Adrian Daminescu a urcat pe scenă, la doi ani după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Soția artistului a dezvăluit care este starea lui de sănătate : "Boala nu i-a furat vocea..."

 Dumitrache Laura
.

Adrian Daminescu a revenit pe scenă, la doi ani și jumătate după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Celebrul artist a participat alături de alte personalități din România la evenimentul Noaptea Prieteniei, Culturii și Artei Turci-Române. Soția lui Adrian Daminescu a dezvăluit care este starea de sănătate a îndrăgitului cântăreț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Daminescu a dus o luptă secretă cu o boală grea. Artistul a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, dar a reușit să treacă peste această cumpănă. În vara anului 2022, Adrian Daminescu s-a retras din viața publică pentru a se ocupa de starea sa de sănătate.

adrian daminescadrian daminesc

Adrian Daminescu a împlinit pe 2 octombrie 67 de ani, iar recent a revenit pe scenă, la doi ani după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. În ciuda problemelor de sănătate,artistul a reușit să își revină și să se facă bine. Soția sa, Dana Daminescu, a vorbit despre întoarcerea artistului pe scenă.

Citește și:Cezar, fiul adoptiv al lui Adrian Daminescu, a fost alături de tatăl său în lupta cu cancerul: „Zi de zi, am fost cu el la spital. Îl așteptam afară, pe scăunel”

Citește și:Cum s-a vindecat Adrian Daminescu de cancer, după doi ani de luptă: „Moartea face parte din viață, dar nu trebuie să ne gândim la ea, trebuie să avem alte idealuri”

Citește și:Delia a ajuns pe prima pagină a presei din Nepal: 'Mare vedetă sunt…'. Cum a atras atenția jurnaliștilor în vacanța cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și:Unde s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Tânăra a plecat din vila în care a locuit 11 ani cu artistul

Adrian Daminescu a urcat pe scenă, la doi ani după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar

Adrian Daminescu a anunțat la începutul acestui an că se confruntă cu o boală grea. Celebrul artist a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu doi ani. Din fericire, Adrian Daminescu a reușit să se vindece într-un timp foarte scurt, iar acum a revenit pe scenă. Solistul, care pe 2 octombrie 2023 a împlinit 67 de ani, a urcat pe scenă, la evenimentul  'Noaptea Prieteniei, Culturii și Artei Turco-Române', unde au participat personalități din România și din Turcia. Soția sa, Dana Daminescu , care este si impresarul artistului, a vorbit despre starea lui de sănătate.

'Acest eveniment a reprezentat și prima întâlnire a lui Adrian (Daminescu – n.r.) cu publicul. A cântat două piese, 'România' și 'Conte Partiro', apoi a fost premiat în cadrul galei. Străinii au fost sincer impresionați de talentul lui uriaș, l-au felicitat pentru timbrul vocal deosebit', a declarat Dana Daminescu, potrivit playtech.ro.

Adrian Daminescu refuză să cânte de Revelion

Adrian Daminescu va apărea în următoarele zile în emisiunea moderată de Marina Almășan, Rivalii'.Fanii artistului vor avea ocazia de a-l urmări pe micile ecrane, la doi ani după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Dana Daminescu a dezvăluit că artistul nu va cânta de Revelion, în localuri, ci preferă să petreacă alături de familie.

'Sâmbăta aceasta, va fi difuzată și prima lui filmare la TVR 2, în cadrul emisiunii Marinei Almășan, 'Rivalii'. Boala nu i-a afectat lui Adrian vocea, dar, momentan, nu va susține concerte foarte lungi ca durată, pentru că plămânii trebuie să se refacă total după intervenții.Nicidecum nu va cânta, afară, în frig. Iar de Revelion nu va susține recitaluri, oricum nu a dorit niciodată să se mute, dintr-un local în altul, ca să cânte. Vom petrece în familie', a mai spus sotia lui Adrian Daminescu.

Solistul pregătește noi surprize pentru fanii săi. Adrian Daminesu va lansa două piese și va avea o colaborare de cinci stele cu Dida Drăgan. 'Soțul meu este foarte ambițios. Nu renunță nici acum la piesele mai grele din repertoriu, care îl solicită mult din punct de vedere vocal. Ca surpriză, el va lansa două noi piese, orchestrate de Nicolae Caragea.În plus, are în lucru și o colaborare de excepție, cu Dida Drăgan, pe o piesă internațională, vom cere acordul respectivei case de producție, pentru a avea dreptul să o interpreteze' a conchis Dana Daminescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton