Adrian Despot, mărturisiri dureroase despre relația dificilă cu tatăl lui: "Nu am vrut să fiu solist vocal, să mă recunoască lumea pe stradă. Posibil ca undeva acest lucru să vină din dorința de a confirma tatălui meu că merit să se uite la mine sau că merit și eu să fiu iubit..."

 Dumba Gabriela
.

Adrian Despot nu a avut o relație apropiată cu tatăl său, fiind supus unei răceli și uneori unor forme de violență fizică. Acest lucru l-a afectat din punct de vedere emoțional, dar pe de altă parte l-a și motivat din punct de vedere profesional. Pe de altă parte, solistul de la Vița de Vie recunoaște că a făcut multe sacrificii doar de dragul de a fi iubit de tatăl său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum ceva timp, Adrian Despot a vorbit despre afecțiunea care îl macină încă de pe vremea când se afla în clasa a IX-a. Este vorba despre depresie și artistul spune că s-a obișnuit atât de mult cu starea pe care o are de aproape 30 de ani, încât nici nu ar vrea, de pe o parte, să se vindece pentru că îl ajută „efervescența ei, din punct de vedere creativ”.

6218091262180912

Cum l-a afectat pe Adrian Despot relația cu tatăl său

Adrian Despot a fost recent invitat în cadrul podcastului „Ac de Siguranță', acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa și relația pe care a avut-o cu tatăl său.

Nu știi niciodată ce poate însemna apariția unui copil în viața ta. Un copil te schimbă din toate punctele de vedere, atât pe tine cât și pe cea care i-a dat viață. Viața se reorganizează, se reprioritizează. Nu știu ce s-a întâmplat între ai mei. Mama probabil a încercat să suplinească atât lipsa de afecțiune din partea lui, cât și excesele fizice, într-o formă sau alta. Am făcut terapie doar după Colectiv. Nu am făcut terapie pe topicul ăsta.

Sunt un om care își petrece foarte mult timp încercând să facă ordine în el. Nu las lucrurile niciodată să treacă pe lângă mine. Foarte mult timp stau cu mine și vorbim. În schimb, este foarte posibil ca, mă întrebam de ce am insistat eu atât de mult să fac meseria asta, în pofida tuturor obstacolelor, cu atât mai mult cu cât eu nu îmi doream să fac meseria asta. Nu am vrut să fiu solist vocal, nu am vrut să mă recunoască lumea pe stradă, n-am vrut toată chestia asta, nu mă interesa. Pe mine mă interesează să cânt la mine în cameră la chitară.

E foarte posibil ca undeva acest lucru să vină din dorința de a confirma tatălui meu că merit să se uite la mine sau că merit și eu, la fel ca orice alt om, să fiu iubit de către el. E foarte posibil ca tot acest demers artistic al meu să fie determinat de comportamentul lui față de mine', a povestit Adrian Despot.

Citește și: „Nu am intrat din prima la Teatru, dar din vina mea. M-a învățat cineva, ca să fiu mai bun, să folosesc un pic de alcool. Am folosit și…'. De ce a ales Dorel Vișan actoria și cum și-a petrecut anii studenției/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău și noua lui iubită, Daria, scene incendiare împreună, la o nuntă! Afaceristul pare că a uitat-o complet pe Bianca Drăgușanu și este îndrăgostit de rusoaica de 24 de ani

Adrian Despot suferă din cauza depresiei încă din perioada liceului

Adrian Despot se confruntă cu depresia, o afecțiune des întâlnită care s-a intensificat în cazul lui atunci când a cunoscut, cu adevărat, succesul.

„În camera aceea extrem de mică, eram eu, cu chitara, în universul meu. Nu aveam nevoie de faimă, nu aveam nevoie de bani, nu voiam să fiu artist, nu căutam toate lucrurile acestea', a spus Adrian Despot în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

De-a lungul carierei sale, Adrian Despot a învățat să gestioneze această tulburare, însă nici cu toate eforturile depuse nu a reușit să scape definitiv de ea. Artistul a dezvăluit că și în prezent mai are episoade depresive.

„Nu m-am documentat legat de depresie, pentru că, într-o oarecare măsură, sunt dependent de ea, în sensul că mă ajută efervescența ei, din punct de vedere creativ. Pe de altă parte, oricât de trecut prin depresie, de-a lungul timpului, sunt și oricât se poate bun sfătuitor sunt în a scăpa de ea. Realizez că depresia este ca un vierme de care nu scapi niciodată.

Sunt perioade în care intră într-o stare latentă, dar, din când în când, se trezește la viață. Iar, în momentul în care se trezește la viață, oricât de mult ai ști tu despre ea și ce ar trebui să faci. Și cum să o eviți, și cum să o pui la somn, ea e acolo. Chiar azi dimineață, în timp ce mă plimbam cu cățelul, mă gândeam, dacă nu cumva, câteodată, am eu nevoie de ea și o trezesc. Pentru a mă simți poate special sau poate a mă simți mai viu decât sunt în momentul respectiv', a mai mărturisit Adrian Despot.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton