Adrian Daminescu se retrage din viața publică, din cauza problemelor de sănătate: "Medicii i-au cerut acest sacrificiu"

 Oana Pantazi
.

În vârstă de 65 de ani, Adrian Daminescu a ieșit de o vreme din lumina reflectoarelor și, se pare, își va rări tot mai mult aparițiile publice, din cauza unor probleme de sănătate. Iată cu ce se confruntă artistul și care a fost verdictul medicilor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adrian Daminescu se confruntă cu probleme de sănătate și va trebui, în viitorul apropiat, să respecte indicațiile medicilor. Directorul artistic al Circului București este acum în concediu medical și, cu toate că nu poate renunța la toate angajamentele profesionale, va fi obligat să mai restrângă din activități, pentru că, se pare, ar fi avut ceva probleme la plămâni.

adrian-daminescu-2adrian-daminescu-2

Adrian Daminescu, probleme de sănătate

Vocea sa caldă, baritonală, nu a fost uitată nici acum de fani, la fel și piesele sale, printre care se numără hituri ca Și m-am îndrăgostit de tine, Eu te voi iubi sau Flori pentru voi. Dacă în ultimii ani a cântat cu precădere pe scena Circului Metropolitan, al cărui director a fost, acum reputatul artist va trebui să-și restrângă activitatea, la recomandarea medicilor.

Citește și: Cum arată fiica lui Adrian Daminescu. Locuiește în America și a profesat ca model

Citește și: Adrian Daminescu, atac la frumoasele cu visuri de artiste

Citește și: Adrian Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București: „Nu mi s-au oferit explicații…”

Citește și: Teo Peter Jr, la un pas de moarte, la 18 ani după ce tatăl lui a pierit într-un tragic accident: „Mașina a luat foc. Parcă Dumnezeu…”

„Adrian a avut parte de atenția unor medici români foarte buni. Au știut să ia cele mai bune decizii în cazul său. Cei care-l cunosc mai bine știu că a fost mai toată viața lui un fan al țigării.

Pe care nu a abandonat-o în totalitate nici azi, chiar dacă medicii i-au cerut, mai mult sau mai puțin, acest sacrificiu. În plus, a fost și va rămâne genul de persoană care nu vrea să-și împovăreze fanii cu tot felul de lucruri despre el.

Nu i-a plăcut niciodată mediatizarea excesivă și nici ca în perioada actuală, când lumea are parte de necazurile sale, să mai adauge și el încă unul, pe deasupra', a dezvăluit pentru Impact o sursă din proximitatea artistului.

Artistul nu va renunța complet la scenă

Deși starea sa de sănătate este cu semnul întrebării încă și, conform surselor, se află deocamdată în concediu medical, Adrian Daminescu, actualul director artistic al Circului București, nu va renunța complet la evenimentele deja programate, urmând să urce în continuare pe scenă, dar va încerca să își limiteze aparițiile.

„În perioada asta se organizează o serie de evenimente, fie la mare, în diverse stațiuni, fie în alte orașe ale țării. Adrian Daminescu va aprecia că trebuie să fie prezent.

Așa se va și întâmpla. Va urca pe scenă și va cânta!

Pe de altă parte, nu va răspunde altor invitații, mai ales acolo unde va simți că efortul său nu e absolut necesar!', a adăugat aceeași sursă, citată de Impact.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton