuzie să îi treacă de tot’, i-a răspuns Claudia Sauliuc.
Deși a fost la un pas de colaps, Adnana și-a revenit după intervenția medicilor, dar și gândul că echipa va munci cu un om în minus a ajutat-o să se remonteze.
‘A început rău de tot ziua de astăzi. Corpul meu a clacat și m-am simțit super rău, am avut nevoie de perfuzii. Mă gândeam doar la faptul că speram să îmi treacă, efectiv, ca să pot să intru cu colegii mei. Îmi stătea gândul doar acolo’, a mărturisit Adnana.
Adnana Mihalela Irimia a trecut printr-o dramă la doar 25 de ani
Irimia Adnana Mihaela are 25 de ani, s-a născut la Iași, însă de la vârsta de 5 ani s-a mutat în Italia, alături de familia ei. A avut o copilărie frumoasă, însă la un moment dat viciul tatălui ei a făcut-o să se lase de studii. Ba mai mult, s-a văzut nevoită să muncească, astfel și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie, cu care acum uimește pe toată lumea.
În preselecții, concurenta a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut în familia ei, dar și de ce a fost nevoită să renunțe la studii și să plece la muncă.
„Am 25 de ani, m-am născut în Iași, dar la vârsta de 5 ani am plecat în Italia cu familia mea. Mai exact în zona Milano, Pavia. Presupun că a fost o alegere din punct de vedere economic. Acum economic nu prea mai merge atât de bine. Nu m-aș întoarce acasă, acolo mă regăsesc, acolo am prietenii, familia, colegii. Nu sunt căsătorită, dar am prieten.
Am gătit ceva românesc, nu am vrut să fie ceva italian. Toată familia, dar tata s-a întors în România acum un an, au fost probleme. S-au despărțit părinții mei, a fost o despărțire mai cu scântei. Tata are un viciu, care de-a lungul anilor s-a mai înrăutățit. Ce aveți voi acolo în pahar. Din păcate, viciul lui a dus la destrămarea familiei, la un moment dat își pierduse locul de muncă„, a povestit cu lacrimi în ochi Adnana Mihalela Irimia, la Chefi la cutite.